Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Yeni gelen arkadaşlar kilo bildiriminizi

Takıma geliş tarihi
Takıma geliş kilosu
Geçen Cuma kilo
Güncel kilo
Hedef kilo

şeklinde yapın.
Tatlim bTatlim ben tartildim tarti 99 dam 104 e kadar sonuc cikardi her seferinde annemin tartisini bekliyorum ins bu hafta sonu da cikip alacam

Sagol canım şimdiden cok sevdim.

Ellssa

Takıma geliş tarihi 26 kasım 2018
Takıma geliş kilosu 72,6
Geçen cuma kilo 72,2
Güncel kilo 70.1
Hedef kilo 65
Az çnce tartıldim şok oldum. Akşam tartışdım 71.2 şimdi tartırdım 70.1. Hangisi gercek kılom biri ac karna biri tok.

Cümleten hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
İlk tartılan ben olucam sanırım
Eveeettrr
Başkoyduğum bu yolda
Eski kilo. 76.1
Yeni kilo 75.2
Fark 900 gr
Kendime kocaman bir alkış
Tebrikler bende zayıflamışım ya cok mutluyum.
70,1 gorunce ilk önce 71.1 sandim dikatşe bakdim 70.1 kesinlikle.

canım spor yok sadece öğlen yarım saat yürüyorum, bisikleti alınca artık, su 3 litre içiyorum stardart artık:)

canım ballı süt nedir, o olmamış tarçınlı veya zerdeçallı tercih etmelisin, kısır var ve de kuru fasulye var ikisi de karbonhidrat, bilemedim ama daha iyi yine de

canım bu yaptığın kemik suyu bembeyaz oldu mu 6 saatte, ben hiç bi zaman bu kadar sürede istediğim suyu ilikliyi yani elde edemedim, kısık ateşte hep uzun süre pişirdiğimde bembeyaz oluyo

Az çnce tartıldim şok oldum. Akşam tartışdım 71.2 şimdi tartırdım 70.1. Hangisi gercek kılom biri ac karna biri tok.
Sabahları aç tartılman gerekiyor cnm herseferinde o şekilde tartıl gün için de yediğimiz içtiğimize göre kilo değişir 2-3 kiloya kadar değişik gösterebilir gun icinde 3lt su icip yemwk yedigin zaman aksam 3kilo bile fazla cikabilirsn yani onun için yanılmamak için her seferinde sabah aç karna tartıl canm kısaca 70.1 sin tebrikler bana 700grm bir haftada çok 200gr yeterli diyenede bak sen 2kilomu o giden woowwww

canım bu yaptığın kemik suyu bembeyaz oldu mu 6 saatte, ben hiç bi zaman bu kadar sürede istediğim suyu ilikliyi yani elde edemedim, kısık ateşte hep uzun süre pişirdiğimde bembeyaz oluyo
Kayntp su doktum yltejrar koyup kaynayn kısık ateşte 6 saat pişirdim bembeyez olmadı canım ama ilikler rahatlıkla çıktı bide ben son aşamada havuç eklemiştm ya zaten aoğan sarmsak renk hafif sarımtrak ama dupduru oldu sebzeler de renk verdi tabi en son ilik leri icinden cikinca kemikleri aldim kalan ilikli su ve sebze rondadan çektim puruzsuz duru hale geldi

günaydın kızlar ;

hemen kilomu paylaşıyorum,
geçen hafta kilom 79,2 bu haftaa 78,0 ile günü kapatıyorum ..
Oooooo süpersin canm çok sevindim bu hafta takım coştu menülerin hep güzeldi ama ben direk 1 kilo zaten gider diye emindim 1.2 gitmiş harikasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…