Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Canm detokslarî atarsan çok sevinirim zatn avokadoya bayılırım birde bu detokslarla kaç gunde kac kilo verdir di
canim bal bu kabak detoksunu ben de yaotim suoer brsey 3 gunde 3 kilo kabagin yag yakici ozelliginden dolayi ccogu yagdan gidiyor normalde detokslar sadece su atar ve siviyla ac birakir a ben emzirirken bile ac kalmadm bununla
Screenshot_20181223-234635.jpg

Canim yaparsin sen üzülme kuzum ben seni düşündüğümden söylüyorum okurum okumaz miyim sözümü geri aliyorum
Oyy canm col tesekkur ederim ben buraya grdiginden beri zamana kadar kendimle savastim karar veremedim kendim mi beslensem diyetisyen diyeti mi yaosam ne yapsam ne etsem kararsiz kaldim bocaladim ama senin yazin baya bi kendimr getrdi beni hafta sonunkendime program yaptim yaratayimsi dyetisyen listesi yaoacam.ins aranogunleri kaldirdim kahve ayran yogurt sut stuketecem iki ogun arasini 5 saat tutacam insallah ekmek un pirinci kaldiracam ana ogunlerde diyetisyenin verdiklerini tuketecem.bakalm 1 ay boyle boyle deneyeyom olursa devam ederk.baktom olmuyr doyetsyene gdecemnya ben diyetsyene gidince strese griyrm saatlerine gore yiycem dye kendimi skiyorum 1 hafta snrs skiliyorum ins suan ki planimla guzel kilo veririm

:KK200:Günaydın arkadaşlar pazartesi bildirimleri unutmayalım.... :KK200:

Ellssa Ellssa 70.1 ......

blonde ambition blonde ambition 72.3 ......

happy_mom_ happy_mom_ 57.5 ......

Milana firuze Milana firuze 69.7 ......

Z Zynpelf38 96.5 ......

Gizembetulyusa Gizembetulyusa 98.9 ......

nihaaal nihaaal 68.8 ......

G gokyuzundekiturna 76.6 ......

Herkesi yazdığımı düşünüyorum unuttuğum varsa özür dilerim yazsın ekleyeyim.:KK200:
Kilolarda yalnış varsa söyleyin hemen düzelteyim :KK200:
Herkes tartılıp kendini eklesin ......:KK200:
Ben sabitim canim 98.9

yok canım tutmaz ama kabak detoksu diye bi arat çok iyi ben yapmıştım
Canim ben baya tok kaliyordum sen de az yoyrsun ya senin icin de sorun olacagini sanmiyrm cok acikirsa .Yogurt yyiyebikirsin arada hatta yogurda zerdecal zemcefil tarcn da ekle oh mis suoer oolur

blonde ambition blonde ambition canim bben kabak detoksunu uyguladm cok harika birsey ayda 1 yapmak lazik aslinda hatta oglum oyilessin de belki ben dr yaparim bi suan cok zor geçiyor gece ve gunduzumuz
Canm bu kabak detoksu hiç benim tahmin ettiğim gibi değilmiş seninki kesin tok tutar harika rahat yapabilirim gibi geldi mutlaka deniycem cok sevindim çok sağol

İnsallah soson
Canm bu kabak detoksu hiç benim tahmin ettiğim gibi değilmiş seninki kesin tok tutar harika rahat yapabilirim gibi geldi mutlaka deniycem cok sevindim çok sağol
insallah sonuc alirsinccanim hattahtavsoye yarin basla sali carsamba persembe yap cuma surprzi olsum hattahbence listeyelbile girersin cuma gunu bir de kuzum.detoks yaparken normalde ictigin sudan 1 litre fazlasini icmeye calis vucut vuyu rahatlikla atsin ben biraz tadini negenmedim pulbiberini basmistim icine yag yakimini daddestekler biber tavsiye ederim

İnsallah soson
insallah sonuc alirsinccanim hattahtavsoye yarin basla sali carsamba persembe yap cuma surprzi olsum hattahbence listeyelbile girersin cuma gunu bir de kuzum.detoks yaparken normalde ictigin sudan 1 litre fazlasini icmeye calis vucut vuyu rahatlikla atsin ben biraz tadini negenmedim pulbiberini basmistim icine yag yakimini daddestekler biber tavsiye ederim
Ben de aynini dusundum canm hem yarin basliyayaim hem de pulbiber atayim dedim insallh bir aksilik olmaz ise oyle yapicam

X