Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

canım ben hiç anlamam ki
hiç liste hazırlamadım
akreple nesli olsa yardım ederdi ama yinede yardımcı olmaya calışayım

sen yinede başkasında yardım iste deryacım.inan liste nasıl yapıır bilmiyorum:kedi:

karamel güzel slm 6. takıma not bırakmışsın ama sonuç listeleri açıklanmış zaten artık liste bildiremezler bildiğim kadarıyla

paylaşım alanına yazdınız mı?

karamel güzel slm 6. takıma not bırakmışsın ama sonuç listeleri açıklanmış zaten artık liste bildiremezler bildiğim kadarıyla

paylaşım alanına yazdınız mı?

valla ben hiç anlamıyorum bu işlerden melek
kardeş takımdan arkadas rica ettı
bilg. bozuk giremiyorum
diğer takımlardan yardım istermisin dedi.bende yardımcı olmak amacıyla size not bıraktım

valla ben hiç anlamıyorum bu işlerden melek
kardeş takımdan arkadas rica ettı
bilg. bozuk giremiyorum
diğer takımlardan yardım istermisin dedi.bende yardımcı olmak amacıyla size not bıraktım

paylaşım alanına baktım 3. ve 7. takım bu hafta liste dışı bırakılmışlar bildirim yapmadıkları için

anam gec kaldim sanirimm kizlarr neyse ben listeyi yapmistim neyse yirttik
anam bu gun kimse kky agirememis sanirim sorun varr oyuzden takimlar bocalamisss tuhh uzuldum keske once gorseydimm

hoşgeldin neslim

zalimi arkadasımız benden yardım ıstedi ama bişey yapamadım
zaten gec kalmışlar
çok üzüldüm
bugün cidden sorun var kk de.
sanırım akrepte giremedi
sen olmasan bizde mahvolmuştuk valla.teşekkrler neslimopuyorumnanaktan

valla guzelimm cuma gunleri hesey kilitleniyor sanirimm
bende uzuldum inankii
neyseki ben girip baktimki son anda yaptimm bildirimi valla
akrepi merak ettimm bendee yaww

zalimicim bugunku problem sizinle ilgili birsey degilki bugun ceza almamaniz lazim.
sorun sizden degil KK dan kaynaklaniyor. bugun biz de dogru duzgun giremedik ben aksama kadar sayfayi yeniledim surekli acmaya calistim cok nadir girebildim o zamanlarda da yazdiklarim gitmedi.

bu durumda ceza almak cok sacma. bence takimi dagitma gibi sacma bir karar alirlarsa ciddi itirazlarin olmali. kendi takiminda paylasim yapmayanlar icin diskalifiye edersin olur biter. takima yeni kisiler alirsin mitiveniz artar ve takrar paylasimi bol bir kardes takim olursunuz ins.

bugun yediklerim

sabah: 2 haslanmis yumurta beyazi, iki catal kizartma, 2 dilim domates, 2 catal helva, 2 dilim ekmek

ogle: bir tabak yogurtlu pilav

ara: 4 tane tulum tatlisi bir fincan sekerli kahve

aksam: 3 tane kirmizi erik.

merak etmeyin kizlar tulumba tatlisi bitti. bu hafta cok dikkat edicem ins. bu hafta boyle evde de oturmicam ins.

bugun yusufu bisikletine oturtup gezdirdim disarda. bisikletin arkasinda yonlendirici bir tutacak var anne icin onunlar dreksyon hakimiyeti bendeydi bi de bizim kresteki bebelerde disarda oynuyorlardi onlari yakindan gordu yusuf. ismi Alek olan siiyah bir cocuk yusufu sevdi cici yapti ama yusuf agladi. iyice yabani oldu benim veled. gecen dun ikizleri olan arkadasa gittik orda komsu cocugu geldi 6 aylik. kiz yusufa saldirdi resmenn yusuf kaciyor agliyor kiz benim oglanin pesinde yakalamaya calisiyor. acil benim oglani sosyallestirmek gerek.

