kızlar merhaba,
bu sene benim yılım galiba,
bu seferde ofisimize hırsız girmiş. bilgisayar ve kardeşimin bazı değerli eşyalarını götürmüşler 2 kişi.
olay yeri inceleme ,karakol da şikayet ,sivil ekipler falan derken dün çok karışık yemek açısındanda uygunsuz bir gün geçti. bugünde farklı birtakım araştırmalar nedeniye aynı şekilde. bunları niye yazıyorum.halimize şükür etmesini bilelim.
ben her şeye rağmen bugünüme şükür ediyorum zaten etmem gerek yüce TANRIMIN bizlere verdikleri yanında bunlar o dönem için insanın canını sıkan olaylar.
kızlar aman dikkat çok artmış hırsızlık vakaları beklenendi. ama insan başına gelince tedirgin oluyor vahemetini daha farklı algılıyor.evde bile kapıları 3 kilit kilitlleyip oturur hale geldim.
neyse kendinize iyi bakın.
singingcim canım çok geçmiş olsun allah tekrarını göstermez inşallah cana gelcene mala gelsin deyip şükr etmek lazım yinede hayatım....
bu arada ben takımın birincisi olmuşum aman pek bi şımardım sormayın
gerçi kilo vermem bu ara durdu iki gün sadece normal beslendim şimdi yine diyetime geri döndüm şok diyet yapıcakdım okadar hazırladım kendimi ama nafile bulamdım bi türlü listeyi taşınırken attımmı napdım hiç bilmiyorum
benim tecrübelerimi paylaşmam gerekiyomuş memnuniyetle çok fazla tecrübemin olduğuna inanmasamda yinede yaptıklarımı yazabilirim tabi
herşeyden önce inanmak gerekiyo kilo vermek isteyen insanlar sınıfına değil GERÇEKDEN kilo vermek isteyen insanların sınıfına geçmek lazım grubumuzda olan tüm arkadaşlarımla bu sınıfı paylaştığım içinde ayrı bi motivasyon oluyo bu tabi
bu sözüde bana diyetisyenim sölemişti
bi kilo vermek isteyen insan var
bide gerçekden kilo vermek isteyen insan var diye
benim uydurduğum bi söz değil yani neyse
sonra tabi burdaki herkesin bildiği gibi inanmak kendine güvenmek yapanlar nasıl başardıysa bende başarırım demek lazım
somut işlere geçersek
bi kere herşeyden önce bol su günde en az bir buçuk iki litre kadar su tüketiyorum
kuru kayısının çok faydası var benim için sabah uyanında 3 adet kuru kayısı koyu renkli olanı kullanıyorum ben 3 adet kuru kayısı ve iki büyük bardak ılık su içiyorum üzerine
bunu her sabah muhakkak yapıyorum
ayrıca hareketli olmak gerekiyo mesela metabolizamyı çalışıtıran tek şeyin hareketli bi yaşam olduğunu duymuştum ben güray kubilay dan bi tv programında
aslında herkesin bildiği şeyler bunlar ama ben yinede paylaşim istiyorum
ve hep sölüyorum benim mucizem pilates kesinlişkle ebrum şallım sayesinde gerçi pilates asla zayıflatmaz diyolar ama bilmiyorum ben çok büyük etkisi olduğuna inanıyorum
bide güneş battıkdan sonra bişey yemiyorum yeşil çay ve meyve hariç
ha bide size tatlı krizinde uyguliyabiliceniz bişey daha sölemek istiyorum az evvel kuru kayısı dedik tatlı krizim tuttuğunda kuru kayısnın arasına ceviz koyuyorum yanınada yeşil çay süper gidiyo hem sağlıklı hem kalorisi çok az bi deneyin kızlar bayılıyorum ben..
paylaşabileceklerim bunlar çok farklı bilgiler yok aslında bendede......
hepinize teşekkür ediyorum kızlar oğlum uyandı gitmem lazım gelirim yine öpüyorum hepinizi....