canım bız de dun ıkızlerı olan arkadasla bı de 6 aylık bebegı olan bır arkadasla parka gıdıp pıknık yaptık. yusuf orda kek mıncıkladı. cok ıyı geldı yanı bıze. burda tatıl degıldı gercı de ben calısmamdıgım ıcın bana hergun tatıl
selam kızlar
nasılsınız bakalım bugün..
selmacım kaçırma aman gezmede..
posicim afiyet olsun sana..
nesli nerelerde yaa..bugündemi evde acaba eşi ..
akrepcım kahvaltı ettım ardından 3 ıncır yedım ama hala doymadım agzım bos durmuyor benım
ee ben burdayim kimse yok bugun banane cabuk gelin bak zaten kendimi zor topladimm yine dagittirmayinnn
canım bız de dun ıkızlerı olan arkadasla bı de 6 aylık bebegı olan bır arkadasla parka gıdıp pıknık yaptık. yusuf orda kek mıncıkladı. cok ıyı geldı yanı bıze. burda tatıl degıldı gercı de ben calısmamdıgım ıcın bana hergun tatıl
aman sabret canım yenık dusme cukulatalaramerhaba kızlar
bende bugün gec kahvaltı edenlerdenım.
saat 8-9 gıbı kalktım ama karnım sancılandığı ıcın 11 bucukta anca kahvaltı edebıldım
bugün benımde gözümden çikolatalar gitmiyor.
buzdolabını acsam var dolaplarda var .şansıma her yerde çıkolata var bugün evde
ama ben de inat ettim
yemiyecem işte seni beni kandırmaya calışsanda yemiyecem hıh :)
ne guzel cık yuruyuse canım hem spor oluryettim neslim.bende geldim bak.ama sen kaybolmuşsun bu seferde
aman dağıtma kendini cumaya az kaldıı.bu hafta 1. bizim takım olacak inş.
merhaba posicim nasılsın
ne iyi yapmışsın dün.yusufa da sana ıyı gelmiştir
burada da hava ılık bugün.bende gücümü toparlayabılırsem yürüyüşe cıkmak ıstıyorum
off kızlar elektirk faturasının günü gecmiş
yatırmaya gidicem şimdi.
birsürü sıra vardır.
ayy biz hep acizz anamm allah sonumuzu hayir edeben burdayım neslıcım. yedım ama hala acım kornflaks mı yesem ne?
neslıcım sen ne yedın kahvaltıya yoksa hala ac mı oturuyorsun?
aman bacimm bu kadar iyi giderken sakin yeme oo kandirikci seylerii ciss onlar bize kilo aldiran pis yiyeceklerrmerhaba kızlar
bende bugün gec kahvaltı edenlerdenım.
saat 8-9 gıbı kalktım ama karnım sancılandığı ıcın 11 bucukta anca kahvaltı edebıldım
bugün benımde gözümden çikolatalar gitmiyor.
buzdolabını acsam var dolaplarda var .şansıma her yerde çıkolata var bugün evde
ama ben de inat ettim
yemiyecem işte seni beni kandırmaya calışsanda yemiyecem hıh :)
kiz bir turlu karsilasamadik aaa ben geliyomm siz gidiyonuzz siz geliyonuz benyettim neslim.bende geldim bak.ama sen kaybolmuşsun bu seferde
aman dağıtma kendini cumaya az kaldıı.bu hafta 1. bizim takım olacak
nıye umutlu degılsın neslıcım. daha var cumaya daha 3 gun var sayılır.
neslıcım buralara hıc yolun dusmuyor mu bu gunlerde? buralara gelecegın vakıt faceden haber et. hem bebelerı tokustururuz
elektirk faturasını yatırdım kızlar.allahtan cok sıra yoktu
dönüşte yolumun üstünde LC waikiki magzası vardı.gezeyim diye girdim
kendime bi kaç sey denedım.bi etek beğendım 42 beden.bu kesın olmaz dedım.gıydım kabınde etek üzerimde iğrenc durdu ama cok mutlu oldum çünk 42 bedene girebiliyorum artık.hatta etek bol bile geldi :) keyıflendım soyle
40 beden pantalon gıydım baya dar oldu ama dğmesi fermuarı kapandı:)
üzerinede siyah bişey beğendim zayıf göstersin diye .çok yakıştı.param olsa hemen alacaktım
neyse kabinde gizli gizli fotosunu cektım.sizede göstereyım kızlar
anneme gösterdim ama o pek beğenmedi :)
çocuk gibi olmuşsun dedi:)
karamelcım anneler daha agır kıyafetlerı layık goruyorlar kızlarına dopıyesler felan
ama pantalon basenlerını cok bellı edıyor bacaklarını carpık gosterıyor ıyıkı almamıssın
aferim kizz cok guzel olmussunn yakismis bencedeelektirk faturasını yatırdım kızlar.allahtan cok sıra yoktu
dönüşte yolumun üstünde LC waikiki magzası vardı.gezeyim diye girdim
kendime bi kaç sey denedım.bi etek beğendım 42 beden.bu kesın olmaz dedım.gıydım kabınde etek üzerimde iğrenc durdu ama cok mutlu oldum çünk 42 bedene girebiliyorum artık.hatta etek bol bile geldi :) keyıflendım soyle
40 beden pantalon gıydım baya dar oldu ama dğmesi fermuarı kapandı:)
üzerinede siyah bişey beğendim zayıf göstersin diye .çok yakıştı.param olsa hemen alacaktım
neyse kabinde gizli gizli fotosunu cektım.sizede göstereyım kızlar
anneme gösterdim ama o pek beğenmedi :)
çocuk gibi olmuşsun dedi:)
ne güldüm kız dedim yine beğendiğin bir kıyafet katologlardan ama mankeni senmişsin hem de kabinde valla süpersin..çok da güzel olmuş.. ay süper fikir ama haa aynısını ben de yapıcam banane...boll boll çok boll vakit bulduğumda beğendiklerimi denicem ve fotosunu çekicem mağazalara foto cep tel sokmazlarmış bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?