- 15 Mart 2017
- 679
- 1.626
- 34
Tamam canm oyle yapayim insallahNormal bitane al canım.
Canm ev spor salonungbi masallah bende de yuruyus bandi ve eliptik var ama bandim bozildi cok guzel yuruyrdum ondaEki Görüntüle 2216559 koşu bandının kolundakilerde içbacaklar,kol vs. Sıkılaştırmak için aldığim plates çemberi ve plates lastiğimm alt resmin yanındakide trambolinim canm böyle minik bir spor odam var evde dambıllarım tartım vs. filan işte ama suan sadece bisiklet yapıyorum diğerlerinede yakında tekrardan başlarm inslh.Eki Görüntüle 2216559 Eki Görüntüle 2216560
Azmine ve cesaretine hayran kaldm cnm ins gireceksin o elbiseye boyunda uzunmus ne guzel buyuk avantajne güzel kızını büyütmüşssün, çok şanslısın, 5 ay uzun bi süre fazlasıyla yapacağına eminim sana komik bişi diyim mi kuzenimin düğünü var ve düğünde giymek için 36 beden elbise aldım:) hiç düşünmedim bile alırken, eşim amaa sen 42 değil misin 40 olaydı bari dese de aldım:) benim de bahar itibarıyla kilolara veda takvimim başladı en azından 67 falan olursam boyum 176 36 ya girerim diye umut ediyorum..ben de bir kamu kurumundayım canım,bizim o kadar tatilimiz olmuyor keşke olsaydı, 10gün iznim olsa öperim başıma koyarım vallahi:) yine de çok şükür ..İnşallah yaza erimiş olalim canımcım, artık kalın bacaklarımla gezmek istemiyorum, birde milletin böyle iyisin ne kilosu yaa diyee sinir sinir konuşması beni deli ediyo:) dalga geçiyolar ona sinir oluyom
Menun cok guzel cnmKızlar bu gece hiç uyumadığım için biraz sersem ve halsiz şekilde evde dolandm spor filan imkansız dı ve düzenim de karıştı tüm gece uyanık olunca cok aciktm tabi hemen erken yedim
( 06:30 )kahvaltı = 5yeşil zeytin, 2kibrit kutusu kadr tulum peyniri,2çeri domates, 1dilim tambuğday ek. ,çay
12:00 = 1elma,2badem ile sütlü kahve
( 16:00 ) = bir dolu tabak yeşil mercimek , yoğurtlu kereviz salatası
Su:2lt ve umarım acıkmammmm
Aleykum selam kuzumSelamün aleyküm
Haha eşimde bana hep 5 kilo daha verdinmi tamam diyo ama yok yani 10dan aşşağası beni kurtarmaz canm benim hedef şuan 58 ama 58e gelince hedeci daha aşşağı almak iatermiyim bilmiyorum gerekirse devam ederim ama 55in altını asla istemem canm hep spor yapan biriyim ondan kaslar ağır basıyor zaten 55 de ince olurum tek ğögüsle popo kalır oda kalsn zatn bide bacaklarda biraz kaslı kalsn diye düşünüyorum öyle direk kemik sevmiyorum ben vucut yapısı ilede alakalı benim vucut tipim kum saati tipi canm ondan benim 58de iken tam oluyorum yani 53 kiloluk birinden farkm göğüs ve popo oluyor ama belim onlardan daha ince oluyor eğer 58 iken eşim sakın kilo verme derdi ve eğer yine 58 olduğumda karnm dümdüm olup bacaklarım istediğ kalınlıkdaysa diyeti bırakıcam ama bir kaç kilo daha gitmesi gerekli gibi durursa devam ederim canımmahvediyolar canım düzgün bi yere yaptırmak lazımdı yoksa değmez, canım olsun daha iyi inan boyun çok ideal, ben de fazla uzunum, 170 olaydım iyiydi, tek avantajı kiloyu kaldımak oluyo diyebilirim yoksa başka bi avantajı yok, topuklu giydiğimde çok uzun oluyorum, 4 cm giyiyorum hep ama 9 cm den aşağı güzel durmuyo , bence idealsın, senin hedef kilo kaçtı canm, ah 50-55 olabilsen çok harika olur sanki, ben artık etli butlu olmaktan biraz fazla iniyorum sanırım benim de 65 kurtarır aslında, 176-66 162 52 gibi , hiç yağ kalmaz herhalde o kilolara inebilirsek, aman diyolar ki çok zayıf olursun bölee iyi bi 5,6 kilo ver , ben bi zayıfliiim de yerim gerekirse :)
aynen yaa" yuzun guzel.ne gerek var" nedir arkadas bu vucudun vucudun ustunde o kafa hicte gizel degil bence[/QUOTE]Tamam canm oyle yapayim insallah