Allah rahmet eylesin canım a.s.
tebrikler harikasın opuyorumnanaktan
bende çıkamadan trtıldım sabaah :umursamaz:
minnoş rüyamda seni gördm sabaha kadar :)
akrepte vardı hatta
hayır olsun inşallah
ay canım giremedim bir türlü yaaa bilmiyorumkismile

inşallah opuyorumnanaktan

Minnoşum tebrik ederim.cok mutlu oldum.bak aynı kılodayız.
herseyımız aynı zaten :)
aynı gün doğmusuz aynı kılodayız boyumuz aynı :):teytey:

bayramda 65 oluruz demi minnoş.ama haftada 2 -3 kılo verirsekdelikafaduldenkaydirigubbakcemile3
neyse oluruz belkı allahtan ümit kesilmez

rüyamda sana yemeğe geliyoruk ailecek ama :)annem babam amcam yengem size gelmişiz :)
bi bakıyorum zafzayıfsın.inanamıyorum
bacakların filan incecik.bide güzelsin
bakmaya doyamıyorum :)
bana kızıyorsun ama geleceğinizi önceden niye söylemedin yemek yapardım diyosunkaydirigubbakcemile3
hatta eşinide gördüm .anneni dekaydirigubbakcemile3
rüyaya bak yakaydirigubbakcemile3
neyse kocaman bi masa kurdun gzel güzel yemekler koydun yedik bizde.sonra akrep geldi
bakıyorum o da zayıflamış
içimden diyorum ki herkes ne güzel zayıflamış ben niye zayıflayamadım ya diyorumkaydirigubbakcemile3

ayy komedıydı.masada lahmacun var tam yıyecem akrep elime vuruyor yeme diyekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hatırladıkça gülüyorum rüyama
[/QUOTE]
ne güzel bir rüyaa..bilinçaltına işlemiş iyice demek opuyorumnanaktan
günaydin arkadaşlar nasılsınız. hemen kilomu yazayım mısafirler gelicek

Malesef artıyım :S 83.9 olmuşum :S
kuşum görüşelim senlee klava: :1rolleyes:

ayy ınanmıyorum ruyaya bakyaa:roflol::roflol: ayy ne guzel ruya gormussun
fıstık gıbıydım demıı ayy allahmm ınsallahhh zayıflarım fısık gıbın
akrebımde zayıflamıss ınsallahh ruyanın sadece senınle ılgılı bolumu tersıne
cıkar karamelımm sende fıstık gıbın zayıflarsın ınsallah evet kılolarımızda aynı
tam tamına 14gun kaldı yanı ıkı hafta bu ıkı haftada 4.5 kılo vermemız lazım
sekerım bayramda herkesı sasırtmamız lazımm bu bır ıkıncısı ıse bayramda
homını homını gırtlak yedırıcekler bıze en azından 67 falan oluruz tekrar
70 grmememk ıcın 65 kılo olmamaız lazım tatlım aman dıkkat hadı bısmıllah
sen benı ben senı kollayalım sekerımmbundan sonra gözum uzerınde
ona göre karammelımm
[/QUOTE]
ben 60 olucam..eee iki hafta da 7 kilomu vermem gerekiyor :1shok:
hmmm CADIARZU bu 7 yi vermem lazımm
buldummm :dance: şu benim diyet yapıcam..7 kilo verdiriyodu o da işte buuu hihoyyyt kaçamaksız yapmam lazım..pazar başlamalıyım..yarın azaaltırım menülerimi iyice alışsın mide..pazar süt günüm olsun :teytey:
hadi bakalımm kaydirigubbakcemile5
ay hıckımse gelmemıs akrebım ıkı gundur menude paylasmıyor
kesın 65 oldu gelıyor sen seyret sımdı karamelımmm
ay ınsallah 65 olmus gelırr benım tatlım ya
canım gelemedim çıldırdım bugün yaaa...
eveet spor CADIARZU sporada başlamam lazım tam gaz hemdee ööle 10 tane 20 tane değiil..akrep sahalara geri dönmekteee :sm_cool:
inş. canım
akrep bi bomba patlarız inş. 65 oldum der :)

neslimle posi ne yaptı acaba

posinin canı sıkkındı dün
akrep bugün bombayı geçmiştii girebilme çabasındaydı canımm
hem bu hafta akrep iyice zıvanadan çıkmıştı pişmniyeler felan kötükedihüso son iki gün geldimde kendime azıcık da olsa toarladım şükür alsanaalsanasmile
gunaydın arkadaslar

