- 15 Mart 2017
- 679
- 1.626
- 34
Tatlim bTatlim ben tartildim tarti 99 dam 104 e kadar sonuc cikardi her seferinde annemin tartisini bekliyorum ins bu hafta sonu da cikip alacamYeni gelen arkadaşlar kilo bildiriminizi
Takıma geliş tarihi
Takıma geliş kilosu
Geçen Cuma kilo
Güncel kilo
Hedef kilo
şeklinde yapın.
Sagol canım şimdiden cok sevdim.İnşallah kurtuluruz. Canım hayırlı olsun bebişinde buraya gelişinde
İnan akrep kaptan çok iyi bit insan çok anlayışlı bilgili yardımsever ben şahsen çok seviyorum kendisini inşallah sende seversin
tmm dır kaptanım
Az çnce tartıldim şok oldum. Akşam tartışdım 71.2 şimdi tartırdım 70.1. Hangisi gercek kılom biri ac karna biri tok.Ellssa
Takıma geliş tarihi 26 kasım 2018
Takıma geliş kilosu 72,6
Geçen cuma kilo 72,2
Güncel kilo 70.1
Hedef kilo 65
Tebrikler bende zayıflamışım ya cok mutluyum.Cümleten hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
İlk tartılan ben olucam sanırım
Eveeettrr
Başkoyduğum bu yolda
Eski kilo. 76.1
Yeni kilo 75.2
Fark 900 gr
Kendime kocaman bir alkış
Bu gün listede olucammı?*** 2. Takım 600. Etap***
Akrrep( 70,2 / 70,1 / 0,1 / 0,14%)
gokyuzundekiturna( 79,2 / / / %)
2. Takım ortalaması: %
Tebrikler canım çok güzelCümleten hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
İlk tartılan ben olucam sanırım
Eveeettrr
Başkoyduğum bu yolda
Eski kilo. 76.1
Yeni kilo 75.2
Fark 900 gr
Kendime kocaman bir alkış
Canm menün harika bence çok sağlıklı dengeli ve kalorisi süper bence 1 kepçe şehriye çorbasında hiçbir sorun yok çinki akşam yemeğinde zaten ekmek yada başka bir karbonhidrat çeşidi yok sadece şehriyeden karbonhidrat almışsn ki oda bir kepçelik çorba nın içindeki şehriye miktarı zaten en fazla bir dilim ekmek yemiş kadar yani yanın da da tavuk ve yoğurt olduğu için çok dengelizaten diğer öğünlerin de süper bu arada su ve spor ?
Tebrikler canmGuuuuunnnnnaaayyydddiiiinnnn
Takima gelis tarihi 27.11.2018
Takima gelis kilosu 101
Gecen ccuma kilo 101.5
Guncel kilo 99.1
Hedef kilo 58
Bir de bana bakim bakalm 3 gundur guzel gdyr bence
Sabah 09.30 1 haslanmis yumurta 3 cesit oeynirden az az 1 dilim ekmek maydanoz dereotu 1mandalina (icecek icmiyrm onun yerine mandalinayla islatyrm agzimi) 3 tane de patates kizartmasi
Ara 11.30 balli sut 5 er findik badem fistik 1 yemek kasigi kuru uzum
13.00 da 3 kasik kadar kuru fasulye kasikladim yuruyuse ciktim
Oglen 15.30 kucuk kase kisir 1 tabak kurufasulye 1 salatalik tursusu
Su hesaplamadim ama canm tatli cektikce diktim sisemi kafama 3 u gecmistir canim canil tatli istyr analatamam olecem smdi spor 1 saat yurudum 8 bin kusur adim
Kızlar kemik suyunu kaç saat kaynatıyordunuz ???
Canm çok sağol bazı sitelerde 8saat yazıyor bazılarında 6 ama bende senin gibi 6 saat kaynattım bende aynen normal tencerede ve sirke koymuşdum aynı şekil yaptm canm iyi 6 saat yeter ozman dedign gibi ilikler cok guzel çıkmış zatn birde şefler yaparken aroma olsun diye havuc kereviz sapı filan gibi bazı bir kaç sebze ile lezzetlendiriyorlarmis cannım faydasıda artar zatn iyi olur bende bu sefer öyle yaptm 1bütün soğan,bir kaç diş sarımsak,2havuç,az tuz,karabiber attım içinin iliginide çıkardıkdan sonra en son da rondodan çektim şimdi çok güzel oldusoğumasını bekliyorum canm soğusun kaplara bölücem sebzeli de tavsiye ederim ama patates gibi nişastalı sebzeler bozuyormuş sakın onları koymayın dedi baharatlar ve havuç,soğan vs. tarzı konuluyor
Sabahları aç tartılman gerekiyor cnm herseferinde o şekilde tartıl gün için de yediğimiz içtiğimize göre kilo değişir 2-3 kiloya kadar değişik gösterebilir gun icinde 3lt su icip yemwk yedigin zaman aksam 3kilo bile fazla cikabilirsn yani onun için yanılmamak için her seferinde sabah aç karna tartıl canm kısaca 70.1 sinAz çnce tartıldim şok oldum. Akşam tartışdım 71.2 şimdi tartırdım 70.1. Hangisi gercek kılom biri ac karna biri tok.
Evt canm önce kaynatp suyunu döktüm ama sonra 6 saat kaynattp yetersiz mi kicanım en az 12 saat kaynat ama evde devamlı biri varsa 24 saat yapıorum ben, önce 45 dakika kaynatıp suyunu döküyorum tabi
Evt canm önce kaynatp suyunu döktüm ama sonra 6 saat kaynattp yetersiz mi ki
Kayntp su doktum yltejrar koyup kaynayn kısık ateşte 6 saat pişirdim bembeyez olmadı canım ama ilikler rahatlıkla çıktı bide ben son aşamada havuç eklemiştm ya zaten aoğan sarmsak renk hafif sarımtrak ama dupduru oldu sebzeler de renk verdi tabi en son ilik leri icinden cikinca kemikleri aldim kalan ilikli su ve sebze rondadan çektim puruzsuz duru hale geldicanım bu yaptığın kemik suyu bembeyaz oldu mu 6 saatte, ben hiç bi zaman bu kadar sürede istediğim suyu ilikliyi yani elde edemedim, kısık ateşte hep uzun süre pişirdiğimde bembeyaz oluyo
Oooooo süpersin canm çok sevindimgünaydın kızlar ;
hemen kilomu paylaşıyorum,
geçen hafta kilom 79,2 bu haftaa 78,0 ile günü kapatıyorum ..