Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

hımm anlıyorum posicim.halbuki en zor meslek ev hanımlığıdır.ama kimse bilmez bunu.
annemde bu konudan sürekli yakınır.sabahtan akşama kadar hiç oturmadan çalışır .ama babama sorsan hiç bir sey yapmıyorsun yan gelip yatıyorsun der anneme
annemde bunalıma girer.
bide benim annem üniversite mezunu.sırf bizim için çalışma hayatını bırakmış.babamda istememiş çalışmasını
şimdi çok pişman.erkeklere göre ev hanmı olan kadınlar evde yan gelıp yatıyor.siz ne yapıyorsunuz sanki diyorlar.

Sende kendini kötü hissetme posicim.sen en zorunu yapıyorsun.
yabancı bi ülkede tek basına çocuğunu büyütüyorsun.eminim çok iyi bir anne ve ev hanımısındır.

bak yusuf küçük birazdaha büyüsün çalışırsın belki.yada çalışmasan bile daha rahat edersin

ayy karamelımm cok ıyı fıkır bende yazıyımm heryere ama 65 kılo olcuam degıl
ben 65 kıloyum yazalımkı yemıyelım demıı hatta dur telefonumun ekranına bıle
kocaman 65 yazıyımkıı her baktıkca caate falan aklıma gelsınn hatta her yazımın
altınada yazıyımm daha ıyı olur
gunaydın arkadaslar

kılom 62.0

gunaydınn canımmm
neslım sen buhafta bızı bıraktın gezmlerde dolastın oyuzden
oldu bakk en azından hergun 1 saat buralara ugrasaydınn kılo verırdın
hem bende seni özlemezdimm:sinifsinif:
sus kizzz
ne diyon senn
gicikk ya kabul etmem banane benim kilo aldigimimi gordunuzzz sus posii :mymeka:
yaa bende kabul etmıyourm neslım sadece 100 gr almıss bence
buhafta oyle sey olmazz bananee hem o hemm neslım verıcek onu
buhafta demı neslımm
posım canım senı okadar ıyı anlıyorumkı babamda anneme hep
aksama kadar evde oturuyorsun sunu nıye yapmadın bunu nıye utulemedın
dıye bagırır hala daha kadının afedersınızde aksama kadar dötu yer görmuyor
oraya buraya kosturmaktan . ama sıkma canını tatlım alından yusufunda yasına
gırmek uzere esınle konus bır bakıcı tutarsın en azından part tıme bır ıse gırersın
amac senın bıraz daha sosyallesmen olur . yanı en azından kendıne kendını
kanıtlamıs olursunn bence yanı

imzaa: bayramda 65 kılo olacagımm

65
65
65
65
65 :):):)

bayramda minnoş ve karamel 65 kilo duyduk duymayın demeyin
evettt 65 65
65 kılo aloacak mınnos karamell boylee beynımıze ıslesınn
karamelım ınsallahh
BU ARADA rakibem oztrk beni sollamış :)
66.5 olmuş
TEBRİKLER....
Bayrama hayli hayli 65 olursun canım:)

ben haftaya 66.5 çıkıcam banane banane
ayy evet yaa 66.5 cıkmıs ozturkumm cokk tebrık ederım canım nasıl verdın yaa
bızede anlat bakıyımm sırlarını tatlım

sende mi kilo aldin :roflol: olsun canim zaten akrep giremiyor KK ya ben yazdim butun takimlara sen gelene kadar en en arka sayfalarda kaldi dersin :roflol:
he buldun kandirakk kariyi akrepmi kanacakk valla ne yapar eder bulur o yazmadigimii

ayy çok şükür yaaaa
posim Allah razı olsun..
ne icin allah razi olsun dedin bacim pek anlayamadimdaa posi hic birsey demedi ben gormedim duymadim sende kapat gozelrini
a.s.a.s.olumunekankayizsmile

canim ya seni seviyorumm aynen bende kabul etmiyorum minnosun dediklerini lutfen ele alalimm bu haftaa posi sussun

kiz hic deme o toplan ti senin bu gezme senin dersen iste sonumuz boyle olur vallaa
neyse insallah bu haftaa verecem bu arada imzana bayildimm

canım rakibem nur içinde yatsın deden.

kız beni gectin mi kaydirigubbakcemile3
helal sana.:hooray: al bak bu kupayı hakettin:hooray:
a.s. bu .çiçeklerde senin olsun :)

sağ cnm Allah razı olsun..evt geçtim raikbem kupa ve çiçekler için tşk bundan sonra grup içinde rakip belirlicem etkli oluo tavsiye ederim:roflol:

ayy evet yaa 66.5 cıkmıs ozturkumm cokk tebrık ederım canım nasıl verdın yaa
bızede anlat bakıyımm sırlarını tatlım

tşk minnoşum.cnm önce kendine bi rakip seçiyosun karamel gibi mesela:roflol: sonra günde 2 bardak bitki çayı tahminimce bitki çayı etkili oldu bide kızlar kendi adıma konuşuyorum boğazıma çüş dedim:roflol::roflol:bugün mevlütte halam,nigar halm iyice zayıflıyosun dedi:)))bu arada adım nigar artık saklamaya gerek yok:))

sağ cnm Allah razı olsun..evt geçtim raikbem kupa ve çiçekler için tşk bundan sonra grup içinde rakip belirlicem etkli oluo tavsiye ederim:roflol:

evt bende bayramda 65 olmalıyım yerleri değişiyoruz bu hafta da ben senin rakibin olcam:dance:

Bittin sen kızım kaydirigubbakcemile3 gecıcem seni bu hafta
evet benimde rakibim sensin artık
çok pis gaza geldim nigarım :)
bu arada memnum oldum nigar ismin güzelmiş :)
canım saka bı yana kılo vermene cok sevındım
bende bu hafta boğazıma çüş dedim ama anlaşılan pek laftan anlamamış
görür ama bu hafta :)
kaydirigubbakcemile3

kızlar biri bizim listeye bakabilirmi bilgisayarcıya götürdüm pcyi ve şuan zor girebildim ve çıkmam lazımda biri listeyi halledip paylaşıma koyabilirmi karemel anlarmısın kuzum 4.ve 1.takımdanda yardım alabilirsin 70 kiloyum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…