Canm ev spor salonungbi masallah bende de yuruyus bandi ve eliptik var ama bandim bozildi cok guzel yuruyrdum onda
Azmine ve cesaretine hayran kaldm cnm ins gireceksin o elbiseye boyunda uzunmus ne guzel buyuk avantaj
Menun cok guzel cnm
[QUOTE "izmirli MF, post: 58258922, member: 750336"]Wwwwwoooooowwww büyük cesaret canm ama demek ki kafada bitirmişsin yapıcaksn senin boyunda uzun çok şanslısn manken gibi olucaksınbende bıktm kilodan cocuğu buyuttum 5 yasgirlyaklasti ama gel gor ki hala hamilelik kilolarının yarı dan çoğu üstüm de duruyor bıktm bende sana böyle yakışıyor zaten senin yüzünün güzelliği yeter laflarından niye yetsin ki genciz insan güzel güzel giymek istiyor bende kendime su sıra inatla kıyafet almıyorum ki zayifla baharda komple dolabı at hepsini yenile diyorum ahtım var tüm dolabı boşaltıp atıcam vericem edicem ve fuuulll yeni kıyafet doldurcam şuram buram çıkar korkusuyla korkarak denemiyelim şu elbiseleri artk
Haha eşimde bana hep 5 kilo daha verdinmi tamam diyo ama yok yani 10dan aşşağası beni kurtarmaz canm benim hedef şuan 58 ama 58e gelince hedeci daha aşşağı almak iatermiyim bilmiyorum gerekirse devam ederim ama 55in altını asla istemem canm hep spor yapan biriyim ondan kaslar ağır basıyor zaten 55 de ince olurum tek ğögüsle popo kalır oda kalsn zatn bide bacaklarda biraz kaslı kalsn diye düşünüyorum öyle direk kemik sevmiyorum ben vucut yapısı ilede alakalı benim vucut tipim kum saati tipi canm ondan benim 58de iken tam oluyorum yani 53 kiloluk birinden farkm göğüs ve popo oluyor ama belim onlardan daha ince oluyor eğer 58 iken eşim sakın kilo verme derdi ve eğer yine 58 olduğumda karnm dümdüm olup bacaklarım istediğ kalınlıkdaysa diyeti bırakıcam ama bir kaç kilo daha gitmesi gerekli gibi durursa devam ederim canım
aynen yaa" yuzun guzel.ne gerek var" nedir arkadas bu vucudun vucudun ustunde o kafa hicte gizel degil bence
Dun kizim uuzgun geldi kresten arkadasi annen cok sisko dye alay etmis kizima kiz verdi. Dogum gununekadar cok dikkat edecem ve zayflayacam insallah dedim bugun en bastan en guzel sekilde basladim 30 mayis 2019da hedefim 65 sonrasini da yava s yavas veririm ins 6 ayda 34 kilo gder mi
Gider canm boyumuz aynı 63 boyun kilon aynı olcak çok güzel duruyor hakketen ben de boy 62 mesala kızıma 3aylık hamileyken tartıldığımda 62 idim ve fethiyede tatildeydik ordan biliyorum kıyafetler filan harika duruyordu canm sporla aıkılaşrsan 62-63 lerde baya güzel olunuyor bende kizimn doğum gününde 62 olmak istiyorm şuabat27 ve şuan tam 10kilo var 2ayda 10kilo veririm inslh sonra mart 20 de de eşimin doğum günü ne hedefim olan 58 varırm umarmDun kizim uuzgun geldi kresten arkadasi annen cok sisko dye alay etmis kizima kiz verdi. Dogum gununekadar cok dikkat edecem ve zayflayacam insallah dedim bugun en bastan en guzel sekilde basladim 30 mayis 2019da hedefim 65 sonrasini da yava s yavas veririm ins 6 ayda 34 kilo gder mi
hahaha kesinlikle eşimin lafı geldi aklıma oda 70leri geri görmeye başlaynca hep diyo bu kafaya bu vucut hic oluyo yüzüne yazık ediyosun yapma sporu gene bıraktın mı sen? sanki akşamları o tatlıları illa bana da yedirmek için yalvarp yakaran kendiai değilmiş gibi
