elma sirkesinin zayıflattığı kanıtlanmıiş minnoş
doktor öyle dedi :)
evet ya en ıyısı kendi tartım .cuma cıksam 68 dese tartım bana valla eğilip öpreim onu :)
neyse kızlar bende yatıcam.banyo yapıcam daha.ooo sonra sacıma fön cekıcem.gec kaldım ıyıce
öptüm hepinizi :)
evet canım doktor haklı..diyet bisküvileri acaip iştah açıyor ilk defa geçen iki hafta önce almıştım onlardan nefretlik bişiii ve aqcaip iştah yaptı..aklıma geldikçe tadı fena oluyorum yaa işkence gibi nasıl yerler bunu bilmiyorum..form çayını bende almıyorum.sinameki bağırsak tembelliği yapar evet.ilk zamanlar belki çözüm olur ama bu geçici dir..uzun zaman içildiğinde sonuçları feci oluyor..bağırsak iteleyerek koşturan insanlar gibiliste güzel gercekten.benim yaptığım seyler coğuda
ama banada cok geldi
ben ekmeği sadece sabah yıyorum o da 1 dılım
pilav yemem
5 kasıktan fazla yemek yemem
ne bıleyım su anki yediklerimden daha fazla geldi
bide diyet biskviler yeme dedı
açlık hıssını bastırmıyormuş daha cok acıkıyormussun :) bende alırdım hep eti form fılan.artıkk almıyorum
bugn gittim kefir aldım bide.bağırsak sorununa bıre bır miş
bıde form cayı ıcıyorum dedım içme dedı
form cayları tavsıye etmıyorum sinemaki bitkisi var oda bağırsak tembelliği yapıyor dedi
onun yerine ıhlamur kusburnu iç dedi
onu bizde biliyoruz heraldee :dilcikar: niye burdayız sanıyosunn..sen okeyini seviyosun bizi sevmiyosun küstüm senlee :umursamaz:ne anlatyım zayıflama hayalleri olan bir kızıım:roflol::roflol:
evet canım elma sirkesi yağ yakıyor ve de vücudu gribe karşı koruyor boshayallersmileelma sirkesinin zayıflattığı kanıtlanmıiş minnoş
doktor öyle dedi :)
evet ya en ıyısı kendi tartım .cuma cıksam 68 dese tartım bana valla eğilip öpreim onu :)
neyse kızlar bende yatıcam.banyo yapıcam daha.ooo sonra sacıma fön cekıcem.gec kaldım ıyıce
öptüm hepinizi :)
atarım bak :jeyyar:döv minnoşum ellrin dert görmesin
hakettim ben
oztrk bacım sende dövebilriisn beni
elinizi korkak alıştırmayın.
kaydirigubbakcemile3
yarın bozarsam diyetimi akrebim beni bu gurptan atsın :)
söz veriyorum bozmayacam
bişii eksik olmuş burda hemen tamamlıyorum canımm olumunekankayizsmileBu arada gece sohbetlerimize katılamayan
sevgiili kader arkadaslarım
posi
nesli
selma
bu aralar gndüzleri bende gıremıyorum.sohbet edemıyoruz hıc
yattamadan yazayım
nasılsınız iyimisiniz bacılar?
nasıl gidiyor diyet
cumaya da az kaldı.
