Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

canım kesinlikle ben tüm kıyafetlerimi verdim, haa birde paraya kıyıp aldığım şeylerdi, hepsi marka en kötüsü Beymen clubtı, 8 koli yaptım anneme verdim, o da giderken götürdü dağıtmış hep, en az 10 tane kaban verdim, hiç pişman değilim ben koca koca şeyler giymek istemiyorum şuan sadece 40 ,42 (çok az) 38 alıyorum zayıfla içine gir yoksa kıyafetsiz gezersin diyorum, 5 pantolon ,5 ceket,5 etek ,10 kadar ceket içi bluz kazak gömlek ,2 kaban bu kadar bir kaç da elbise...

E VET canım , inan 36 bedenler daha az yer kaplıyor dolapta, aldım elbisemi dolaba koydum bazen gülüyorum ben hafif çılgınımdır, geçen bi arkadaş dedi nerden esti diyet yapmak dedi:) ben çok yemek yapan biriyimdir, daha önce yurtdışında aşçı olarak çalıştım bir süre:) ağzımın tadını bilirim maalesef başıma ne geldiyse damak tadımdan geldi aman şunu yapalım şunu deneyelim , ekmeğimden yoğurduma kefirime, turşuma kadar herşeyimi kendim yapıyorum, aslında bu avantaj ama 3 öğünde yiyince birde doğum yapınca kilo aldım çok,artık tek yol zayıflamak şuan kış dönemi herkes yemekleri götürüyo ama yazın yemezsek biz mükafatını alacağız canım sıkalım dişimizi , bir kaç ay ne olacak sanki sonra kilo koruma dönemine geçeriz, kurtuluruz, yeni kıyafetler alırız giyeriz mis gibi :)

Canm bende 69 a düşünce aldıklarımı dar dar almıştm içine zor gircek şekil zaten zayflycam diye şimdi içine giremiyorum diyorum 69-68 olaym bunlara girmeye baslaynca diğr şuan giydiğim her şeyi hemen vericem busefer bende komple zayıflamayı beklemiycem canm zaten 69da 38-40 arası giyiyorum hemn diğerlerini yok edicem sonra biraz daba daralnca da hemen 40bedenleri yok edicem bu sefer hep ileri canm bir geri adım atcak şey bırakmycam kendime bende koydum kafaya busefer 2-3kilo ataym hemen kabanları filan hepsini göndricem canm beymen, network felan olanlara kıymamak için aslında daralttırada bilirsin hatta kendi terzileri üzerinde ölçü alıp yeni bedenine göre daraltıyor

Son düzenleme:
ayyy inslh beni yemek yemekden soğutan hayalim o canm yaaa o elbiseleri giymek

canım 80 lira dedi kaban başına, çok sevdiğim bi kaç şeyi ayırdım onları yaptırcam sadece, senin boyun kaç cnm

canım 80 lira dedi kaban başına, çok sevdiğim bi kaç şeyi ayırdım onları yaptırcam sadece, senin boyun kaç cnm
Evt çok istemiş terzi bu ne 3tane bile daraltsa 240lira edicek Buarada bende 1.62 yim canm ya senin gibi şanslı diğilm

Son düzenleme:
Spor harika ama yemek az olmus sanki az yemekle zayifliyormusun? Ben zayiflayamiyorum az yedigimde kilolar gitmiyo:) afiyet olsun
Aslında az yemek için zorlamıyorum doyana kadar yiyorum.. Öyle kısıtlar aç kalkarsam gözüm fena kalıyor bi menü sonrası çıkıyor acısı...

Evet kahvalti yapildi 1 saat yuruyus ve 50 ip atladim ev temizldim baya yiruldum simdide oglumla oynuyoruz :) kimsecikler yok
Tatlım her atladığında 100 atla.. Gün içinde bu şekilde bölümlerle atlayabilirsin. Mesela her öğün sonrası 100 atla. Böyle böyle alıştırırsın kendinş ve kondisyonun artar.
Mesela ben her wc sonrası 100 atlayarak başladım ve öğün sonralarını da ekliyorum bugün. Bu şekilde alıştırıp bi anda atladığım günlere dönücem. Ara verince hemen düşüyor vücut dayanıklılığı.. Bu şekilde bile farketti hemen, kotum düşüyor ve göbüş çıkmıyor öyle yaygın şekilde ip çok güzel bi şekillendirici yaa kızlar atlamak isteyenler topiğime de beklerim. İp topiğim var ayrıca

Ohh misss

Aslinda cok yapa bilirdim. Ama acikcasi ameliyat oldugum icin korktum acaba bir zarari olurmu diye :/ daha erkenmi acaba ?? Ama agri falanda olmadi. az yapmak istedim yavas yavas artiricam

Bugun tartildim 58.4
İnsallah cumaya kadar iner hic olmassa sabit olsun. O bile.bana yeter arti gelib takima zarar vermek istemem. Eger arti gelirsem vurun beni

Evt çok istemiş terzi bu ne 3tane bile daraltsa 240lira edicek Buarada bende 1.62 yim canm ya senin gibi şanslı diğilm

mahvediyolar canım düzgün bi yere yaptırmak lazımdı yoksa değmez, canım olsun daha iyi inan boyun çok ideal, ben de fazla uzunum, 170 olaydım iyiydi, tek avantajı kiloyu kaldımak oluyo diyebilirim yoksa başka bi avantajı yok, topuklu giydiğimde çok uzun oluyorum, 4 cm giyiyorum hep ama 9 cm den aşağı güzel durmuyo , bence idealsın, senin hedef kilo kaçtı canm, ah 50-55 olabilsen çok harika olur sanki, ben artık etli butlu olmaktan biraz fazla iniyorum sanırım benim de 65 kurtarır aslında, 176-66 162 52 gibi , hiç yağ kalmaz herhalde o kilolara inebilirsek, aman diyolar ki çok zayıf olursun bölee iyi bi 5,6 kilo ver , ben bi zayıfliiim de yerim gerekirse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…