- 22 Ağustos 2009
- 1.519
- 56
- 158
karamelcim canim sikkin iste benim icin herzamanki seyler
evde bebekle hicbirsey yapamiyorum elimi ayagimi bagliyor her sey icin esime muhtac kaliyorum bu yuzden kendimi asalak biri gibi hissediyorum. malum bizim toplumumuz ev hanimi olmayi isten saymaz. sanki bos oturuyormussuin gibi algilarlar bu bizim bilinc altimiza da islenmistir.
cocuk bakip ev isi yaptigin icin kimseden takdir almiyorsun sanki o senimn gorevin ekstra neler yapiyorsan onlar senin kimligini olusturuyor, aksama kadar biseyler yapiyorsun hatta gece bile uyuyamiyorsun ama insanlar sana evde bos oturuyor muamelesi yapiyor. isin kotusu ben de oyle dusunuyorum. o yizden canim sikildi dun kendimi gereksiz bos yasayan bir asalak gibi hissettim.
hımm anlıyorum posicim.halbuki en zor meslek ev hanımlığıdır.ama kimse bilmez bunu.
annemde bu konudan sürekli yakınır.sabahtan akşama kadar hiç oturmadan çalışır .ama babama sorsan hiç bir sey yapmıyorsun yan gelip yatıyorsun der anneme
annemde bunalıma girer.
bide benim annem üniversite mezunu.sırf bizim için çalışma hayatını bırakmış.babamda istememiş çalışmasını
şimdi çok pişman.erkeklere göre ev hanmı olan kadınlar evde yan gelıp yatıyor.siz ne yapıyorsunuz sanki diyorlar.
Sende kendini kötü hissetme posicim.sen en zorunu yapıyorsun.
yabancı bi ülkede tek basına çocuğunu büyütüyorsun.eminim çok iyi bir anne ve ev hanımısındır.
bak yusuf küçük birazdaha büyüsün çalışırsın belki.yada çalışmasan bile daha rahat edersin