- 28 Şubat 2018
- 1.492
- 6.858
Cikilata :)) kurabiye :) krizSavah 10:50
Kahvaltı: 1 ck sut kaymağı 1 dilim ekmek ceyrek dılım peynır. 1 dilim ekmek 1 bardak.
Ara 1 dilim salam 1 dilim ayva.
Öğlen biraz etli sovuz. Yanında kahana peynır 2 kare cıkolata(krız)
17:00 Ara 1 kurabiye.
19:00 Akşam 3kucuk parca haşlanmış et.
Dogum gunun kutlu olsun nice mutlu senelere :)Yarim doğum günüm 20 yaşım oluyor artık yaşlanıyorum gencken vermem lazım bu kiloları.
Yaşlandikca metobolizma zayıflıyor. İnsan kilo alıyor.
Ooo 26 kiloHareketin faydasi oomaz mi hic kuzum cok ise yariyr ben bisikletle 4 ayda 26 kilo vermstm ama tabi ozmn 19 yaslarndaydim
Ay sesli güldümmYarim doğum günüm 20 yaşım oluyor artık yaşlanıyorum gencken vermem lazım bu kiloları.
Yaşlandikca metobolizma zayıflıyor. İnsan kilo alıyor.
Çokda kötü değilmiş canımKızlaaarrrr bugün menüm çok kötü ama yazmak zorundaym kaçış yok yemek yemedim 2 öğünde kahvaltı oldu
Sabah (12:00) = Tulum peyniri,5zeytin,çay, 3dilim ekmek,1tatlı kaşğ tahinpekmez
Akşam (18:00) = 2haşlnmış yumurta,çay,
Peynir,3yeşil zeytin,3dilim kızarmş ekmek
Tabi buyur katıl canım hoşgeldin.Takıma katılmak istiyorum
Günaydın canım. Tebrikler harikasın. Geçen hafta kaçtın?Günaydın
En son: 70.3
Bugün: 68.8
Kaptanım 3 hafta olmuştu galiba
Hosbuldum ne yapmam gerekiyor grup da da yeni olduğum için pek bilgim yokTabi buyur katıl canım hoşgeldin.
Canım kurallarımız ilk sayfamızda.Hosbuldum ne yapmam gerekiyor grup da da yeni olduğum için pek bilgim yok
598.etapta izne ayrılmışsın.Günaydın
En son: 70.3
Bugün: 68.8
Kaptanım 3 hafta olmuştu galiba
Biyun kac ki kuzum.ben oleyim ozmn hem yasim buyuk hem kilom cok ama tabi kilonla da barisik olma ki azim edip verebilesinCok teşekkür ederim canım. Ama kendimi yaşlı his ediyorum sanırım kilolar yuzunden
Vuhuuuu suoersin canimEllssa
günaydın hemen kilomu paylaşıp kaçıyorum, daha sonra okuyacağım yazılanları, umarım hepimiz kilo vermişizdir:
gecen hafta ki kilom 78
Bu hafta ki kilom 76,6
kilo kaybı 1,4inanamadım iki kere çıktım yetmedi eşimi çağırdım eliptik bisikletin faydası mıdır bilemedim..