büyük ihtimal bu saate ağrı kalmamıştır ama mazajik die bi hap var süper ben onu kullanıyorum yan etkisi yok adet sancısında kullanılıyo zaten...geçmiş olsun
hehehe sen ööle san canımcııım..bu hafta beni geçemezsen haftaya dişime göre rakip değilmiş diyip seni bırakırım bikeremmm
kuşum sen kilo almak içinmi yoksa vermek için mi yarış başlatmıştın...haa eğer almak içinse menü süper olmuş ama rakiplerinin bundan haberleri yok yazık onlar vermek için uğraşıyorlar..bugün ki menü kızcanız ama
8.30
bir dilim ekmek ,1 haşlanmış yumurta,domates,çay
9.30
çay,arkadaş hafta sonu konyaya gittiydi lokum getirmiş küçük lokumlardan 2 tane yedim
12.00
bir kase çorba,bir kepçe pilav,kabak sos2 yemek kaşığı,5 tane yaprak sarması,turşu
15,00
bitki çayı
16.00
çay,bisküvi sayısını bilmiyorum
18.30
bir tabak pilav üstü bezelye,salata,2 kaşık irmik helvası
21.00
çay,3hanımeller,4çubuk kraker
hadi yaaa..
akrebiiiim
bizim yarisimiz haftalik bir yaris degilki
hedefe ulasana kadar takibimdesin
seni ole bir sollayacagimki
hizima yetisemeyeceksin
ben yatar
iyi geceler minnoş.
bu akşam kimse yok
herkes yorgun:)
sende yat uyu karamelımm bak hasatydın bugun zaten ama bırazcık agrın gecınce hemen hareket et canım hıc durma hareket ettkı aksın gıtsın ozaman agrın sancın olmazz canımm
herkese iyi geceler, uzun zaman oldu giremedim, biliyorum yarışmadan atılmışımdır ama ben sizi bu aralar uzaktan takip edeceğim izniniz olursa. çünkü sizleri çok sevdim. uzun zamandır giremememin sebbei bağlantımız 3 haftadır yoktu. onun dışında da çok tempolu bir hayata başladım. ek ders veriyorum, eve cesedim geliyor resmen, yemekti bulaşıktı ev toplamaktı derken artık dışarı bileçıkmaz olduk, haftasonları da paso uyuyorum kızlar, yapcak biley yoki çüğnü haftaiçiçi canım çıkıyor.
bu arada 10 gündür kzıım huy değişti, mızmız oldu, çok nazlı huysuz. sorunu nedir henüz çözemedim. gece gündüz uyumuyoruz, anlayacağınız ben stresin içne gömüldüm gidiyorum kızlar,fırsdat buldukça size yazacağım artık bağlantım geldi amaa sanırım yarışmada geçici bir süre bulunamayacğım
hepinizden özür dilerim.
gunaydın arkadaslar
Aybuke hosgeldın cnaım. Allah yardımcın olsun ya akrepe hak verıyorum belkı senı daha az gordugu ıcın psıkolojıktır uyumaması. neyse bu tempolu hayatta ıyıce kılo verırsın artık
gecmısı daha okumadım yenı actım bılgısayarı. kahvaltı edıyoruz sımdı
günaydın canım nasılsın
gunaydinn bayanlarrr ooo herkez burda ne guzell
yeni kalktimm valla yataktan kalkasim gelmediii cocuklar tatil yaa iyi oluyor tatiller yatmakk icinn
siz neler yaptiniz bakimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?