Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

sucuklu yumurta dışında beğendim canım, yetmeyince sucuklu yumurta mı yeniyo, bir yumurta haşlayıp yemeliydin bence

canım 7 hurma neden, özel bi diyet mi yapıosun

Saatleri yazmamışsn canm ama menü güzel sen dün menünü sanki paylaşmamışmydın kafam karıştı dolma bayılırm kıymalı biber ile lahana,zeytinyağlı yaprak oooofffff en sevdiklerim benim 1.sırada korkudan onları pişirmiyorum dayanamam fazla kaçırırım diyet bozulur diye

Cok guzel cnm sporada basladin bu hafta belki su tuttutabilirsin odem atici birseyler yaparsan iyi olur bu aksam canm

canım ben bi gün geriden devam ediyorum mesela bugünkü menümü yarın paylaşıyorum mecburen, gece bile yiyebilme ihtimalim olduğu için:) bugün bana misafir gelecekmiş ,tavuk yapmıcam, bulgur pilavı ve yoğurt çorba yapacak ben de güveç gibi bişi yapcam, ama kaçta yeriz eve varmam 7 olur herhalde

canım dolmayı ben yapmadım bakıcı abla yapmış kızıma ben de arakladım:) canım akşam yemeğim en erken 19,30 bu arada dün 20 dakika eliptik yaptım canım, ben tabi hiç eliptik yapmayınca spor aleti nedir bilmeyince çorapla yaptım tam bi cahilim, sonra eşim sen napıon böle spor ayakkabını giysene dedi aamaaan nası rahatladım cnm ayaklarım hep acıyodu akıl edemedim maalesef...

Canm çok normal nerden biliceksin ki bende onceden evde hiç alet yok tu tek bisiklet vardı evde ben hep spor salonlarına üyeydim hep orda hoca eşliğinde yapıyoduk orda herşeyi öğrendim yoksa nerden bilicem orda profesyonellerle çalıştıkca işte herşeyi bilgi edindim çok da sevihordum evlilik sonrasıda yine başka salonlarda zumba,plates,fitnes her çeşit gittim yani ama hamilelik erken doğum riaki vardı yürüyüş bile yasak şekilde 9ay sporu ve işi bırakp yatınca vucut o hareketlilikden sürekli yatışa gecince bide stresle yiyip durunca 20kilo aldım canm doğum sonrası zumbaya gittim haftada 2gün zumba 1gün modern dans ,ara günler sahilde bisiklet ve evde kondisyon bisikleti ile 10 kilo verdim diyet yapmadm zaten emziriyordum dans salonu kapandi tekrar fitnes,platese yazıldm 67ye inmisken kayınvaldem taşındı bidaha kızımı bırakıp gitme ihtimalim kalmadı 67nin altınada bida inemedim canm sonrası bir al bir ver 72-68 arası gidip geldim sonra daha büyük eve geçince fazla odalardan birini spor odası yapaym dedim iste tek tek aldm butun aletleri boyle bir evde spor odam oldu şimdi ben sporsuz asla veremiyorum canm

ne güzel canım en sağlıklısını yapıosun, bakalım ben ne yapacağım, salonda burnumun dibinde durunca bisiklet tabi yapmamak olmuyor:) ben yeni başlıyorum canım artık yardımını bekliyorum çok acemiyim, yalnız bu alet çok içime sindi kısa sürede çok hızlı bir kalori yakımı olayı çok hoşuma gidiyor biraz zorlayıcı bir alet ama olsun:)

Ya ben de çıkarıcam bisikletimi iyice özendirdiniz beni de. Hiç işe yaramıyor diye yapmıyordum. Böyle katkıları oluyomuş madem ekleyeyim bisikleti de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…