• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

canım bız de dun ıkızlerı olan arkadasla bı de 6 aylık bebegı olan bır arkadasla parka gıdıp pıknık yaptık. yusuf orda kek mıncıkladı. cok ıyı geldı yanı bıze. burda tatıl degıldı gercı de ben calısmamdıgım ıcın bana hergun tatıl :62:

ayy ne guzel yapmissinizz valla evet dun hava cok guzeldi hatt abu hafta sonuu ama benim misafirim vardii oyuzden biryere cikamadimm
he cocuk okul abaslayina artik sende baslarsinn kosturmya gotur getirr uff asli basina bir yorgunlukk

merhaba kızlar
bende bugün gec kahvaltı edenlerdenım.
saat 8-9 gıbı kalktım ama karnım sancılandığı ıcın 11 bucukta anca kahvaltı edebıldım:43:
bugün benımde gözümden çikolatalar gitmiyor.
buzdolabını acsam var dolaplarda var .şansıma her yerde çıkolata var bugün evde:43::56:
ama ben de inat ettim:47::47:
yemiyecem işte seni beni kandırmaya calışsanda yemiyecem hıh :)
:51::67:

ee ben burdayim kimse yok bugun banane cabuk gelin bak zaten kendimi zor topladimm yine dagittirmayinnn

yettim neslim.bende geldim bak.ama sen kaybolmuşsun bu seferde :(
aman dağıtma kendini cumaya az kaldıı.bu hafta 1. bizim takım olacak inş.

canım bız de dun ıkızlerı olan arkadasla bı de 6 aylık bebegı olan bır arkadasla parka gıdıp pıknık yaptık. yusuf orda kek mıncıkladı. cok ıyı geldı yanı bıze. burda tatıl degıldı gercı de ben calısmamdıgım ıcın bana hergun tatıl :62:

merhaba posicim nasılsın
ne iyi yapmışsın dün.yusufa da sana ıyı gelmiştir
burada da hava ılık bugün.bende gücümü toparlayabılırsem yürüyüşe cıkmak ıstıyorum

merhaba kızlar
saat 8-9 gıbı kalktım ama karnım sancılandığı ıcın 11 bucukta anca kahvaltı edebıldım:43:
buzdolabını acsam var dolaplarda var .şansıma her yerde çıkolata var bugün evde:43::56:
aman sabret canım yenık dusme cukulatalara:19:
aman dağıtma kendini cumaya az kaldıı.bu hafta 1. bizim takım olacak inş.

merhaba posicim nasılsın
ne iyi yapmışsın dün.yusufa da sana ıyı gelmiştir
burada da hava ılık bugün.bende gücümü toparlayabılırsem yürüyüşe cıkmak ıstıyorum
ne guzel cık yuruyuse canım hem spor olur
ben nasıl olııym demın yusufa patates puresı verdım zor bela. sımdı bıle zor yazıyorum ızın vermıyor yazmama
off kızlar elektirk faturasının günü gecmiş :(
yatırmaya gidicem şimdi.
birsürü sıra vardır.

hemen gıt canım yoktur ıns. o kadar sıra.

ben burdayım neslıcım. yedım ama hala acım kornflaks mı yesem ne?

neslıcım sen ne yedın kahvaltıya yoksa hala ac mı oturuyorsun?
ayy biz hep acizz anamm allah sonumuzu hayir ede
canim ben kahvalti yapmadimmm ekmegin arasina birseyler koydumm iki yudum yedim
ama biraz once oglen yemegimi yedim tavuk vede pilav

merhaba kızlar
aman bacimm bu kadar iyi giderken sakin yeme oo kandirikci seylerii ciss onlar bize kilo aldiran pis yiyeceklerr
aman dağıtma kendini cumaya az kaldıı.bu hafta 1. bizim takım olacak
kiz bir turlu karsilasamadik aaa ben geliyomm siz gidiyonuzz siz geliyonuz ben
insallah bu hafta 1.oluruz ama ben kendimden pek umutlu degilimm

nıye umutlu degılsın neslıcım. daha var cumaya daha 3 gun var sayılır.