şşşşştttt şiddet yook şiddete haayıırrkupa almış birinin nasıl döverim:)))ama yarın akşam menü güzel almazsaaaklava: klava:
evveeeett katılamıyolaar :dance: ve kıskançlıklarını bildirerekten haberleşme yapıyolaar delikafaduldenevt ya katılamıyolar ben gündüz ara ara giriyorum çok kalamıyorum ama yinede haberleşiyoruz:)
o söz öyle değil bikeremmolsun canım sen döv
arkadasın dövdüğü yerde gül bitermiş.döv ki aklım başıma gelsin
yarın muhteşem bir menüyle aranıza dönücem
hepinize hayırlı geceler
muck muck
bize yok dimiiiminnoş cnm ii gecelerrr
gunadyın sekerlerımmm mucukkkŞeniz busabah kalktımkı dun yedıklerımden
sonraa hala daha tokum yanı dusununn:sinifsinif: şimdi dıyorum yarında cuma
yaa acaba dun yedıklerımı yok edebılmek adına pirinc lapası mı yapsam bugun
ödem attırıyor falan bısıler dıyorlar hıc yapan varmı aranızda kızlar CADIARZU
gercı yapsam ne olur kocısım bugun sahıle gıttı kesın aksama hamsı getırır
hamsıyee hayatta dayanamam zaten kacgundur hamsı alalım dıye yalvarıyorum
en ıyısımı ben kocısımı beklıyım beklerken öglen boyle pirinc lapası bısı yapıyım yıyım
oda 4te yada 5 te gelır herhalde aksam yemegım hamsı olur emeksız yerım
yaa acaba dun yedıklerım gıdermı yarına şöylee 200 gr daha versemm allahım
ne super olur yaa hadı bakalım bısmıllah bır yenı dıyet gunune daha basladık
hakkımızda hayırlısı:Saruboceq:
fasulye tazesi konuyor aa kurusu çikin oluyor hiç deneme bile nohutu akşamdan ısla sabah şişmemiş taş gibi olanları ayıkla kaynat pişince süz poşete koyup dipfirize at lazım olunca parça parça çıkar kullan nohut çok rahat oluyor yarım kilo yapsan baya gidiyor
yemeklik gibi haşla helva gibi diyolar öyle ben direk yemeğe koyuyorum mesela nohut yapacaksam yağını hazırlıyorum suyunu koyuyorum en son nohutu çıkarıp direk içine atıyorum yani bekletme direk kullan
olur tabi canım neden olmasın..canım buhafta hıc alısverıs yapmadımm evde öyle yesıllık falan yok
eve gıdıp bol soganlı pıyaz yapsam bol lımonlu oda olurmu sence
yaa bıde sey sorucam nohutu fazulyeyı haslayıp dolaba koyuyormusunuz
daha dogrusu nasıl oluyor o ben yenı evlı bırı olarak boyle pratık seylerı bılmıyorum
bıde sonrdan donmus seyı nasıl pısırıyosunuz önceden cıkarıpmı yoksa cıkarıp dırek ocaga koyarak mı yaa calıstıgım ıcın aslında boyle hazır sey ler olması lazım evde
bazen yemek yetıstıremıyorum da akrebımm bıde pıyaz elma sırkesıylen olurmukı
evde lımnda yok galıbaa offf ne yesem aslında evde 4 tane kara lahana sarması
var bır kase yogurtla onu yesem olmazmı akrepp baska yemeklerım yok bugun yemek
yapıcam ıste ıgleden snrda tatıl yaa
farketmez şekercim..ben yemek malzemelerini çıkardığımda nohutu yada fasulyeyi de çıkarırım.unuttuğumdaysa direk atarım
hımm sagol sekerımm yanı nohutu bayagı yıyılebılecek kıvama gelınceye kadar
haslamıs olmam gerekıyor sonra buzluga .pekı cıkarınca dırekk ocagamı
koyucam yoksa onceden cıkarıp çözulmesınımı beklıycem sekerım
ben demiştim olcan diye..bol bol ada çayı iç şekercimm.ve soğuk şeyler yeme sakın..üşütmüşsün sen.sıcak tut kendinide..merhaba kızlar. gece uyuyamadım cok uykum var.
