• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

prensesim niye keyfin yok ya:(
kocişinle niye kavga ettiniz
üzme o tatlı canını.mutlaka barışırsınız.hem evliliğin tuzu biberi kavgalar.
kuzenim hep sey derdi.karımlla kavga etmeye bayılıyorum.2-3 gün küs geziyoruz belkı ama barışmamız muhteşem oluyor .2-3 günün acısını fazlasıyla çıkarıyoruz.ilişkimize renk geliyor diyodu :1::1::1:
bunlar genelde yatakta barışıyordu:1:
çok gülerim bu hallerine
minnoşum siizin barışmanızda yatakla son bulur inş.:1:
neyse iyic sapıtmayayım ben

şimdi canını hıc sıkma .aç soyle neseli parcalar.ruhun eğlensin
olumlu seyler düşün
akşam güzelce gıyın süslen yemek hazırla mum işığında .kocişin dayanamaz kıyamaz sana .hemen aranız düzelir :)

ayrıca su kılo konusunuda takma.65 olacağıma bende ınanmıyorum zaten
ama söyle dusun biz simdi 65 olmak ıcın haftada 2.5 kılo vermemiz gerekıyor
bunuda anca sok dıyetle verırz
ee sokla verılen kılo kurban bayramında fazla fazla alınır
biz 65 olarak gıtsek bayrama 70 olarak döneriz :1:
en ıyısı yavas yavas vermek
haftada maksımum 1 versek yeter bıze
67 olalım bızde ne olacak
soranlara 65 deriz :1:
kımse cakmaz durumu:1:

ben bıse yapmadımkı suclu olan o nıye ben barısmaya calısıyım
kendısıydı aksam suclu lan dötunu döndu uyudu ben konusalım dıye
ısrar ettıkce sabahta kalkmıs bana bısıler yapıyor yatakta hıc gunaydın bıle
demedım aksam yalvardım konusalım dıye konusmadı benımle
bılıyorya sucunu sabah ıste barısmaya calısıyor yarın sabah semınere
gıdıcek zaten hıc ıcımden gelemdı barısmak dun gece oylee sankı ben
sucluymusum gıbı hıc bana cevap bıle vermedıgı ıcın . sımdıde keyfı bılır
hıcbısey yapmıycam onun ıcın hep ben yapıyorum bıseylerı
barısalım dıye oda nasılsa mıne küs kalamaz dıye alıstı suclu oldugunu
bılıyorya oda yeter bana napıyımm
neyse karamelım dıyet ısıne gelınce daraldım artık kafaya bıkere
65ı koymustumya oyuzden halada beynımde ve 65 olucam dıyorum ama
bakalım ne olucak benım halım tekrar 70 olmak ıstemıyorum yaa
neolur allahım bıdaha 70 olmıyım yaa:59:

boyle hıcbıse yapasım yok keyfım yokk kocısımlede küsüm canım
sıkkın dıyet bıle yapasım yok zaten benden bıse olmaz ne 65 ı bayrama 67
olsam gene ıyı off ne bılıyımm yaa. bugun de 69.3 cıktım dun
okadar kosturdum yıne 68ı goremedım ben zaten haketmıyorum demekkı

canım benim sıkma canını:70: kavgasız evmi olur hepimiz yapıyoruz gerci biz artık kavga yapmaz olduk aştık bu işleri kavgada manasız :15::15:

KIZLAR kusura bakmayın benim internet gitti.çıkmak zorunda kaldım mecburen

karamelcim sen nasılsın canım

iyiyim canım ablacım.bugün daha ıyıyım.şu acılan iştahımı saymazsam

sen nasılsın?senin diyet maşallah ıyı gıdıyor .darısı basımıza :)

