Evt canm kesinlikle artk ders oldu bidaha yok hedefe geleyim bidaha 1-2 kilo alsam ödüm kopucak hemen dengelicem 2 kilo bile almaya izin vermiycem yoksa 1-2 1-2 derken alıp başımızı gidiyoruz vallaEvet o rahatlığı veriyoruz çünkü bilinçaltına. Kilo alsam bile giyebiliceğim kıyafet var. Nasılsa tekrar veririm önce de verdin gibi cümleler otokontrol yapını çökertir. Kendine ait özsaygını ve disiplinini kaybetmene neden olur.
Ooohhh maşallahYok canım kondisyonluyum ben. 1 yıldan fazladır atlıyorum ip.
Tamam canim. Zaten izin iptal. :) Yarindan itibaren sifirdan basliyorum. :)Canım 2 ay dolmadan izne ayrılamıyosun.
Kendine bi iyilik yap ve toparlan..
Korktuğum kadar değilmiş canım.Evet ben geldim:) bugun menum guzel diyil. Yarindan itibaren yeni sayfa aciyorum insallah. Bugunku menumu yazayim.
11:00 kahvalti sucuklu yumurta2 sekerli cay peynir 2 dilim beyaz ekmek
Ara mandalina
4:00 Ögle 3 adet kofte biraz kizarmis patates 1 dilim ekmek
5:00 cay 1 dilim kek
Spor 1 saat yuruyus
Su 1 litre
Sen geldin herkes gitti miEeee kimse yokmu? :)
Ohh dükkanı sen kapatıp sen açmışsın. Maşallah sanaGünaydin... :)
Öyleboldu galibaSen geldin herkes gitti mi
Oglum sagolsunOhh dükkanı sen kapatıp sen açmışsın. Maşallah sana
Günaydın canım
Ve aleykum selam :)
Spor harika ama yemek az olmus sanki az yemekle zayifliyormusun? Ben zayiflayamiyorum az yedigimde kilolar gitmiyo:) afiyet olsunDünkü menüm
Sabah
Yok
Öğle 12:30
1 içli köfte
1 yumurta
3 dilim ekmek
Turp
Çay
18:00
200 ml karışım
Su
2 litre
Kitap
Kuran
Spor
1 saat yürüyüş
800 ip
Yemek yok menude dunu gecisdirmis . Herhalde yogunluktan olmusdur. Su harika sporda temizlik yapmissin daha ne yapican :)))Dünki menum.
Saatleri tahmini yazıcam bakmadan yedim. Anlıycağnız iç acıcı bir menü değil.
Sabah 10:00 1 dilim ekmek 1 kaşık sut kaymağı ceyrek dilim peynir 1 bardak cay.
Öğle 14:00 1 dilim ekmek 4-5 dilim salam. ( kızlar huysuslanınca yemeyı gec yapdım yemek pişmesni bekleyemedim öğleni boyle gecişdirdin.)
Akşam 18:30. 1 tabak soğanlı patates puresi yanında peynir lahana turşusu 2 ince dilim cıy sucuk. Ceyrek (ince) dilim ekmek
Su 2 litre.
Spor bucun cok zor bir pasta yapdım 3 saate bitirdim cok yordu.
Ve yorucu gündelik ev temizliği.