- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
canım hangi renk oldu , sarı mı oldu, sarı ise yeterince kaynatamamışsındır.Eğer beyazsa sorun yoktur
Tesekkur ederim kuzummTebrikler canm
Kayntp su doktum yltejrar koyup kaynayn kısık ateşte 6 saat pişirdim bembeyez olmadı canım ama ilikler rahatlıkla çıktı bide ben son aşamada havuç eklemiştm ya zaten aoğan sarmsak renk hafif sarımtrak ama dupduru oldu sebzeler de renk verdi tabi en son ilik leri icinden cikinca kemikleri aldim kalan ilikli su ve sebze rondadan çektim puruzsuz duru hale geldi
suoersin cnm insallah yeni yilda listeye gireceksinGeçen hafta 73.5
Bu hafta 72.8
Bu hafta hem doğum günü 2 gün sonrası evlilik yıldönümüydü hemde regle idim üçünü birden atlattm çok şükür bukadar riskli haftada 72.8 e geri inerek kapattm
Aaa kuru fasulye karbonhidrat miiicanım ballı süt nedir, o olmamış tarçınlı veya zerdeçallı tercih etmelisin, kısır var ve de kuru fasulye var ikisi de karbonhidrat, bilemedim ama daha iyi yine de
Evet canım gecen haftada ac karna tartılmışdım 72.2 dim şimdi 70.1Sabahları aç tartılman gerekiyor cnm herseferinde o şekilde tartıl gün için de yediğimiz içtiğimize göre kilo değişir 2-3 kiloya kadar değişik gösterebilir gun icinde 3lt su icip yemwk yedigin zaman aksam 3kilo bile fazla cikabilirsn yani onun için yanılmamak için her seferinde sabah aç karna tartıl canm kısaca 70.1 sintebrikler bana 700grm bir haftada çok 200gr yeterli diyenede bak sen 2kilomu o giden woowwww
O zaman seni haftaya alalım listeye canım. Tartı işini hallet önce. Yeni tartı ile başlamış olursunTatlim bTatlim ben tartildim tarti 99 dam 104 e kadar sonuc cikardi her seferinde annemin tartisini bekliyorum ins bu hafta sonu da cikip alacam
Çok sağol canm benim evt ben bikere kolejon için yapmıştm gwrçekten puding gibi hatta tam bir jole olmuştu işte o tam kolejen gençlik ikisiri hakketen öyle olmadı bu 6 saatlik tarifler farklıymış bu sadece kemik suyu oldu çok sağol canm benim at video valla çok iyi olur çok sevinirim canm bidahakine öyle yaparımcanım sen biraz az kaynatmışsın, benim ilk yaptığım ilikli kemik suyu gibi olmuş,çok açık , rengi sarı gibi, duru yani, iliklerin içinden çıkmasının hiç bi önemi yok zaten 4,5 saate ilikleri çıkıyo canım, kemiği yavaş yavaş kaynaması lazım, bunu yapmışsın artık, kullan , bir dahaki çok kısık ateşte, en son ayarda kaynatacaksın, iliklerin çıkması seni aldatmasın, ben yaparken çekerim sana video atarım aslında benim takipçisi olduğum çok beğendiğim biri var instagramdan, BBALBAYUS canım tabi benim yaptığım onun ki gibi asla olamaz , hayvanın kemiğini bile seçiyor, onun tariflerine bakmanı önenirim, ben ona çok güveniyorum şimdi onun bi viedosuna bakıyorum da bildiğin puding gibi oluyor yapılan kolajen..Birde Canan Hastürk (fitmuhendisce) onun tariflerini de çok beğeniyorum, ikisinin tariflerine bakmanı tavsiye ederim
suoersin cnm insallah yeni yilda listeye gireceksin
Hayırlı cumalar canım
Ac kilon gercek kilonncanm her tarti tarunde sabah ac karnina ve tuvalete cikmis sekilde tartilAz çnce tartıldim şok oldum. Akşam tartışdım 71.2 şimdi tartırdım 70.1. Hangisi gercek kılom biri ac karna biri tok.
Öyle yapdım canım ve 70.1 kılo hep oyle tartılıyorum.Ac kilon gercek kilonncanm her tarti tarunde sabah ac karnina ve tuvalete cikmis sekilde tartil
Aç karna olan canım. Harikasın tebrik ediyorum seniAz çnce tartıldim şok oldum. Akşam tartışdım 71.2 şimdi tartırdım 70.1. Hangisi gercek kılom biri ac karna biri tok.
Aaa kuru fasulye karbonhidrat miiicnm balli sut meselesini azaltarak birakiyrm ins 1 hafta musade edin bana
Neler öğreniyorum sizlerden. Merakla takipteyim.canım hangi renk oldu , sarı mı oldu, sarı ise yeterince kaynatamamışsındır.Eğer beyazsa sorun yoktur
Ekmek yemedigim icin suyunu yemiyrm canim suya citirr citir ekmek bandirmaknvar ohhhevet canım, ayrıca yemeğin suyunu fazla tüketmemeye çalış