- 22 Ağustos 2009
- 1.519
- 56
- 158
slm kizlarr anacim sabah bir turlu buraya giremedim
tam girdim kapim caldi yazamadan ciktim komsun ogleden sonra oturmaya gelecez dedii
derken bu saat oldu istee anca geldimm vede gidecem cunku an meselesidir kapiyi calmalarii
benden pogoca yaptim sabahtir hic birsey yememeistimki ondan yedim atdina bakmak icin
ama size cok guzel bir haberim var bugun yesil cay ictim ayricada sabahtir 2 lt ye yakin su ictim birde pogoca iste olmasa iyidi amaa ne yapalim arkasi gelmez insalahh
neyse ben cikiyorum kuslarr minnosla karemel asagidasiniz ama maalesef biz bir turlu kavusamadik yaww
neslim nerdesin yahu.bende altta ismini görüyorum bi bakıyorum kayboluyorsun
nasılsın ıyımısın
ayy ne güzel yeşil cay ıcmışsın bıde ben ıcebılsem
posicim saslında hamile olsan ben çok sevinirdim ben bebekleri çok seviyorum çünkü
neyse hayırlısı olsun ilerde olur elbet
kızlar inanın 2. takımdaki herkezi çok seviyorum siz benim 2. ailem oldunuz
kızlar kendimi biraz daha iyi hissediyorum
bir iki haftaya dönücem inşallah
bir kaç gündür fena gribim aşıda oldum ama genede korumadı aşı olmasam demekki nasıl hasta olucaktım
benim bünyem çok zayıf hemen mikrop kapıp hasta oluyorum
buraya gelmeyeli tartıyada çıkmaz oldum kilo aldığımı biliyorum görmekten korkuyorum sanırsam
akrebim senin aldığın beşi biyerde çayından aldım bu gün etkisi nasıl çokmu tuvalete çıkarıyo acaba bide günde kaç kere içmem lazım
sirkede içiyodum önceden ama miğdem almıyo artık
şu gribim geçsinde olmazsa sabahları gene içmeye başlarım
bizde seni çok seviyoruz canım.en kısa zamanda gel.inş. tm sorunların hallolur:
öğlende ye akşam da
kız zaten sıcak içiceksin ne soğuğu..yoksa siz soğuk suya mı yapıyodunuz..ben kaynatıyorum suyu döküyorum su bardağına 1 tatlı kaşığı bal,2 tatlı kaşığı elma sirkesi harika oluyor sıcak sıcak balkonda sabahın karanlığın izleyerek içiyorum.saat 5:30, 6:00 gibi
afiyet olsun canım..ben de ne çabuk yapmış dedim ben söyler söylemez kaydirigubbakcemile3 canım hoşafı sıcak iç olurmu senin bağırsaklar kabız olmaya yatkın sanırım sıcak içmen daha iyi olur sana
bana tavsıye eden kısı soğuk yada ılık suya ddı akrep
ben basta soğuk suya koyup ıcıyordum
ama mıdem kaldırmadı
sımdı kaynar suya koyup ıcıyorum :)
ayy bak hoşaf yaptım içmeyi unuttum yarına kaldı artık