Sağol canm benim bende önem cok veriyorum bir minik leke gorsem dert olur cildim beyaz surekli yazin kremsiz cikamam tek leke bile olmasn diye yuzume saçıma çok önem veriyorum ve hakikaten boyle tipler genwlde zayif olur cunki ayni ozeni vucuduna da verir ben ojesiz takısız dolasmam yani hakikaten kilo almam saçma yabi yüz evt insanın özgüveni ve mutluluğu oluyor ama vucutda çok önemli ben spora filan da duakunum ama benim problem paikolojik ben stres yada üzüntü yaşayınca kendimi yemeğe veriyorum mutluyken sağlıklı beslenip spor yapan biriym ama 3ay ağır bir üzüntü stresli bir dönem geçirsem o 3ayın sonunda 10 kilo almış olabiliyorum bunu çözmeliyim ben.[/QUOTE]canım öyle deme bence yüz güzelliğiii çok önemli bi husus millet botoksu estetiği bi dünya para veriyoo, bence büyük bir avantaj:)
aynen yaa" yuzun guzel.ne gerek var" nedir arkadas bu vucudun vucudun ustunde o kafa hicte gizel degil bence
Col guzel canm tenrik edermdünkü menüm:
sabah:1 yumurta,5 tane kırma yeşil zeytin, tam buğday ekmeği
ara:1 incir 5fındık
öğlen: haşlanmış karnabahar üzerine ıspanak ve ayran
ara:1 incir 5 fındık
akşam: kepekli ince bulgurdan pancarlı kısır,3 büyük kaşık ve pancar turşusu ve haşlanmış lahanaaa
kızlar bu kısırı kesinlikleeee tarif ediyorum inanılmaz bir tokluk hissi veriyor yanında da pancar var lahanalara sarıp yiyosunuuz, inanılmaz nefiiis :)
gelelim eliptik günlüğümee dün utanaraktan 6 dakika yapabildiğimi söylemiştim, bugün hedefim yine yüksekti ulaşamadım maalesef 14 dakika ile günü kapattık, sonunda bitirdik :)
Savah 10:00 3 dilim kek. 1 bardak cay.
Ara 13:00 da 2 mandalına
Öğlen 14:10 2 dilim salam 2 dilim ekmek et sote.
Akşam: yarım porsıyon et izgara. 1 elma 1 mandalına.
Su 2.1 litre
Spor ev işi
Kek iyi olmadı ama 2 dilim de cok inceydi.kek miiii ve oglen ekmek miiii olmadi cnnm toparlan hemen
Gectim canim cok kotu kotu oldum kizimdda soz verdim ins verecem artikaaa çok üzüldüm, çocuk ama normal, bazı çocuklar bu tarz konuşmaları çok rahat yapabiliyor, ben sizin yerinizde olsam her lokmamı iki kere düşünürüm, başlangıçta yürüyüş dışında bişey yapmayın ama kilo fazla çünkü bir sağlık sorunu olmasın , bir de bir yıla yayın bunu, daha sağlıklı menülerle destekleyin tabi 6 ay da da verirsiniz ama kalıcı olur mu bilmem ama artık hareketa geçin lütfen
Kesinlikle canm biran once vermek gerek oglum oar oda buyuycek onunda arkadaslari laf edecek kizimi oglumggectim ben mutsizum cok hemde aklimda hep kilo aynaya haftalarca bakmam mes la neyine bakacam ki es kaza baktysam da iyrencsin derim kendime nefret ediyrm kendimden surekli bunalim halimdeymnkizim la oglumla oynamak istemiyrm disari cikmak istemiyrm ben kendimi boyle bevmiuorum arrik istemiyrm bu sekilde olmayi onm ins veririz de kurtuluruz hic 60 larda olmadm en az 75 ,e dustum benGider canm boyumuz aynı 63 boyun kilon aynı olcak çok güzel duruyor hakketen ben de boy 62 mesala kızıma 3aylık hamileyken tartıldığımda 62 idim ve fethiyede tatildeydik ordan biliyorum kıyafetler filan harika duruyordu canm sporla aıkılaşrsan 62-63 lerde baya güzel olunuyor bende kizimn doğum gününde 62 olmak istiyorm şuabat27 ve şuan tam 10kilo var 2ayda 10kilo veririm inslh sonra mart 20 de de eşimin doğum günü ne hedefim olan 58 varırm umarmeşim cok samimi bir arkadasi da ben hamile kalmaya yakın sehir disina tasinmisdi yani beni en son 58-60 aralarn daki kilomda gormustu ve bu yil geri izmire tasindi beni gordu yenge şok oldum seni tanıyamadm dedi Allahm eşimin başının etini yedim nasl der okadar da değil tamam 10-15 kilo fazlayz şimdi ama çocuk doğurduk normal heralde o kadar abartılır mı diye çıldırdım insanın çok zoruna gidiyor çol etkilenip üzülmüs ve zayıclamadan karşılasmak bile istemiyorum ama iki laf daha eder diye yani okadar iyi anlıyorum ki ve okul çoculları da zaten boyle oluyor oda hep aklima gelen birsey aman diyorum cocuk okula baslamadan zayiflamam sart toplum çok acımasız