ben bıse yapmadımkı suclu olan o nıye ben barısmaya calısıyım
kendısıydı aksam suclu lan dötunu döndu uyudu ben konusalım dıye
ısrar ettıkce sabahta kalkmıs bana bısıler yapıyor yatakta hıc gunaydın bıle
demedım aksam yalvardım konusalım dıye konusmadı benımle
bılıyorya sucunu sabah ıste barısmaya calısıyor yarın sabah semınere
gıdıcek zaten hıc ıcımden gelemdı barısmak dun gece oylee sankı ben
sucluymusum gıbı hıc bana cevap bıle vermedıgı ıcın . sımdıde keyfı bılır
hıcbısey yapmıycam onun ıcın hep ben yapıyorum bıseylerı
barısalım dıye oda nasılsa mıne küs kalamaz dıye alıstı suclu oldugunu
bılıyorya oda yeter bana napıyımm
neyse karamelım dıyet ısıne gelınce daraldım artık kafaya bıkere
65ı koymustumya oyuzden halada beynımde ve 65 olucam dıyorum ama
bakalım ne olucak benım halım tekrar 70 olmak ıstemıyorum yaa
neolur allahım bıdaha 70 olmıyım yaa:59:

:1::1:amann boşver minnoşum.
evlilikte kavga olmazsa evlilik monotonlaşırmış.bak eşin seminere gıdıyormuş
bikaç gun ayrısınız ıyıce bırbıırnızı özleyin.iyi gelir bu ayrılık size
kıymetini bilir kocişin ne güzel
ayy bende 40 yıllık evlıler gıbı konusuyorum sanki biliyormusum gıbı :1:

nneyse ben gözlemlerime dayarak söyledım :)
sen sıkma canını

ayrıca inş. 70 falan olmayacaz.bayramdada 67 olsak yeter bıze
ayrıca bayramda kılo almayı yasaklıyorum
9 gun tatıl var
kılo veremeyız belkı ama almayalımda.
67 olarak gırelım bayrama 67 olarak cıkalım
sonra son gaz devam ederiz mınnoşum :)

bende cok severım elmalı pastayı yaa hoof bu aksamm platese baslıyorum
6 dan 8e kadar spr hocamızı bı gorsen karamel fıstık gıbı kız bıde 25 yasında bıde
evlı ustelık allahım afet gıbı eger o bugece boyle daracık taytlarla falan gelırse
hepte psıklojım cokucek sporada baslamadan bıtırcem herhalde
yarın sabah kocısım semınere gıdıyor annem bızde kalırsın dedı pazartesı donucek
yarın aksam mısafırım var apartmandakıler hayırlı olsuna gelıcek bırsuru ısım
var daırede aynı sekılde herdakka baska bıyerden arıyorlar bızım proje yetısmedımı
dıye ayy amann daraldım bugun bıde bu sabah 68 lı bıse vardı aklımda
69.3 cıkınca hersey ustuste geldı ıste:59:

ne güzel ya bende yazılmak ıstıyorum kursa
benım halk oyunları kursundanda hala ses yok :(
bayram dönüşü taktım kafaya mutlaka yazılacam bende

canım baya yoğunsun sen.bellı o yüzden daralmışsın
gör bak bi solukta gececek günler
bayramda bol bol dinlenirsin inş.

günaydınlaaaarrrr:))

kız oztrk nerelerdesın sen
selam verıp kayboluyorsun
azıcık durda ıkı cift lafın belini kıralım
kaçma hemen :)

gunaydın kızlar gecmısı okudum ama bugun okadar halsız ve yorgunumkı
kıme ne cevap yazayım dıye hıcbırını alıntı yapmadım . dun aksama kadar ev temızledım
gecede ınternet yoktu gıremedım kk ya. koltuklar halılar camlar tertemız oldu cok sukur
okadar ayakta durdum kı hep atıstırdım ona ragmen bugun eksı cıkmısım ona sasırdım spor cok önemlıymıs onu anlamıs oldum . buarada aklımda kalanları yazıyım unutursam daırlmayın kızlar
karamelım ınsallah agrın gecmıstır

neslim sonunda gezmeleri bırakıp aramıza dönmüşsün ama ben yokmusum be

akrebım hıkayeler cok guzelmıs ee nasıl gıdyor sneın dıyet

posıcımm canım yaa sen yusufcumuzu nıye bukadar dert edıyorsun
herseyıne bır sey buluyorsun cocugn annesı:) saka bı yana posıcım allahın gucune gıder bak cok sukur saglıklı mutlu bır oglun var .elı kolu gözu kulagı sakat degıl cok sukur
bukadar fazla dert yanma yusuftan mutlu ol.böyle bır cocuga sahıp oldugun için
mutlu olunca hıcbısey senı zorlamaz ne gece uyanmaların ne yemek savasların
hepsı ayrı bır mutluluk verır sana . ınan bana byle canım . haddım olmayan bır sey söyledıysem özür dılerımm posıcım sadece senın ıyılıgın ıcın soyledım

