- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
canım kaslıysan zaten düşemezsin 50 ye, aşırı zayıf olursun hem sağlıksız olur, katılıyorum ben de sana , biraz da popo göğüs olsun dümdüz nedir yani, katılıyorum , bir 10 ar kilo verek de bakalım duruma:)
Canım ne kilolar verenler var tabiki verirsin 60larada düşersin istersen daha altınada düşersin yeter ki kafana koy yapıcam de istikrarlı ol asla asla bırakmaKesinlikle canm biran once vermek gerek oglum oar oda buyuycek onunda arkadaslari laf edecek kizimi oglumggectim ben mutsizum cok hemde aklimda hep kilo aynaya haftalarca bakmam mes la neyine bakacam ki es kaza baktysam da iyrencsin derim kendime nefret ediyrm kendimden surekli bunalim halimdeymnkizim la oglumla oynamak istemiyrm disari cikmak istemiyrm ben kendimi boyle bevmiuorum arrik istemiyrm bu sekilde olmayi onm ins veririz de kurtuluruz hic 60 larda olmadm en az 75 ,e dustum ben
Canımmmm yine çookk güzel menüdünkü menüm:
sabah:1 yumurta,5 tane kırma yeşil zeytin, tam buğday ekmeği
ara:1 incir 5fındık
öğlen: haşlanmış karnabahar üzerine ıspanak ve ayran
ara:1 incir 5 fındık
akşam: kepekli ince bulgurdan pancarlı kısır,3 büyük kaşık ve pancar turşusu ve haşlanmış lahanaaa
kızlar bu kısırı kesinlikleeee tarif ediyorum inanılmaz bir tokluk hissi veriyor yanında da pancar var lahanalara sarıp yiyosunuuz, inanılmaz nefiiis :)
gelelim eliptik günlüğümee dün utanaraktan 6 dakika yapabildiğimi söylemiştim, bugün hedefim yine yüksekti ulaşamadım maalesef 14 dakika ile günü kapattık, sonunda bitirdik :)
Kekten snra oglen ekmek yemeseydin keske bir nebze kurtarrdi belki cnm aklnda bulunsun senndeKek iyi olmadı ama 2 dilim de cok inceydi.
Cok guzel baslamssn kuzum devam et byleİyi akşamlar...
Kahvaltı 07:00 2 adet haşlanmış yumurta , 2 dilim çavdar ekmeği , biraz peynir, 1 bardak şekersiz çay.
Öğle 12 :00 1 kase Kırmızı mercimek çorbası , 1 kase salata
Akşam 4:00 7 adet hurma 1 kase yoğurt
Su 2 litre
2 yeşil çay
1 bardak maydanoz suyu
Spor 1 saat 30 dakika yürüyüş
200 ip atlama
İnsallah cnm bnm dun bende sok etkisi yapti zaten kizimim soyledigi artik birakmam birakmam yarinive ctesiyide atlataym da insallah iacamaksiz sonrasi gelir zatenCanım ne kilolar verenler var tabiki verirsin 60larada düşersin istersen daha altınada düşersin yeter ki kafana koy yapıcam de istikrarlı ol asla asla bırakma
Menü süperİyi akşamlar...
Kahvaltı 07:00 2 adet haşlanmış yumurta , 2 dilim çavdar ekmeği , biraz peynir, 1 bardak şekersiz çay.
Öğle 12 :00 1 kase Kırmızı mercimek çorbası , 1 kase salata
Akşam 4:00 7 adet hurma 1 kase yoğurt
Su 2 litre
2 yeşil çay
1 bardak maydanoz suyu
Spor 1 saat 30 dakika yürüyüş
200 ip atlama
Kesinlikle canm kaloriler harikaBugun 1260 kalori aldim 530 kaloride yakmisim bakalm insallah boyle gderse veririm herhalde degil mi kizlar ya
Tamam canımKekten snra oglen ekmek yemeseydin keske bir nebze kurtarrdi belki cnm aklnda bulunsun sennde
Menun harika sporda oyleKahvaltı (12:00) = tulum peyniri,1mini çeri domates,4iri yeşil zeytin,1dilim tambuğday,çay
Ara=sűtlű kahve,1kaşık kuru üzüm
19:00 =az patatesli 1kalçalı but(fırın) ,
bol limonlu havuçlu turp salatası
Veeee sözümü tutup trambolin ile 200 zıplama + 2saat kondisyon bisikleti 2lt su
Evet verirsin tabiki :)Bugun 1260 kalori aldim 530 kaloride yakmisim bakalm insallah boyle gderse veririm herhalde degil mi kizlar ya
İnsallah cnmEvet verirsin tabiki :)