kılom 62.0
tebrikler şekerim
selmaaa veeee nesliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii takımlar sizi bekliyor şekercikler buyrunnnnnnnnn
neslicimmm sositososito naaabersiin :jeyyar:
evet evet evet tabiki canikom opuyorumnanaktan
sus kizzz
ne diyon senn
gicikk ya kabul etmem banane benim kilo aldigimimi gordunuzzz sus posii :mymeka:
şakkıdı hadü hadüüü bekliyos efemmm daha doğrusu takımlar seni bekliyor şakkıdı
sende mi kilo aldin :roflol: olsun canim zaten akrep giremiyor KK ya ben yazdim butun takimlara sen gelene kadar en en arka sayfalarda kaldi dersin :roflol:
:roflol: :roflol: bu yazıdan sonra da nasıl olur sencee o dediğin :roflol: :roflol:
deneme deneme... :)
:1shok: :1shok: :1shok: bu da kim bu saatte ben girememiştimkiii :1shok:
hoşgeldin kaptanım.
nerelerdesin yahu :)
heeee tabii yahuuuu :roflol: kallistecık buuu :roflol: :roflol: karamelcik o kaptan diiil..kallisteyle görüşmüştüm dururmummu o girmiş denemiş sırnaşık şey
kaptann hosgelldınnn mucukk mucukkolumunekankayizsmile
özledık senı yahu cuma gunu en erken geln sen en son geldın bu hafta
sekercımmm
kıs geldim ya sabah yine ilk ama gelemedim işte sonra..anacımm birinize açın şu msnyi bakıyorum kimsecikler yok msn de sonunda nesliyle face de görüştük ufff
kızlar bundan sonra cumaları msn face ne vara açık olsun..özellikle benle irtibatta olanlar guclubacismile
aa nerdesiniz kizlar kimse yok bu gun
akrep yinemi giremedi acaba hala listeleri vermemiss
kıs sen bu saate niye kaldııın :1shok: akannehir bilmiyomusun giremiyorum ben yaa :1no2: off yaaa mafoldumben
kizlar ben bildirimi yaptim kimseyede kontrol ettirmedim ya dogrudurr insallahh
hadi ben simdi ciktimm opuyorumm hepinizi hayirli hafta sonlari
senin listelerin son bildirim saatinden haberin var dimii canım :1no2:
bence sen pek boğazına dur demedin canım bu hafta..özellikle son gün benneyaptımki
kizlar grup olarak derece alamayiz ama kesin bireyselde oztk derece alicak ins.
kabul olursak tabi Çok üzgünüm çoook
kızlar bende vereyim facebook adresimi :)kaydirigubbakcemile3
eklerseniz mesut bahtiyar olurum:kedi::kedi:

Gulguzeli Karamel yazın arama motoruna çıkarım ben :)

opuyorumnanaktanbayanssulusmileŞeniz
aldım ve eklicem canım
canım ben de giremedim yaaa
anam gec kaldim sanirimm kizlarr neyse ben listeyi yapmistim neyse yirttik
anam bu gun kimse kky agirememis sanirim sorun varr oyuzden takimlar bocalamisss tuhh uzuldum keske once gorseydimm

bravo neslihan bravoo alkisalkisalkis alkisalkisalkis Çok üzgünüm çoook
valla guzelimm cuma gunleri hesey kilitleniyor sanirimm
bende uzuldum inankii
neyseki ben girip baktimki son anda yaptimm bildirimi valla
akrepi merak ettimm bendee yaww
son andamııı...kıs 16:30 son bildirim saati..şu paylaşıma bakiim ben yaa..
valla bende çok üzüldüm kızlar takım kapanabilirmiş belki bizim daha öncede ben giremesem ilgilenen pek olmuyordu eğer kapanmazsada bir deprem yaratacağım son kararı çok merakla ve korkuyla bekliyorum
ne kapanması canım yaa sen yokmusun başında
hmmm haklısın canım..bu konuya el atalım hemenn a.s

Son düzenleme:
kizlar bu gece ben burdayim ama bizim gececiler yok ortada yine yalnizim bi akrebim var oda yazamiyor sanirim :sinifsinif:

yok canım yazabiliyorum şükür...ancak okuyup cevapladım..aralarda da bizimkilerle ilgilendim..benim kız yatmak istemedi..onu ikna et sütünü içir yatır iki saatte ancak cevapladım yaa..eşimde tv karşısında uyumuş kalmış onu da kaldırdım yerine yolladım şimdi tekrar oturdum işte..ben bir paylaşıma da bakiimda neymiş son durumlar

ayyy güldürdün beni akşam akşam var yaa..ama sevdim bu düşüncelerini bravo sana alkisalkisalkis

menüm

uyanır uyanmaz sirkeli su

sabah:1 dilim ekmek 1kk peynır baharatlı çökelek 1 haşlanmış yumurta 4 zeytin 1 bardak cay biraz domates salataık ve yeşillik(amma çok yemişim ya )

ara:1 kase kaysı hoşafı 4 tane cubuk kraker

ikindin 3 bucukta: köfte salata ayran

akşam 8 de 2 mandalina 1 elma

3 litre su :)
30 dk spor cok tembeldım bugun canım yapmak ıstemedi

bacm bu sözler beni iyice gaza getirdi :1hug:cnım tşk ederim rakip messelesi olunca çüşü anlıyo bacıma.sa.sa.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…