özturkcum gelıp menu yazıp kacıyorsunazcık sende bızım menulere bak
azcık konusalımm canım ne o oyle hemen kacıss

minnosum haddin olmayan bisey dememissin cnaim da ben nerde yusufdan sikayet ettim deiye bir baktim gecmise. canim bi tek erken kalkti maalesef dedim. evet 6 da kalktik dikildik ayagi bbiraz oynadik ama daha sonra 8 den sonra uyudu tekrar 11 e kadar uyuduk iyi geldi bana 11 e kadar uzun suredir uyumamistim.
canim bi de yemek meselesi var. minnosum ya yemese sadece naz dicem ama kusuyor biliyor musun? daha once akrebe yazmistim. havalar da sogudugu icin kusmalarindan korkuyorumm isin asli. netten baktim iltihab felan olabilir yaziyor. bizim de burda sigortamiz yokkki her supelendigimde doktora gidiyim. ates yok aglamiyor ben de goturmuyorum doktora. neyse ins. sadece nazliliktan yapiyordur bbu kusmalari. saglik sorunu olur mu diye korkuyorum yoksa pamugumdan sikayetci olurmuyum ben hic civcivim o benim. o saglikli olsun ben hic uyumam bile. ama iste onun pesinden kosmalarim onun duzeninin bozulmasi benim yeme duzenime ve benim moralim yine benim yeme duzenime yansidigi icin yaziyorum. acaba hastami hicbirsey yemedi sabahtan beri diye uzulunce ben iyi anne degilim diye giriyorum bunalima sonra yiyorum cukulatalari . cukulata yiyince de buraya yazinca nedenini de yaziyprum iste. bana daha az kizin diye :( yoksa yusufum canim benim o :emir_bebek:

bu arada TV d e yeni bi cizgifilm kanali buldum fazla acmicam ama sabahlari susam sokagi var. sesamstrasse. onu actim bu sabah.

minnosum takmamaya calis kafana kocani. erkekler iste onlar icin uzulmeye degmiyor. cunku sonra uzuldugunle kaliyorsun bi sure sonra hicbirsey olmamais gibi hayatlarina devam ediyorlar sen de bosuna uzulmus oluyorsun. bak hem sen calisiyorsun kafani dagitirsin ins iste.

bi de kizlar bu sabah yusufa ilk defa et yedirebildim. cook mutluyum artik sabahlari boyle bir kup et cignetip yogurt yardimiyla yutturucam ins.

boyle hıcbıse yapasım yok keyfım yokk kocısımlede küsüm canım
sıkkın dıyet bıle yapasım yok zaten benden bıse olmaz ne 65 ı bayrama 67
olsam gene ıyı off ne bılıyımm yaa. bugun de 69.3 cıktım dun
okadar kosturdum yıne 68ı goremedım ben zaten haketmıyorum demekkı

minnoşum bende dün akşam küstüm benimkine..öyle canımı sıktı ki oyüzden yedinm zaten nardan sonra yediklerimi..
gece işe gitmişti yok tu evde..doğrudürüst uyuyamadım çok erken kalktım yatak batıyordu sanki..tartılınca da çok fazla farketmediğimi gördüm belki sıkıntı stres ve uykusuzluktan oldu bilmiyorum daha önceki sabah daha azdım çünkü..herşeyden yemek geldi içimden yaa..
hiçbişiii yapmak istemiyorum ama diyet modundan da çıkmak istemiyorum..zorla veriyoruz zaten..çabucak da geri gelir bu kilolar biliyorum..
ufff çok kötüyümm çook :19:

temizlik yapmışsın dün
eline koluna sağlık.tertemiz olmuştur evin ne güzel.hamarat minnoş :)

