Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

himmm efenim
duyduguma gore guzel arkadasimiz akrepciimiz
cok uzulmus benim adima
bende canimcimi daha fazla uzmek istemem
yarindan itibaren soz diyorum kilo verimine devam

guzel rakibem
bu hafta beni gecebilersin amma velakin
haftaya zipkin gibi karsinda olacagim

aaaa menüüü unuttum ben menümü yazmayııı..
ahh canımm şalgammm..ne severim tantuni ile şalgamı uzun zamandır da yemedim bu müthiş ikiliyi kısmet bakalımm hele şu 60 ları görelim de sonra da 50 lerii

oyy akrebim bende bayılırım
kuzenım memlketten getırdı.dayanamadım 2-3 yudum içtim

menüm nasıl sence akrebim.çok mu yemişim

off tantuninmi dediniz bende cok severim bayramda annemlere gidecegiz mersine orada yerim artık yemessem ayıp olur demi gerci burdada var tantunici gidiyorum arada cokda güzel yapıyorlar mersinli adanlar

şimdilik iyiyim
ağrım yok cok sukur:)
sen nasılsın akrebim günn nasıl gectı

günüm çok yoğundu be güzelimm..acaip yorgun ve uykusuzum..zor oturuyorum aslında niyetim yatıp uyumak ama kalkamadım burdan..

gelelim menümeee

06:30
1 kupa elma sirkeli ballı sıcak su

09:30
yarım mandalına

11:30
1 kupa light süt

13:30
1 portakal

14:30
1 kupa süt

16:45
1 mandalina

18:00
yarım porsiyon peynirli makarna,1 kupa ayran(elim ayağım çekildi benim kanşekeri düşer hep o yüzden yedim ama ayranı çok içtim)

20:00
1kupa yeşil çay

yatmadan 1 kupa süt içersem içerim bakalım artık şimdilik hiç canım istemiyo amaa

yarın da sodayla peynir günüm

hehehe sen ööle san canımcııım..bu hafta beni geçemezsen haftaya dişime göre rakip değilmiş diyip seni bırakırım bikeremmm

oyy akrebim bende bayılırım
kuzenım memlketten getırdı.dayanamadım 2-3 yudum içtim

menüm nasıl sence akrebim.çok mu yemişim

şalgamdan bişii olmaz kuşum içebilirsin..yalnız akşamları içmemeye özen göster hani tuzdan dolayı ödem yapabilir belki

amaninn bu ne
nasıl yasıyorsun akrebim sen bu menüyle
ben düşüp bayılırdım iyi dayanmışsın

off tantuninmi dediniz bende cok severim bayramda annemlere gidecegiz mersine orada yerim artık yemessem ayıp olur demi gerci burdada var tantunici gidiyorum arada cokda güzel yapıyorlar mersinli adanlar

ayyy sendemi bayramda merindesin bacımmm
ayyy karamelde geliyor mersinee eee ben zatii mersindeyim..kıslaaar bayramda bayramlaşmaya ne dersinisss :13: beklerimm efemmm

arkadaşım ne tür bi diyet uyguluyorsun merak ettim yediklerin çok az geldi bana bende 1 buçuk aydır diyetteyim 6 kilo verdim ama benim diyetim ziyafet seninkinin yanında... ne şekil besleniyorsun ve ne kadar zamanda kaç kilo verdin eğer hızlıysa bende denemek isterim daha 7 kilom var

amaninn bu ne
nasıl yasıyorsun akrebim sen bu menüyle
ben düşüp bayılırdım iyi dayanmışsın

ayy benim kıza hazırlarken akşam yemeğini atıştırdım ucundan tutt canımm..süt tok tuttu zaten..ama başka içmek istemedim zaten pek sevmem sütü..kaç zamandır da hep başliim diyorum ilk gününü yapıyorum ikinci günü gelmiyor bu diyetin ondanmı nedir bıktım sanırım sütten..bakalım yarın soda peynir günü..

anammm bir mersinli dahaa...
şekercimmm bende yavaş yavaş o dediğin ziyafet şeklinde veriyodum ama gel gör ki ramazan bayramı sonrası zor toparlanan fücudu yeni baştan şekle sokmak istedim..kurban bayramına süper bir fücutla girmek amacımm... hedefim 7 kiloo vermek zaman kısa olunca benim ünlü diyetimi uygulamaya soktum.haftada 7 kilo verdiren ve geri de aldırmayan bi diyet..bugünkü menüm 1 lt süttü..aralara meyve koydum..süper oldu..bağırsaklarım rahatladı..ben de çok rahatım şu an...bir tür detoks gibi ama bu yağ eriten detoks

Son düzenleme:

Mandalinanın Yararları, Faydaları

Sonbahar ve kış aylarının sevilen meyvelerindendir.

Zengin bir B ve C vitamini kaynağıdır.

Aynı zamanda yüksek miktarda şeker içerir, serbest asit oranı oldukça düşüktür.

Bir ufak mandalinada bazı büyük portakallardan daha fazla C vitamini vardır.

Mandalinanın ince kabuklarının altında serinletici iştah açıcı ve susamayı gidermek için bol miktarda vitamin ve mineral bulunmakta.

Özellikle kayda değer olan içerdiği yüksek miktarda pro vitamin A, yüz ve cilt için gerekli.

Kabuğundan esans yapılır.

Kanı temizler.

Sinirleri yatıştırır.

Gribe karşı etkili bir ilaçtır...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…