- 15 Mart 2017
- 679
- 1.626
- 34
Kandegerlerime baktrdim kuzum cok saglGeçmiş olsn canm neyin var ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kandegerlerime baktrdim kuzum cok saglGeçmiş olsn canm neyin var ?
Canm bisikletle zayifliyanlar forumları filan var göz at istersen millet müthiş kilolar veriyor en iyi yağ yaktıran kardiyoların başında geliyor en iyi kalori harcatan şeylerden biri bisiklet canm hemen başla bence bak kaç haftadır 70in altına inemedin canm başla ve farkı gör derimYa ben de çıkarıcam bisikletimi iyice özendirdiniz beni de. Hiç işe yaramıyor diye yapmıyordum. Böyle katkıları oluyomuş madem ekleyeyim bisikleti de
Ok cnm nasl sonuçlarKandegerlerime baktrdim kuzum cok sagl
Evet cnm randevusuz gidilmiyor zaten devlet hastanesinde ama dahiliyrnin randevusu 4 ocaga kadar doluymus onuda 2 hafta kala almam gerekiyrmus omdam ozele gittim bendeRandevulu gidersen beklemiyosun devlet hastanesinde canım
Bugun alamadm cnm.yarin alacam ins bakalm.doktor yuzume bakti senin degerler heo dusuk.gbi dedi bakalmOk cnm nasl sonuçlar
Bende sizden ozenip cikarttim valla az az yapiyrm ins b nimki coook eski ama eliptik ve bosoklet beraber ama oturma yeri cok rahatsiz ayakta yapiyrm geneldeCanm bisikletle zayifliyanlar forumları filan var göz at istersen millet müthiş kilolar veriyor en iyi yağ yaktıran kardiyoların başında geliyor en iyi kalori harcatan şeylerden biri bisiklet canm hemen başla bence bak kaç haftadır 70in altına inemedin canm başla ve farkı gör derim
Hareketin faydasi oomaz mi hic kuzum cok ise yariyr ben bisikletle 4 ayda 26 kilo vermstm ama tabi ozmn 19 yaslarndaydimYa ben de çıkarıcam bisikletimi iyice özendirdiniz beni de. Hiç işe yaramıyor diye yapmıyordum. Böyle katkıları oluyomuş madem ekleyeyim bisikleti de
canm yaşlanıyormusun 20 de senin ergenlik yaşın yeni doluyor olması gerekmiyor mu artk gencler 22-23den önce ergenliği tamamlıyamıyor ve 30dan öncede kimse evlenmiyor canm benim arkadaslarm coğu hala bekar 30unu dolduran arkadasmdan biri bu yıl evlenicek onlar daha çok genciz cocuk yapamayz diyorlar sen yaşlanyrm diyorsun haha aaayy beni çok guldurdun 20de yaşlanıyorum deyinceama tabi gençken kiloyu vermek en iyisi canm o ayrı konu bu arada mutlu yıllarYarim doğum günüm 20 yaşım oluyor artık yaşlanıyorum gencken vermem lazım bu kiloları.
Yaşlandikca metobolizma zayıflıyor. İnsan kilo alıyor.
Takıma katılmak istiyorum** 2. Takım 579. Etap**
akrep33(73,2 / 73,2 / / %) Sabit
ipek zeynep( 73,4 / / / %) Takım kurallarına uymadığı için diskalifiye oldu
htcuzun(61,7 // / % ) izne ayrıldı
zeep(62 / 62 / 0/ %0) Sabit
2.TAKIM ORTALAMASI: % 0
Nicemutlu yillara cNim yaslanmana daha coooooook var sen smdi gencligin tadini cikartYarim doğum günüm 20 yaşım oluyor artık yaşlanıyorum gencken vermem lazım bu kiloları.
Yaşlandikca metobolizma zayıflıyor. İnsan kilo alıyor.
Tatli krizlerinde 1 kare bitter yiyeebilirsin canimSavah 10:50
Kahvaltı: 1 ck sut kaymağı 1 dilim ekmek ceyrek dılım peynır. 1 dilim ekmek 1 bardak.
Ara 1 dilim salam 1 dilim ayva.
Öğlen biraz etli sovuz. Yanında kahana peynır 2 kare cıkolata(krız)
17:00 Ara 1 kurabiye.
19:00 Akşam 3kucuk parca haşlanmış et.
Ben kotu birsey görmedim canin gayet guzelKızlaaarrrr bugün menüm çok kötü ama yazmak zorundaym kaçış yok yemek yemedim 2 öğünde kahvaltı oldu
Sabah (12:00) = Tulum peyniri,5zeytin,çay, 3dilim ekmek,1tatlı kaşğ tahinpekmez
Akşam (18:00) = 2haşlnmış yumurta,çay,
Peynir,3yeşil zeytin,3dilim kızarmş ekmek
Az kaldi seni listede gorecez insallah canm ben inaniyrmKızlaaarrrr bugün menüm çok kötü ama yazmak zorundaym kaçış yok yemek yemedim 2 öğünde kahvaltı oldu
Sabah (12:00) = Tulum peyniri,5zeytin,çay, 3dilim ekmek,1tatlı kaşğ tahinpekmez
Akşam (18:00) = 2haşlnmış yumurta,çay,
Peynir,3yeşil zeytin,3dilim kızarmş ekmek
Ola bilir oh ne güzel yapmişlar, once hayatlarbı yaşasınlar. Bende kiloyu verdikde biraz genc his ederim berki kendimi.canm yaşlanıyormusun 20 de senin ergenlik yaşın yeni doluyor olması gerekmiyor mu artk gencler 22-23den önce ergenliği tamamlıyamıyor ve 30dan öncede kimse evlenmiyor canm benim arkadaslarm coğu hala bekar 30unu dolduran arkadasmdan biri bu yıl evlenicek onlar daha çok genciz cocuk yapamayz diyorlar sen yaşlanyrm diyorsun haha aaayy beni çok guldurdun 20de yaşlanıyorum deyinceama tabi gençken kiloyu vermek en iyisi canm o ayrı konu bu arada mutlu yıllar
Cok teşekkür ederim canım. Ama kendimi yaşlı his ediyorum sanırım kilolar yuzundenNicemutlu yillara cNim yaslanmana daha coooooook var sen smdi gencligin tadini cikart
Evet bitterdi ama 1 değil iki kare.Tatli krizlerinde 1 kare bitter yiyeebilirsin canim