- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
Evt aslında çok daha mantıklı ama kabak tok tutar mı onu bilemedimcanım patates yerine kabak yoğurt derim:)
Harika yaaa... tebriklerGünaydınlarrrrr
Biraz geç oldu ama okulda nöbetçi olunca ancak girebildim.
Herkese mutlu haftalar.
Sabah tartıldım 500 gr eksideyim.
canim bal bu kabak detoksunu ben de yaotim suoer brsey 3 gunde 3 kilo kabagin yag yakici ozelliginden dolayi ccogu yagdan gidiyor normalde detokslar sadece su atar ve siviyla ac birakir a ben emzirirken bile ac kalmadm bununlaCanm detokslarî atarsan çok sevinirim zatn avokadoya bayılırım birde bu detokslarla kaç gunde kac kilo verdir di
Evt aslında çok daha mantıklı ama kabak tok tutar mı onu bilemedim
Whatsappdan mesaj gelmişblonde ambition canim avokado diyetinin 3. Gunu daha yuklenmems yuklenince ben sana atacam ilk 2 gunu bu sekilde bundan da bunyeye bagli guzel sonuc aliniyor ve yine yag aagirlikli gidiyor Eki Görüntüle 2218331 Eki Görüntüle 2218332 Eki Görüntüle 2218333 Eki Görüntüle 2218331
Oyy canm col tesekkur ederim ben buraya grdiginden beri zamana kadar kendimle savastim karar veremedim kendim mi beslensem diyetisyen diyeti mi yaosam ne yapsam ne etsem kararsiz kaldim bocaladim ama senin yazin baya bi kendimr getrdi beni hafta sonunkendime program yaptim yaratayimsi dyetisyen listesi yaoacam.ins aranogunleri kaldirdim kahve ayran yogurt sut stuketecem iki ogun arasini 5 saat tutacam insallah ekmek un pirinci kaldiracam ana ogunlerde diyetisyenin verdiklerini tuketecem.bakalm 1 ay boyle boyle deneyeyom olursa devam ederk.baktom olmuyr doyetsyene gdecemnya ben diyetsyene gidince strese griyrm saatlerine gore yiycem dye kendimi skiyorum 1 hafta snrs skiliyorum ins suan ki planimla guzel kilo veririmCanim yaparsin sen üzülme kuzum ben seni düşündüğümden söylüyorum okurum okumaz miyim sözümü geri aliyorum
Ben sabitim canim 98.9Günaydın arkadaşlar pazartesi bildirimleri unutmayalım....
Ellssa 70.1 ......
blonde ambition 72.3 ......
happy_mom_ 57.5 ......
Milana firuze 69.7 ......
Z Zynpelf38 96.5 ......
Gizembetulyusa 98.9 ......
nihaaal 68.8 ......
G gokyuzundekiturna 76.6 ......
Herkesi yazdığımı düşünüyorum unuttuğum varsa özür dilerim yazsın ekleyeyim.
Kilolarda yalnış varsa söyleyin hemen düzelteyim
Herkes tartılıp kendini eklesin ......
Canim ben baya tok kaliyordum sen de az yoyrsun ya senin icin de sorun olacagini sanmiyrm cok acikirsa .Yogurt yyiyebikirsin arada hatta yogurda zerdecal zemcefil tarcn da ekle oh mis suoer ooluryok canım tutmaz ama kabak detoksu diye bi arat çok iyi ben yapmıştım
Canm bu kabak detoksu hiç benim tahmin ettiğim gibi değilmiş seninki kesin tok tutar harika rahat yapabilirim gibi geldi mutlaka deniycem cok sevindim çok sağolblonde ambition canim bben kabak detoksunu uyguladm cok harika birsey ayda 1 yapmak lazik aslinda hatta oglum oyilessin de belki ben dr yaparim bi suan cok zor geçiyor gece ve gunduzumuz
insallah sonuc alirsinccanim hattahtavsoye yarin basla sali carsamba persembe yap cuma surprzi olsum hattahbence listeyelbile girersin cuma gunu bir de kuzum.detoks yaparken normalde ictigin sudan 1 litre fazlasini icmeye calis vucut vuyu rahatlikla atsin ben biraz tadini negenmedim pulbiberini basmistim icine yag yakimini daddestekler biber tavsiye ederimCanm bu kabak detoksu hiç benim tahmin ettiğim gibi değilmiş seninki kesin tok tutar harika rahat yapabilirim gibi geldi mutlaka deniycem cok sevindim çok sağol
Ben de aynini dusundum canm hem yarin basliyayaim hem de pulbiber atayim dedim insallh bir aksilik olmaz ise oyle yapicamİnsallah soson
insallah sonuc alirsinccanim hattahtavsoye yarin basla sali carsamba persembe yap cuma surprzi olsum hattahbence listeyelbile girersin cuma gunu bir de kuzum.detoks yaparken normalde ictigin sudan 1 litre fazlasini icmeye calis vucut vuyu rahatlikla atsin ben biraz tadini negenmedim pulbiberini basmistim icine yag yakimini daddestekler biber tavsiye ederim
Ayyyy ins 4 kilo brden goder de suyuyla yagiyla artik losteye girersin vanmmBen de aynini dusundum canm hem yarin basliyayaim hem de pulbiber atayim dedim insallh bir aksilik olmaz ise oyle yapicam