Aa tamam o zaman canımAslinda cok yapa bilirdim. Ama acikcasi ameliyat oldugum icin korktum acaba bir zarari olurmu diye :/ daha erkenmi acaba ?? Ama agri falanda olmadi. az yapmak istedim yavas yavas artiricam
Selam kizlar ooglum dis cikariyor ayyyyyy bu disler neden bu kadar zor cikiyor yayaaa giremdim sirf diskalifiye olmayim dye ara ara birkac mesaj yazip ciktim smdi bile bacaklarima tutunmus bagira bagira agliyor
Sabah 8.30 1.5 yumurta 1 kk peynir zeytin
Ara 11.30 1 elma
12.30 1 mandalina
Oglen 14.00 1 kase corba 1 tabak karnabahar kavurmasi 1 dilim ekmek
Ara ayran 1 parca kkofter(pekmez ve cevizden yapilan cevzli sucugun yumusak olani)
Aksam 18.45 1 kase corba ooglenden kalan karnabahardan 3 kasik yedm yetmedi 1 sucuklu 1 yumurtali omlomlet yedm bdde
Su 2.5 litre
Spor 78 dakika yuruyus 8 sakika eliptik
Kitap kurani kerimbigun harikaym ama yarin misafirlige gidecem naoacam bomiyorum
İyi akşamlar...
Kahvaltı 07:00 2 adet haşlanmış yumurta , 2 dilim çavdar ekmeği , biraz peynir, 1 bardak şekersiz çay.
Öğle 12 :00 1 kase Kırmızı mercimek çorbası , 1 kase salata
Akşam 4:00 7 adet hurma 1 kase yoğurt
Su 2 litre
2 yeşil çay
1 bardak maydanoz suyu
Spor 1 saat 30 dakika yürüyüş
200 ip atlama
Evt canm özellikle tartıya 1-2 gun kala tavuk çok iyi oluyorblonde ambition menün çok iyi canım, afiyet olsun, tertemiz bi menü kaçamaksız..ben de bugün akşam için ne yapsam diye düşünüyodum herhalde tavuk yapsam iyi olacak:)
Saatleri yazmamışsn canm ama menü güzelgünaydın kızlar
sabah:1 yumurta, 1dilim tam buğday, 3 kırma yeşil zeytin
ara:5 fındık bir incir
öğlen: 3 kaşık kepekli bulgurdan yapılmış kısır ve ayran
ara:mandalina
akşam: 2 adet kıymalı biber dolması ve yoğurt
ara:çiğ fıstık 5,6 tane kadar
Kuzum canm cok crkti yaa bir de 1 tane ince tuvarlakmsadece dolu dolu degil oyle azcik yani olmas misucuklu yumurta dışında beğendim canım, yetmeyince sucuklu yumurta mı yeniyo, bir yumurta haşlayıp yemeliydin bence
Cok guzel cnm sporada basladin bu hafta belki su tuttutabilirsin odem atici birseyler yaparsan iyi olur bu aksam canmgünaydın kızlar
sabah:1 yumurta, 1dilim tam buğday, 3 kırma yeşil zeytin
ara:5 fındık bir incir
öğlen: 3 kaşık kepekli bulgurdan yapılmış kısır ve ayran
ara:mandalina
akşam: 2 adet kıymalı biber dolması ve yoğurt
ara:çiğ fıstık 5,6 tane kadar
Geçmiş olsn canm neyin var ?Coooooook acim hastanede sira bekliyrm kan verecem dye kahvalti yapmsdim bayilacam sindi guya ozel hastane sira beklememek icin devlet hastanesine mi gitmek gerek acaba
Yok oylesine hurmayi biraz fazla kacirdim.canım 7 hurma neden, özel bi diyet mi yapıosun
Saatleri yazmamışsn canm ama menü güzelsen dün menünü sanki paylaşmamışmydın kafam karıştı dolma bayılırm kıymalı biber ile lahana,zeytinyağlı yaprak oooofffff en sevdiklerim benim 1.sırada korkudan onları pişirmiyorum dayanamam fazla kaçırırım diyet bozulur diye
Saatleri yazmamışsn canm ama menü güzelsen dün menünü sanki paylaşmamışmydın kafam karıştı dolma bayılırm kıymalı biber ile lahana,zeytinyağlı yaprak oooofffff en sevdiklerim benim 1.sırada korkudan onları pişirmiyorum dayanamam fazla kaçırırım diyet bozulur diye
Canm çok normal nerden biliceksin ki bende onceden evde hiç alet yok tu tek bisiklet vardı evde ben hep spor salonlarına üyeydim hep orda hoca eşliğinde yapıyoduk orda herşeyi öğrendim yoksa nerden bilicem orda profesyonellerle çalıştıkca işte herşeyi bilgi edindim çok da sevihordum evlilik sonrasıda yine başka salonlarda zumba,plates,fitnes her çeşit gittim yani ama hamilelik erken doğum riaki vardı yürüyüş bile yasak şekilde 9ay sporu ve işi bırakp yatınca vucut o hareketlilikden sürekli yatışa gecince bide stresle yiyip durunca 20kilo aldım canm doğum sonrası zumbaya gittim haftada 2gün zumba 1gün modern dans ,ara günler sahilde bisiklet ve evde kondisyon bisikleti ile 10 kilo verdim diyet yapmadm zaten emziriyordum dans salonu kapandi tekrar fitnes,platese yazıldm 67ye inmisken kayınvaldem taşındı bidaha kızımı bırakıp gitme ihtimalim kalmadı 67nin altınada bida inemedim canm sonrası bir al bir ver 72-68 arası gidip geldim sonra daha büyük eve geçince fazla odalardan birini spor odası yapaym dedim iste tek tek aldm butun aletleri boyle bir evde spor odam oldu şimdicanım dolmayı ben yapmadım bakıcı abla yapmış kızıma ben de arakladım:) canım akşam yemeğim en erken 19,30bu arada dün 20 dakika eliptik yaptım canım, ben tabi hiç eliptik yapmayınca spor aleti nedir bilmeyince çorapla yaptım tam bi cahilim, sonra eşim sen napıon böle spor ayakkabını giysene dedi aamaaan nası rahatladım cnm ayaklarım hep acıyodu akıl edemedim maalesef...
