selamlar herkese bende şu şok diyetteyim biliyorusunuz lolo nasılsın bugun sebze günü ?
sabahın köründe pazara gittim 1,5 saat yürümüş oldum ama akşam üstü egzersiz yapaağım bendede süper gidiyor ama ben cumaya kadar kilo falan bildirmiyeceğim süpriz olsun
ha birde yeşil elma aldım şu formülü bilen var mı hani 3 yeşil elma 1 limon kabuk tarçın demleyip içiyorsun hani ben çok önce yapmıştım metebolizmayı acayip hızlandırıyodu
ayy kızlar ben bir daha başlıycam pazar günü cumaya kadar yaparım bu sefer kuru üzüm kaçamağıda yapmıcam ne yazıyorsa onu yapıcam 1.4 kesmedi beni bi de tartılmadım ama kaç gündür hiç bir değişiklik hissetmedim vucudumda sinir oldum bende pazar başlıyım tekrar
canım kayısı çok iyi gelir 3-4 tane ye üstüne bol su iç 10 aylık kızım var kabız olmştu bir kaç ay önce kayısı da yoktu kuru kayısı kaynatıp suyunu içirdim çok iyidir yani ama tabi başka önerisi olan vardır belki
babama aldırayım madem yaa bu şekide tartıda müthiş oynuyor 1 kilo fazla gösteriyor resmen moralim bozuluyor
Son düzenleyen: Moderatör: