bende çok boşladım biliyorum hergün muhakkak girerim sadece pazar günleri biraz zor olabilir çünkü eşim evde oluyo muhakkak bi gelen oluyo onun için pazar günleri için izin istiyorum senden yediklerimizide evet yazmamız gerekiyo
ama okul yolumuz uzun ve hep geç kaldığımız için koştura koştura yürüyoruz o yüzden 40 dk yürüyüş yapmış sayılırmıyım acaba okul yolu git gel 40 dk sürüyo?
kendime bir spor aleti almam şart spor salonuna babam izin vermiyor malesef:çok üzgünüm:
sizce nasıl birşey almalıyım? sadece diyet süresince değil spor yapmayı hayat prensibi yapmam gerek..
neyse başınızı şişirdim görüşmek üzere hoşçakalın..
iyi akşamlar diyet şekerleriiii.
silvişcim canım sana katılıyorum sıkı yönetim şart bize.bende diyetisyene gitmeyi bile düşünüyorum.en azından kontrol zamanlarımda birinin beni kontrol ettiğini denetlediğini düşünürsem başarırım belki diyorum.çünkü hamileyken diyabet çıktı bende 10 günde 1600 kalorilik diyetle 1 kilo vermiştim.hamileliğimin son 2 ayı hep diyetle geçti.dr. kontrolünde.bebeğime bişey olacak korkusundan bişey yiyemiyordum.demek ki isteyince yapılabiliyor.inşaallah bu son silkelenmemiz olur.yarından itibaren ben hergün girip neler yaptığımı yazabilirim.yalnız akşmları.çünkü eşim laptopu işe götürüyr.benm pcde henüz tamirden gelmedi.o gelene kadar her akşam girerim.okeyto....bende handemicim gibi pazarları biraz gecikebilirim.şimdiden af diliyorum...
benden söz her gün ebru şalııyıda izleyeceğim.ayrıca müzik çalıp dans edeceğim vede 1 saat yürüyüş yapacağım.yapmadığımda her gelen eksiye razıyım.
bugün bi sürpriz oldu bi kaç gün erken regl oldum.acayip şişim.
sabah maalesef kahvaltıda değişik tatlr yapıyorum.pazarları gelenek oldu.standard kahvaltı yapamıyor eşim.
ara öğün yok.çünkü kahvaltı geç yaptım.
öğleden sonra;makarna salatası yağsız,yoğrtlu.
ara çay ve bikaç kraker
akşam yok
şimdide meyve yiyom.
bakalım yarın mevlam ne nasip edecek
hepinize iyi geceler bol enerjili günler....
baharcım canım arkadaşım sana katılıyorum benimde eşim spor salonuna izin vermiyo şu ab rocket mi ne ondan istiyorum aslında umarım ismini doğru yazmışımdır yada nebilim bi koşu bandı felan onuda koycak yer yok işte napmak lazım bilmiyorum yaCADIARZU
ha unutmadan 2 litre olmadı bugün ama 1.5 litre suyumu içdim silvişcim :ecrin_bebek:
merhaba hatunlar,nasılsınız? ben davul gibiyim resmen , reglimin ilk günü ve fecii şişkinim.
dün çok güzel bir hava vardı,eşofmanlarımı giyip kendimi sahile attım , sahil boyunca yürüdümki hemen hemen 15 km yol yürümüş oluyorum,deniz,güneş den aldığım enerjiyle bu haftanın iyi geçeceğine inanıyorum .
silviyacığım çok yerinde kararlar almışsın buna çok sevindim.regl dönemim hariç herakşam 45 dakika en az spor yapıyorum ama şu önümüzdeki 4 gün beni spordan mahrum görür müsün?
herkese kolaylıklar dilerim
selamlaaar
bu sabah oğlumun yüzünden erkenden uyandım ama saat 8 sıralarında yeniden uyudum.uyandığımda saat 10 du.hemen yüzümü yıkadım.oğluşumun altını falan temizleyip ekran başına geçtim.45 dk. falan sürdü sanırım spor.bayağı güzel bacak çalıştırdı vallaha.pilates biter bitmez kahvaltı ettik oğlumla.peynirli omlet yaptım.yarısını oğluma yedirdim.az ekmekle (bir dilim zor eder) yedim.birazdan arada elma yiyeceğim .henüz 1 lt. su içmdim ama telimin saatini kuracağım.yoksa unutuyorum.günlük ev işinden sonra oğlumu alıp kendimi dışarılara atmayı düşünüyorum.
şimdilik bu kadar.artık spor yapanlar listesine gireceğim için çok mutluyum.
valla kızlar bende spor salonuna gidemeyenlerdenm.eğer ben spor aleti alabilseydim ya yürüyüş bandı yada şu bi alet var paletli gibi,iki ayrı pedala basıp çıkıyorsun,ikide kolu var sen yürürü gibi öne arkaya hareket ediyorsun.hem kollar hem bacaklar çok iyi çalışır gibime geliyor.ama maalesef o kadar param yok.ühü ühüü...
kızlar merhaba,
dün pazardı. oğlumu hergün parka çıkarmaya karar vermiştim ve istanbulda hemen hemen her yerde spor aletlerinden var gördüğüm kadarıyla bir hız hepsini yaptık oğluşumla . ama öyle yorulmuşumki akşam hem kolumu kaldıracak halim yoktu hemde pizza yedim. tabi hiç hoş değil.
gene eksideyim yani.
bugun lapa yaptım.
ama az olmuş.
sabah
2 dilim ekmek.peynir
ara
1 cay bardağı lapa .
öğlen
3 kaşık lapa hepsi bu kadar olmuştu.
neyse tekrar yaparım.çünkü evdeyim.
ama 1 tane çukulatalı kurabiye . ne alakası varsa öğle yemeğinde.
su içeceğim. yazın kızlar ltf.iyi oluyor.
ben hiç 2 lt içmedim daha.
ama kendimi çok yorgun hissediyorum.
yeşil çay aldım. kaç fincan içiyorsunuz. cocuklara 1 fincandan fazla yokmuş . bizde böyle bir sınır varmı.
herkese ii haftalar diliyorum
sabah 1 simit
öğlen de 1 kase çorba içtim
ben de bu aralar suyu ihmal ediyorum,ilk taş düşürdüğüm günler deli gibi içiyordum
ağrı sızı gitti suyu da unuttum
Yaşasın mezuniyet karnemde var artık.delikafadulden Efendim benim hikayemde evlenmem ile başlıyor. Her zaman 36 beden ve 58 kilo civarında olan ben evlenince eşimin beslenme düzeni ve benim onun istediği yemeği, istediği şekilde pişirme derdimden 75 kilolara kadar çıktım. Evlenmeden önce genelde az yağlı sebze yemekleri yerdim ve çok hareketli bir yaşamım vardı. Eşim, et olmayan sofraya oturmayan ve ağır yemek lezzeti olan biri. Yemek kültürlerimiz çok farklı:1ninca:
Kilo alma sürecinde midemin nasıl genişlediğini, çok yediğimi, çevreden gelen tepkileri, vb..hiç önemsemedim. İş arkadaşlarım kendi aralarında kocaman göbeğim yüzünden hamile olduğumu bile konuşmuşlar..Eski kıyafetlerimin hiçbirine haliyle giremediğim için kendime yeni bir dolap oluşturdum ama eski kıyafetlerimi de kimseye vermedim. Kilo yüzünden hayatımda ilk defa dizlerim ağrıdı, en ufak bir harekette nefesim daraldı. Çünkü vücudum bu kiloya hiç alışık değildi.
Bir sabah, eskiden sürekli giydiğim kot pantalonumu denedim ve inanamadım bana bol olan pantolon bacaklarımdan yukarıya çıkmıyordu üstüme de eski bodylerimden giydim ortaya çıkan görüntünün iğrençliğine inanamadım. Ben ben olmaktan uzaklaşmışım haberim yok..
Ogün tüm vucudumu ayna karşısında detaylıca inceledim. Bunu yapmanızı tavsiye ediyorum gerçekten etkili oluyor kızlar. Kendi adıma neler yapmam gerektiği ile ilgili önce bir plan yaptım sonra araştırma ve harekete geçme..Planımda saç bakıma alınacak, dişler beyazlatılacak, vs gibi kilo hariçinde de birsürü madde vardı.
Nasıl kilo verdiğime gelirsem, genelde uyguladığım beslenme şekli şöyleydi: sabahları hiç kısıtlamadım kendimi ne bulursam yedim. Öğlen de 2 çeşit olacak şekilde et yemeği ve yanına zeytinyağlılardan bir çeşit, akşamları tek çeşit yemek yanına üşenmezsem salata.
Öğle ve akşam yemeklerinde ekmek tüketmemeye çalıştım. En büyük avantajımda akşam yemeklerini erken saatte yemem oldu. Bunun haricinde haftada enaz 3 gün spor yaptım. Spordan sıkılmamak için farklı sporları denedim. Bir gün yüzdüysem, ertesi gün tenis oynadım, havalar iyi olduğu zamanlarda bol bol yürüdüm.
Şuanda eski kıyafetlerime girebiliyorum. Eski ben geri geldihihoyyyt Kilo vermek gerçekten kolay değil ama zorda değil. Artık çok bilinçliyim. 2 kilo fazlalığı 3 kilo yapmadan müdahale edeceğim.
Bu süreçte verdiğiniz tüm destek için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum arkadaşlar. Umarım sizlerde enkısa sürede hedeflerinize ulaşırsınız. Önemli olan olayı kafada bitirmek..
kızlar merhaba
ne guzel gaza gelmıstım bı ara bılıyorsunuz ama araya hastalık gırdı babam bobreklerınde rahatsızlandı dolayısyla haftalardır onunla ugrasıyorduk cok sukur suanda ıyı.
bende solugu burda aldım
sılvısım bu fıkır harıka olmus tam benlık bılıyorsun
kocaelım tebrık ederım canım hakettın sen bu mutlulugu...
nişanlımın askerde gelmesıne 28 gun kaldı
o hala gram verme al azcık dıyıp duruyo ama ben hala sankı eskı gunlerdekı gıbı hedef koymak o gelene kadar benı en kotu ıhtımalle 59 gorsun ıstıyorum sankı cok sevınecekmıs gıbı...
umarım basarırım...
sabah: 40 gram ekmek+5 zeytın+30 gr peynır+domates+sekersız cay
ara: 1 bardak sut
öğle: 1 kepce corba+5 adet kofte+salata+30 gr ekmek
ara: 3 kuru kayısı
ara: 1 pıkolata
aksam: 30 gr ekmek+1 kepce corba+5 kasık semızotu yemegı+3 kasık yogurt+salata
ben ogleden sonra ıkı ara ogun yapmak zorundayım cunku calısma saatlerım ole mesela ogle yemegını 12 12 30 gıbı yıyoruz ve alel acele cunku hastanedeyım hasta geldımı fırlamak durumu var...
aksamda 19.30 gıbı yedıgımız ıcın ara sure uzuyor mıde cok bos kalmasın dıye ıkı ara koydum bende...
dun ayagımı fecı burktum az da olsa bantta barı 30 dak yuruyum demıstım ama yapamıcam galıba ya
oooo bugün benden başka kimse uğramamışmı ya
bugün berbat bir gün geçirdim her anlamda..
o yüzdn dikkat edemedim ne yediğime:çok üzgünüm: hayat bazen çok boş geliyor herşeyden herkesten nefret ediyorum.. üfff saçmalıyorum neyse.
bugün: sabah 2 dilim ekmek 1 dilim peynir, domates salata
ara: 3 diyet bisküvi
öğle 1 kase sebze çorbası, 2 dilim ekmek
ara: 1 fincan çay, 5 diyet bisküvi
akşam makarna yoğurt ve çorba
gece ise 1 çikolata yedim.. anlayacağınız iiğrençti sadece bol su içtim başka birşey yapamadım bugün..
yarın telafi edeceğim. özür diliyorum herkestenn. iyi geceler..