neslıcım buralara hıc yolun dusmuyor mu bu gunlerde? buralara gelecegın vakıt faceden haber et. hem bebelerı tokustururuz ;)

ah guzelimm bu kadar yemekle ben bu haftada zor gibi ama iste bakalimm bakalimm gun dogmadan neler dogarr bugun kendimi birazz zorlasamm gerisi gelirdee ah yapamiyom istee
bacimm bayramdan sonra kayinvalidemgil geliyorr bakacamm bakalimm eger ben tek gidersem birde vaktim olursaa sana haber veririm oldumuu

elektirk faturasını yatırdım kızlar.allahtan cok sıra yoktu
dönüşte yolumun üstünde LC waikiki magzası vardı.gezeyim diye girdim
kendime bi kaç sey denedım.bi etek beğendım 42 beden.bu kesın olmaz dedım.gıydım kabınde etek üzerimde iğrenc durdu ama cok mutlu oldum çünk 42 bedene girebiliyorum artık.hatta etek bol bile geldi :) keyıflendım soyle:1:
40 beden pantalon gıydım baya dar oldu ama dğmesi fermuarı kapandı:):1:
üzerinede siyah bişey beğendim zayıf göstersin diye .çok yakıştı.param olsa hemen alacaktım
neyse kabinde gizli gizli fotosunu cektım.sizede göstereyım kızlar

fotoraf0137f.jpg

anneme gösterdim ama o pek beğenmedi :):1:
çocuk gibi olmuşsun dedi:)

kendime bi kaç sey denedım.bi etek beğendım 42 beden.bu kesın olmaz dedım.gıydım kabınde etek üzerimde iğrenc durdu ama cok mutlu oldum çünk 42 bedene girebiliyorum artık.hatta etek bol bile geldi :) keyıflendım soyle:1:
üzerinede siyah bişey beğendim zayıf göstersin diye .çok yakıştı.param olsa hemen alacaktım

fotoraf0137f.jpg

:60: :60: :60: :60: ne güldüm kız dedim yine beğendiğin bir kıyafet katologlardan ama mankeni senmişsin :60: hem de kabinde valla süpersin..çok da güzel olmuş.. ay süper fikir ama haa aynısını ben de yapıcam banane...boll boll çok boll vakit bulduğumda beğendiklerimi denicem ve fotosunu çekicem :60: :60: mağazalara foto cep tel sokmazlarmış bu sefer :60: :60:

karamelcım anneler daha agır kıyafetlerı layık goruyorlar kızlarına dopıyesler felan :34:

ama pantalon basenlerını cok bellı edıyor bacaklarını carpık gosterıyor ıyıkı almamıssın :34:

posicim çok dar olmuş dedi ya..ondandır o..birde kotsa eğer..
ben beğendim ama lcw de yarım kol varmıymış hep uzuna geçti burdakiler hem de ramazan bayramı öncesi..sıcak olmasına rağmen kızıma uzun kol almak zorunda kalmıştım

fotoraf0137f.jpg

aferim kizz cok guzel olmussunn yakismis bencede
annene akma sen benim annemde aynii benim begendigimi o begenmez onun begendigini benn :)))

:60: :60: :60: :60: ne güldüm kız dedim yine beğendiğin bir kıyafet katologlardan ama mankeni senmişsin :60: hem de kabinde valla süpersin..çok da güzel olmuş.. ay süper fikir ama haa aynısını ben de yapıcam banane...boll boll çok boll vakit bulduğumda beğendiklerimi denicem ve fotosunu çekicem :60: :60: mağazalara foto cep tel sokmazlarmış bu sefer :60: :60:

heheee senden zaten bir foto bekliyoz ama sen oo cok cok bol vakti bir turlu bulamadinn magazada olmasina gerek yokk evdekilerde yeter bizee sen cek yeterki

kızlar ben hayatta vakıt bulamam magazada elbıse denemeye. o yuzden ıcımde hıııcccc oyle yenı elbıse lma heyecanı kalmadı. benımkı malum bebek arabasında da durmuyor dısarda arabanın ıcınde ayaga kalkıyor seyır halındeyken. ancak yusufu gorevlının bırıne bırakıp ya da yere salıp ustunede magazadakı elbıselerden bırını gıydırıp ancak kafam rahat alısverıs yapar elbıse denerım. nedne magazadakı elbıseyı yusufa gıydırıcen dıceksınız.... magazadan dısarı cıkarsa kapıdakı dedektorler otsunde velet dısarı kacamasın dıye :52:

Back