bugun regl oldum ama kilom dusmedı daha
anaamm benım tartımm 68 desınn ne öpmesı alıp koynumaa yatarım
gecedenn :roflol: elma sırkesıne baslıyorum ozaman karamelımm
off cok ıgrenc tadı var yaaa :sinifsinif: neysem ama yarın elma sırkesıne
baslıyorumm bıtmıstır hadı yatıyorum yaa bı yatamadımm
neslımm
posımm
selmaa
özturkk
akrebımm
,lolomm ınsallah en kısa zamanda aramıza dönersın canım
karamelımm
hepınıze allah rahatlık versınn ıyı gecelerr mucukkŞeniz
[FONT="Arial Black"][SIZE="2"][COLOR="Teal"]
evet canım doktor haklı..diyet bisküvileri acaip iştah açıyor ilk defa geçen iki hafta önce almıştım onlardan nefretlik bişiii ve aqcaip iştah yaptı..aklıma geldikçe tadı fena oluyorum yaa işkence gibi nasıl yerler bunu bilmiyorum..form çayını bende almıyorum.sinameki bağırsak tembelliği yapar evet.ilk zamanlar belki çözüm olur ama bu geçici dir..uzun zaman içildiğinde sonuçları feci oluyor..bağırsak iteleyerek koşturan insanlar gibi :1: iteleme bittiğinde yorgun düştüğünden duruyor çalışmıyor.Beşibiryerde çayı al canım.Bimde var doğadan markalı..çok güzel..yeşilçeyda güzel..ıhlamur nane adaçayı kuşburnu hepsi acaip aralarda kayısı hoşafı yap kendine içine kabuk tarçın kuru incir de at..ister blendırdan geçir püreli meyve suyu gibi iç ister kaseye kat kaşıkla iç.gönlüne kalmış..ama ılık içmeye özen göster..
hmmm CADIARZU bu iyi aklıma geldi akşam evde kayısı kaynatiim ben..ne zamandır aldım öyle duruyor çozutunca iyice :mymeka: kendimden geçtim aklıma bile gelmedi..amaa artık çozutmak yook..
[U]bayrama 60 olucaamm.. [/U]benim anahtar kelimem de buu kaydirigubbakcemile3
evet canım elma sirkesi yağ yakıyor ve de vücudu gribe karşı koruyor boshayallersmile
atarım bak :jeyyar:
bişii eksik olmuş burda hemen tamamlıyorum canımm olumunekankayizsmile
kıskançlıktan çatlayabilirsiniiizz sositososito
şşşşştttt şiddet yook şiddete haayıırr :olmaz: burda sedaceee kaptan döveer alsanaalsanasmile bu da sanaa içimden geldi niyemii ehh anladın sen onu :jeyyar:
gözüm üstünde olucak şekerim artıkım bundan sonra ayağını denk alarsınn şakkıdı
o söz öyle değil bikeremm :olmaz: kaptanın dövdüğü yerede gül bitermişş delikafadulden
[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]
[COLOR="red"]bak içine doğmuş akrebim kayısı hoşafı yaptım ben dn yatmadan:)
bugn cok dikkatlıyım kaptanım.dayak yemiyecem inş. senden
senin dövdğünden yerde gül biter gül bahcesı olurum sonra:1:
su 5 i 1 yerde yi gördüm gecen bim de.ama bi arkadasım hergün içiyordu o caydan bi g hastenlik oldu :1: doktor vücudun kaldıramamış içme dedi
korktum acıkcası
alsamda sadece haftasonlarımı içsem acaba [/COLOR]
banada dokunur mu ki :(
selam arkadaşlar sabah beri giremedim kk ya nedense sorun var galiba neyse girdim şimdilik nasılsınız benim cocuklar evde o yüzden pej kiremiyecegim
merhaba kızlar. gece uyuyamadım cok uykum var.
posiciimm gözun aydın canım daha yusufum cok kucuktuumerhaba kızlar. gece uyuyamadım cok uykum var.
ayy oyle mı yapsam sekerım yaa elma sırkesı sabah içtimmdatlum benim bende sirkeyi hiç sevmem ama bunun bır caresı var
suyu kaynat içine 1 yk değil 1 tatlı kasığı elma sirkesi koy güzelce iç
su sıcak olunca sırke tadını bastırıyor sankı ıcıne lımon sıkmış gıbı oluyorsun
hıc anlamzsın.soğuk su dan daha ıyı :)
]
banada dokunur mu ki
selam arkadaşlar sabah beri giremedim kk ya nedense sorun var galiba neyse girdim şimdilik nasılsınız benim cocuklar evde o yüzden pej kiremiyecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?