Canm çok normal nerden biliceksin ki bende onceden evde hiç alet yok tu tek bisiklet vardı evde ben hep spor salonlarına üyeydim hep orda hoca eşliğinde yapıyoduk orda herşeyi öğrendim yoksa nerden bilicem orda profesyonellerle çalıştıkca işte herşeyi bilgi edindim çok da sevihordum evlilik sonrasıda yine başka salonlarda zumba,plates,fitnes her çeşit gittim yani ama hamilelik erken doğum riaki vardı yürüyüş bile yasak şekilde 9ay sporu ve işi bırakp yatınca vucut o hareketlilikden sürekli yatışa gecince bide stresle yiyip durunca 20kilo aldım canm doğum sonrası zumbaya gittim haftada 2gün zumba 1gün modern dans ,ara günler sahilde bisiklet ve evde kondisyon bisikleti ile 10 kilo verdim diyet yapmadm zaten emziriyordum dans salonu kapandi tekrar fitnes,platese yazıldm 67ye inmisken kayınvaldem taşındı bidaha kızımı bırakıp gitme ihtimalim kalmadı 67nin altınada bida inemedim canm sonrası bir al bir ver 72-68 arası gidip geldim sonra daha büyük eve geçince fazla odalardan birini spor odası yapaym dedim iste tek tek aldm butun aletleri boyle bir evde spor odam oldu şimdiben sporsuz asla veremiyorum canm
Randevulu gidersen beklemiyosun devlet hastanesinde canımCoooooook acim hastanede sira bekliyrm kan verecem dye kahvalti yapmsdim bayilacam sindi guya ozel hastane sira beklememek icin devlet hastanesine mi gitmek gerek acaba
Hoşgeldin canım. Tabiki uygun tabikide dönebilirsinMerhaba çok çok önce 2. Takımda yarışmıştım.
Eğer mümkünse tekrar dönebilir miyim.
Belli bir süre deneme aşamasında klırım kaptanım. Eğer uygunsa tekrar dönebilir miyim kaptanım.
Ya ben de çıkarıcam bisikletimi iyice özendirdiniz beni de. Hiç işe yaramıyor diye yapmıyordum. Böyle katkıları oluyomuş madem ekleyeyim bisikleti deCanm çok normal nerden biliceksin ki bende onceden evde hiç alet yok tu tek bisiklet vardı evde ben hep spor salonlarına üyeydim hep orda hoca eşliğinde yapıyoduk orda herşeyi öğrendim yoksa nerden bilicem orda profesyonellerle çalıştıkca işte herşeyi bilgi edindim çok da sevihordum evlilik sonrasıda yine başka salonlarda zumba,plates,fitnes her çeşit gittim yani ama hamilelik erken doğum riaki vardı yürüyüş bile yasak şekilde 9ay sporu ve işi bırakp yatınca vucut o hareketlilikden sürekli yatışa gecince bide stresle yiyip durunca 20kilo aldım canm doğum sonrası zumbaya gittim haftada 2gün zumba 1gün modern dans ,ara günler sahilde bisiklet ve evde kondisyon bisikleti ile 10 kilo verdim diyet yapmadm zaten emziriyordum dans salonu kapandi tekrar fitnes,platese yazıldm 67ye inmisken kayınvaldem taşındı bidaha kızımı bırakıp gitme ihtimalim kalmadı 67nin altınada bida inemedim canm sonrası bir al bir ver 72-68 arası gidip geldim sonra daha büyük eve geçince fazla odalardan birini spor odası yapaym dedim iste tek tek aldm butun aletleri boyle bir evde spor odam oldu şimdiben sporsuz asla veremiyorum canm