Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ya ben de çıkarıcam bisikletimi iyice özendirdiniz beni de. Hiç işe yaramıyor diye yapmıyordum. Böyle katkıları oluyomuş madem ekleyeyim bisikleti de
Canm bisikletle zayifliyanlar forumları filan var göz at istersen millet müthiş kilolar veriyor en iyi yağ yaktıran kardiyoların başında geliyor en iyi kalori harcatan şeylerden biri bisiklet canm hemen başla bence bak kaç haftadır 70in altına inemedin canm başla ve farkı gör derim

Bende sizden ozenip cikarttim valla az az yapiyrm ins b nimki coook eski ama eliptik ve bosoklet beraber ama oturma yeri cok rahatsiz ayakta yapiyrm genelde

Ya ben de çıkarıcam bisikletimi iyice özendirdiniz beni de. Hiç işe yaramıyor diye yapmıyordum. Böyle katkıları oluyomuş madem ekleyeyim bisikleti de
Hareketin faydasi oomaz mi hic kuzum cok ise yariyr ben bisikletle 4 ayda 26 kilo vermstm ama tabi ozmn 19 yaslarndaydim

Kizlaaaarrr ben ben dusunun ben sadece 1 borek 2 farkli kurabiye ve makarna salatasi yedm yemediklerim 2 cesit kurabiye pogaca pasta aslmda cok yedm ama kahvalti yapmamstom nasil acıktım anlatamam ondan cok yedm aksam da 1 kase ictom bir de ogluma yedrrken birkac kasik cennet hurmasi yedm saatleri blmiyrm ama. Adim sayar adimlarimi saymams yada silinmis anlamadim 40 dakika da yurudum su 2 litre cok olmadi bugun

Savah 10:50
Kahvaltı: 1 ck sut kaymağı 1 dilim ekmek ceyrek dılım peynır. 1 dilim ekmek 1 bardak.
Ara 1 dilim salam 1 dilim ayva.
Öğlen biraz etli sovuz. Yanında kahana peynır 2 kare cıkolata(krız)
17:00 Ara 1 kurabiye.
19:00 Akşam 3kucuk parca haşlanmış et.

Yarim doğum günüm 20 yaşım oluyor artık yaşlanıyorum gencken vermem lazım bu kiloları.
Yaşlandikca metobolizma zayıflıyor. İnsan kilo alıyor.
canm yaşlanıyormusun 20 de senin ergenlik yaşın yeni doluyor olması gerekmiyor mu artk gencler 22-23den önce ergenliği tamamlıyamıyor ve 30dan öncede kimse evlenmiyor canm benim arkadaslarm coğu hala bekar 30unu dolduran arkadasmdan biri bu yıl evlenicek onlar daha çok genciz cocuk yapamayz diyorlar sen yaşlanyrm diyorsun haha aaayy beni çok guldurdun 20de yaşlanıyorum deyinceama tabi gençken kiloyu vermek en iyisi canm o ayrı konu bu arada mutlu yıllar

Tatli krizlerinde 1 kare bitter yiyeebilirsin canim

Ben kotu birsey görmedim canin gayet guzel

Az kaldi seni listede gorecez insallah canm ben inaniyrm

Ola bilir oh ne güzel yapmişlar, once hayatlarbı yaşasınlar. Bende kiloyu verdikde biraz genc his ederim berki kendimi.
Cok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…