- 15 Mart 2017
- 679
- 1.626
- 34
Cankm sen de bir kabak dotoksu patlat ayy bende yapacam.ins su yeni yeme duzenine alisayim da once bibBen vericeğime aliyorum.resmen durmus kilom.gitmiyor cumaya kadar beklicem dusmezse bir detoks şart
Günaydınlarrrrr
Biraz geç oldu ama okulda nöbetçi olunca ancak girebildim.
Herkese mutlu haftalar.
Sabah tartıldım 500 gr eksideyim.
Guzel olurduda carsamba ve persembe misafirlige gidicem yemeye o yuzden cuma dan sonra yaparim.Cankm sen de bir kabak dotoksu patlat ayy bende yapacam.ins su yeni yeme duzenine alisayim da once bib
Guzel ben 3500 de kaldim
Şu detoksa alici gozuyle bakiyim biCankm sen de bir kabak dotoksu patlat ayy bende yapacam.ins su yeni yeme duzenine alisayim da once bib
Hmm cok guzelmis insallah kismet olursa Cuma baslarim artikcanim bal bu kabak detoksunu ben de yaotim suoer brsey 3 gunde 3 kilo kabagin yag yakici ozelliginden dolayi ccogu yagdan gidiyor normalde detokslar sadece su atar ve siviyla ac birakir a ben emzirirken bile ac kalmadm bununla
Eki Görüntüle 2218328
Eee baska tartilan yokmuGünaydın arkadaşlar pazartesi bildirimleri unutmayalım....
Ellssa 70.1 ......
blonde ambition 72.3 ......
happy_mom_ 57.5 ......
Milana firuze 69.7 ......
Z Zynpelf38 96.5 ......
Gizembetulyusa 98.9 ......
nihaaal 68.8 ......
G gokyuzundekiturna 76.6 ......
Herkesi yazdığımı düşünüyorum unuttuğum varsa özür dilerim yazsın ekleyeyim.
Kilolarda yalnış varsa söyleyin hemen düzelteyim
Herkes tartılıp kendini eklesin ......
Canm listeye 3 kilo kaldı ama okadar birden gitmez bence bana en fazla 1 kilo gider gibi geliyor lanet bir bünyem varAyyyy ins 4 kilo brden goder de suyuyla yagiyla artik losteye girersin vanmm
İns guzel sonuclar alirsinGuzel olurduda carsamba ve persembe misafirlige gidicem yemeye o yuzden cuma dan sonra yaparim.
Canim bi kanntahlili yaptr bak benm d vitamini demir mahnezyim calsium hepsi dusukmus imkansiz kilo vermen dedi bana dotordCanm listeye 3 kilo kaldı ama okadar birden gitmez bence bana en fazla 1 kilo gider gibi geliyor lanet bir bünyem var
Canm benimde D Vitamini ve magnezyum düşük zaten ondan ikisinide kullanıyorum bir ara demirde düşükdü şimdi nasl bilmiyorum eeee biz nasl kilo vericez ozaman peki ???Canim bi kanntahlili yaptr bak benm d vitamini demir mahnezyim calsium hepsi dusukmus imkansiz kilo vermen dedi bana dotord
Girebilirsin canımMerhaba arkadaşlar takımınıza girebilir miyim
Tartı edinmen lazım canımAma benim bir sorunum var şuan için tartım yok onu nasıl yapabiliriz
Kaç kilo gidiyokiİnsallah soson
insallah sonuc alirsinccanim hattahtavsoye yarin basla sali carsamba persembe yap cuma surprzi olsum hattahbence listeyelbile girersin cuma gunu bir de kuzum.detoks yaparken normalde ictigin sudan 1 litre fazlasini icmeye calis vucut vuyu rahatlikla atsin ben biraz tadini negenmedim pulbiberini basmistim icine yag yakimini daddestekler biber tavsiye ederim
4 müü oo süperAyyyy ins 4 kilo brden goder de suyuyla yagiyla artik losteye girersin vanmm
Ben partesı tartılmıycam cumadan cumaya ıyı yoksa zayıflayamamGünaydın arkadaşlar pazartesi bildirimleri unutmayalım....
Ellssa 70.1 ...... 74
blonde ambition 72.3 ......
happy_mom_ 57.5 ...... 57.8
Milana firuze 69.7 ......
Z Zynpelf38 96.5 ...... 96.0
Gizembetulyusa 98.9 ...... 98.9
nihaaal 68.8 ......
G gokyuzundekiturna 76.6 ......
Herkesi yazdığımı düşünüyorum unuttuğum varsa özür dilerim yazsın ekleyeyim.
Kilolarda yalnış varsa söyleyin hemen düzelteyim
Herkes tartılıp kendini eklesin ......