- 28 Şubat 2018
- 1.492
- 6.858
Kiz yarina sakla
Sagol cnm cook agliyor kotu zaten ben bu uykusuzluklanasil zayfkayacam merak edyrm dun gece 2 saat uyudum bu gece birkac birkac kere daldim sicradim nerdeyse 1aydr uykusuzuzGeçmiş olsun canım. Şimdi nasıl?
ay versem bende mutlu olurdum okumadan yazdim ga ben. Ben cuma hedefimi soruyorsun sandimKiz yarina saklayarin tekrar tartilirsin .pazar bugun yalnislik olmus. Ama iyi vermissin tebrikler.
Menu guzel o spordan bende hergun yapiyorum. Ozelikle 2 kizmi kucagma alip kaldirmayi9 da Sabah bir haslanmis yumurta hakiki pul biberli acisindan :) maydonoz 5 yesil zeytin 1 corba kasik tulum peynir 2-3 minik dogranmis sucuk
13 de 1 kucuk haslanmis patetes pulbiber limon ekledim
16 da zencefil limonlu cay
18 de firinda 2 tavuk baget 1 kase salata 1 dilim ekmek 1 bardak ayran
2.5 litre su
Merkete git gel ev temizligi iki kizi banyo yaptir giydir ter icinde kaliyorum yedir icir yatir oynat dans ediyiruz bazen bacaklarimin uzerine ikisi cikiyor dizimi kiriyorum kaldiriyorum 26 kilo ikisinin toplami :) bazen basen bolgeme oturtuyorum bende uzanmis vaziyette popomu kaldir indir yapiyorum :)
bende zayifladin sanmisdimay versem bende mutlu olurdum okumadan yazdim ga ben. Ben cuma hedefimi soruyorsun sandim
Keske ama bu gun cok hareket etdim oluyorum gorgunlukdan ama lsl daha bltmedl namazmi kildikdan sonra ev temizligi yapicam bulasik falan yikiycam aksama bitmez islerimbende zayifladin sanmisdim
Ya fotografi nasil yukluyorsun ? İnternetden yukluyorumda telefondaki fotografi yukleyemiyorum.Saat 13:53 Eki Görüntüle 2218022
Bende dosya yukle acilmiyorDoska yukleden dokumanlara girip isdedigim resmi secip yukluyorumEki Görüntüle 2218093
Saniri bu sende olan bir sorun ssnin telofon/bilgisayardanBende dosya yukle acilmiyor
Galiba.Saniri bu sende olan bir sorun ssnin telofon/bilgisayardan
Canm sen nerden giriyrsun mobilden miGaliba.
EvetCanm sen nerden giriyrsun mobilden mi
mobil uygulamadan yuklenmiyor sen telefonunninternetinden kadinlar kulubune gir oradan dosyayukle kismindan yukle
Oyyy cok ugrasmissij canim cocuklar zaten heo byle zamnlarda huysuzlanir tursu tursu jngun ekstra 1 litre su icmen lazm cnm su tutarSabah 9 da 1 haslanmisyumurta 1 bardak cay 15:30 1 tabak patates 2 dilim peyni cok az lahana tursu 20:00 aksam 5 kucuk kofte kara bugday ev yapimi ketcap Su bogazim agriyor su 1 litre bile icemedim Spor: camisir makinam bozuldu cok fazla camasir bidikmisdi yukardan merdiven cik in 20 kova su tasidim sonra 20 metre mesafeye sulu sulu agir bir sekile az az tasiyip durulayip 30 metre uzakdaki ipe asmaya gofurdum. Ondan sonra gelip 1 cam sildim toz aldim bulasik yikadim yemek yapdin kolfuklari cekdim vs kisaca ev isi. Ce bunlari yalarke bu gun kizlar cok huysuzdular bir yandan onlarla iygilendi. Adim 6920 adim yaziliyor ama gunun 3/1 telefonum uzerimde degildi o sirada 2000 adim daha atmisimdir
Evet gercekden cok yoruldum ve isim hala bitmedi kizlar uyumuyor. Su icmek o kadar isdiyorum bogazim cok fena bu gun camasiri duruladigim su buz gibiydi sohuk aldi sanirimOyyy cok ugrasmissij canim cocuklar zaten heo byle zamnlarda huysuzlanir tursu tursu jngun ekstra 1 litre su icmen lazm cnm su tutar