- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
Canm detokslarî atarsan çok sevinirim zatn avokadoya bayılırım birde bu detokslarla kaç gunde kac kilo verdir diHavalardan bence ikinizinkiide kizlarkapaliysa bende kotu olurum yorgun bitkin hissederim vucudunuzu dinleyin dinlenin
Canim kabak detoksunu mutlakadene 3 gunluk yada avokado detoksunu denemek istersen bn ikisini de atarim sana
Cok guzel ypmissin vucudunu dinle boyle zamnlarda kuzum
Guzel cnm bi kanntahlili mi yaptrsan insulin direnci vardi demi sende ben onu Karatay dyetyle yrndim cok sukur
hayrli olsun kuzummmm tebrikler
Cok guzel canm masallah
Cok guzel beslnemissin canm tebrikler
Aksam ekmek olmasaymis iyiymis canm bmmm
Cok ttesekkur ederim canm evet cocuklar hasta olmasijnyaa
cok guzeguzel canm masllah
Tamam. Tesekkur ederim. Denicem.mobil uygulamadan yuklenmiyor sen telefonunninternetinden kadinlar kulubune gir oradan dosyayukle kismindan yukle
Canim yaparsin sen üzülme kuzum ben seni düşündüğümden söylüyorum okurum okumaz miyim sözümü geri aliyorumCanim dedgm.gibi o gun nen nastaneye gittim aclik kani verecegim icin kahvaktiyi yaomadim dorekt misafrlige gectim eemziriyrm ve saat 2 ye kadar kac kere emzirdim zaten her emzirme sonrasi ackik oluyr artik ekim.ayagim ttremeye baslamsti saat 3 te kahvakti yaptim ve onume konulanlardan en azini yemeye calistim okumayacam falan demssin uzdun beni
Ay buna çok güldüm işteerezillik ya esimi uyandiriyorum kalk diye bir pazaeim var birak uyuyayim dediginde anladim
Kiz yarina saklayarin tekrar tartilirsin .pazar bugun yalnislik olmus. Ama iyi vermissin tebrikler.
Ben 2-3 gun once detoks paylastim 2 gunde 2 kilo veriyorlar cnm sabah kahvaltidan sonra sadece su yesil cay ve detoks iciyorsunKızlar aranızda daha önce patates yoğurt detoksunu yapan oldumu?
Sağol canm o sıvı detoksu sanirm tskr benim arkadasmda patates detoksuyla Boyle iyi sonuc almis da onuda yapan ve burda iyi sonuc alan varmi diye merak ettimBen 2-3 gun once detoks paylastim 2 gunde 2 kilo veriyorlar cnm sabah kahvaltidan sonra sadece su yesil cay ve detoks iciyorsun
Kızlar aranızda daha önce patates yoğurt detoksunu yapan oldumu?
Merhaba canim hosgeldin tabiki katila bilirsin.Birinci sayfada kuralları okuyup sonrada bize kendini tanitirsin.Merhaba arkadaşlar takımınıza girebilir miyim
Ayrica bugun pazartesi tartilip kilonu soylersen senide listeye ekleyeyim. Kili bildirimi ac karnina ciplak yada en hafif kiyafetle yapiliyor.Merhaba arkadaşlar takımınıza girebilir miyim
Ayrica bugun pazartesi tartilip kilonu soylersen senide listeye ekleyeyim. Kili bildirimi ac karnina ciplak yada en hafif kiyafetle yapiliyor.
Bence simdilik bir sıkıntı olmaz.en kisa surede bir tarti alirsin. Tarti aldiktan sonra 2 hafta deneme suresi var eyer deneme suresini gecersen listeye aliniyorsun. Ama yinede en iyisiniAma benim bir sorunum var şuan için tartım yok onu nasıl yapabiliriz