bende az önce kalktım.gece yatamadım pek
şimdide sirkeli suyumu içiyorum.
2-3 gündür acayip iştahım açık adetten sanırım.
o da yetmezmiş gibi annem pasta börek yaptı.:1:
kızdım niye yaptın diye :1: dayanamıyorum çünkü.
bide en sevdiğim seyi yapmış ELMALI PASTA :(
suan karsımda tabakta duruyor:1:
ama yemiyecem kendimi tutuyorum :)

ben de çok severim elmalı pastayııı :53: ayy iyi dayanıyosun karamelimm yaa..
sabah acıcık baksaydın bari tadına..aman sakın akşam ya da öğleden sonra yeme

minnosum takmamaya calis kafana kocani. erkekler iste onlar icin uzulmeye degmiyor. cunku sonra uzuldugunle kaliyorsun bi sure sonra hicbirsey olmamais gibi hayatlarina devam ediyorlar sen de bosuna uzulmus oluyorsun. bak hem sen calisiyorsun kafani dagitirsin ins iste.

bi de kizlar bu sabah yusufa ilk defa et yedirebildim. cook mutluyum artik sabahlari boyle bir kup et cignetip yogurt yardimiyla yutturucam ins.

aynen canım bı saat sonra bakıyorsun hıcbıse olmamış gibi şen şakrak
allahım delı oluyorsun neysemm yusufumuza dıkkat et hastalanmasın bak
2.takımın tek erkek uyesı yusufcukk:emir_bebek:

minnoşum bende dün akşam küstüm benimkine..öyle canımı sıktı ki oyüzden yedinm zaten nardan sonra yediklerimi..
gece işe gitmişti yok tu evde..doğrudürüst uyuyamadım çok erken kalktım yatak batıyordu sanki..tartılınca da çok fazla farketmediğimi gördüm belki sıkıntı stres ve uykusuzluktan oldu bilmiyorum daha önceki sabah daha azdım çünkü..herşeyden yemek geldi içimden yaa..
hiçbişiii yapmak istemiyorum ama diyet modundan da çıkmak istemiyorum..zorla veriyoruz zaten..çabucak da geri gelir bu kilolar biliyorum..
ufff çok kötüyümm çook :19:

aynenn katılıyorum akrebım ınsanın canı sıkkın olunca hıcbıse
yapası gelmıyor dıyetteyım deyı kendını bıle tutamıyorsun kı
öyle olunca . off bılmem neolucak bızım bu tombişliğimizin sonuu :56:
şöyle bıkac ay önumuze tabak bıle gelıncee ayy ben cok tokum
yaa dıyebılsekk ahh ahh bı ıncecık olabılsekk:5:

aynen canım bı saat sonra bakıyorsun hıcbıse olmamış gibi şen şakrak
allahım delı oluyorsun neysemm yusufumuza dıkkat et hastalanmasın bak
2.takımın tek erkek uyesı yusufcukk:emir_bebek:

:9: dogtu tek erkek uyesi :34:

Akrepcim canim ya. aman bozma diyetini o zaman daha kotu oluyor iyice batti balik yan gider mouna girip ipin ucu kaciyor. bugun erkeklerire sopa gunu anlasildi benimkinn bi sucu yok ama beni yanliz birakti yine :20:

tatlımm et değilde kemik suyu yedirsen yusufa..ekmek doğra acıcık kaşıkla yedir.kıyma köfte yedirebilirsin elinle ezip..et ona sindirimi için zor gelebilir şekercimm..

tatlımm et değilde kemik suyu yedirsen yusufa..ekmek doğra acıcık kaşıkla yedir.kıyma köfte yedirebilirsin elinle ezip..et ona sindirimi için zor gelebilir şekercimm..

senın dıyet yıne sut gununden sonra bıttı ozaman akrebımm
en ıyısı bız en basıt dıyet olan aksam yemeklerını az kalorılı seyler
yıyerek gecıstırme ısıne baslıyalımm hadı aksamları elma yıyelım:60:

aynenn katılıyorum akrebım ınsanın canı sıkkın olunca hıcbıse
yapası gelmıyor dıyetteyım deyı kendını bıle tutamıyorsun kı
öyle olunca . off bılmem neolucak bızım bu tombişliğimizin sonuu :56:
şöyle bıkac ay önumuze tabak bıle gelıncee ayy ben cok tokum
yaa dıyebılsekk ahh ahh bı ıncecık olabılsekk:5:

evet yaa acaip bunalım modundayım ki sorma..acaip duygu değişimleri yaşıyorum bugün..
bi diyorum manyaklar gibi spor yapıcam acaip bir fiziğim olucak şişkoyum o yüzden yapıyormuş gibi..bir diyorum sal gitsin..
ama salmak istemiyoırum yaa..tamam aynı şeyleri giyiyorum bir iki de ekledim hatta olmayanlardan ama en azından orasından burasından çııkmıyor yağlar..bol oluyor şükür..
hem işte çalış hem ev de çalış..kendinden önce eşini düşün..gece gündüz çalış noluyor bir lafla ödüyorlar işte alıyosun teşekkürünü..
çok mutsuzum çookk..ev hanımı olsaydım en azından bol bol vaktim olurdu..kendimle çocuğumla daha fazla ilgilenirdim..sporuma zaman ayırırdım..nasıl olsa kıymete geçmiyor en azından kendime bol vakit ayırmış olurdum..
çok mutsuzum çookk :43:

evet yaa acaip bunalım modundayım ki sorma..acaip duygu değişimleri yaşıyorum bugün..
bi diyorum manyaklar gibi spor yapıcam acaip bir fiziğim olucak şişkoyum o yüzden yapıyormuş gibi..bir diyorum sal gitsin..
ama salmak istemiyoırum yaa..tamam aynı şeyleri giyiyorum bir iki de ekledim hatta olmayanlardan ama en azından orasından burasından çııkmıyor yağlar..bol oluyor şükür..
hem işte çalış hem ev de çalış..kendinden önce eşini düşün..gece gündüz çalış noluyor bir lafla ödüyorlar işte alıyosun teşekkürünü..
çok mutsuzum çookk..ev hanımı olsaydım en azından bol bol vaktim olurdu..kendimle çocuğumla daha fazla ilgilenirdim..sporuma zaman ayırırdım..nasıl olsa kıymete geçmiyor en azından kendime bol vakit ayırmış olurdum..

yaaa varya sabahtan berı ıcınde oldugum ruh durumumu anlattın resmen
akrebım tek bır kelımeyle her yaptıgım sılınıyor ama onun ıcın onemlı degıl
öyle demek ıstememıs yada sınırlıyken söylemıs oyle degılmış aslında
dogru duzgun hıcbısey olmuyor üstüme artık kafayı yıycemm eee mıne yeter
ıstedıgını ye nasılsa onun ıcın muhım degıl dıyorum sonra sacmalama mıne
sen sunları gıymek ıstedıgın ıcın zayıf olucaksın onun ıcın degıl dıyorum
off bılmem bı normal psıkolojıye gecebılsemm boylee canım puhaca borek
ıstıyor sınırlenınce bunalım yapıncaa hooooofff

asllında mınee şişkosun oyuzden yapıyor dıycem kendımeee!!!!
ozaman belkı beynımm kendıne gelırr ve sacma sapan puhacalar
börekler beynımden sılınır ınsallahh sende oyle dusun akrebımm
ayy fıstık gıbı olsan sana boyle sey yapabılırmı
pesınden solanır saga sola fıstık gıbın olunca yanında gezıpte
bu benım karım der gıbı gururlanınca hepte sözunden cıkmaz ba gor sen

senın dıyet yıne sut gununden sonra bıttı ozaman akrebımm
en ıyısı bız en basıt dıyet olan aksam yemeklerını az kalorılı seyler
yıyerek gecıstırme ısıne baslıyalımm hadı aksamları elma yıyelım:60:

yok bu sefer ikinci günde bitti..sodamı peynirimi getirmiştim işyerine önce telefondan bozdu moralimi..ben şok diyet modundan çıktım tabii...
evet kuşumm yaa..akşamları sadece meyve yiicem..güzel vermiştim geçen hafta ben öyle hem de son iki günde..69 küsürdüm düşünsene 2 kilo fazlam çıkacaktı nerdeyse..çok şükür 100 gr da olsa vermiş oldum..
evet kuşum biz akşamları meyveyle geçiştirelim.hem böylece kalıcı kilo vermiş oluruz.

Back