Hadi kuzu az kaldı. 2 haftaya seni de alırız listeyeGeçen hafta 73.5
Bu hafta 72.8
Bu hafta hem doğum günü 2 gün sonrası evlilik yıldönümüydü hemde regle idim üçünü birden atlattm çok şükür bukadar riskli haftada 72.8 e geri inerek kapattm
Canik annemin tartsin aldim anunla devam edecem listeye grebilirim bu hafta noliirrrO zaman seni haftaya alalım listeye canım. Tartı işini hallet önce. Yeni tartı ile başlamış olursun
Canım sadece karbonhidrat değil. Kuvvetli protein. Sağlıklı yiyecekler arasında kuru fasulye. Tüketebilirsin.Aaa kuru fasulye karbonhidrat miiicnm balli sut meselesini azaltarak birakiyrm ins 1 hafta musade edin bana
AhahahaAy yakalandm söylemediğim gizli hedefimdi o benim yılbaşına kadar ayrılış kiloma dönüp listeye girmek baya da az kaldı hala olabilir mi dersin biraz zor iki hafta 1.5 vermem gerekir yok yaaaa veremem
Monim ellerine sağlık. Senle de kardeş olabiliriz, istersen tabiiMerhaba 2. takım
YENİ KARDEŞ TAKIM LİSTESİ
2. Takım =>8. Takım & 13. Takım
3. Takım => 9. Takım
4. Takım =>13. Takım
5. Takım => 8. Takım & 10. Takım
6. Takım => 14. Takım
8. Takım => 2. Takım & 5. Takım & 10.Takım
9. Takım => 3.Takim
10. Takım =>5. Takım & 8. Takım & 14. Takım.
13. Takım => 2. Takım & 4. Takım.
14. Takım => 6. Takım & 10. Takım.
Canımsın
Sayılır tabikideeKizlarr bugun spor niyetine kizimla 1.5 saat kartopu oynadim kardan adam.yaptik trrden su icinde geldim eve ve col yoruldum spordan sayilir mi
Ellssa
Takıma geliş tarihi 26 kasım 2018
Takıma geliş kilosu 72,6
Geçen cuma kilo 72,2
Güncel kilo 70.1
Hedef kilo 65
Guuuuunnnnnaaayyydddiiiinnnn
Takima gelis tarihi 27.11.2018
Takima gelis kilosu 101
Gecen ccuma kilo 101.5
Guncel kilo 99.1
Hedef kilo 58
günaydın kızlar ;
hemen kilomu paylaşıyorum,
geçen hafta kilom 79,2 bu haftaa 78,0 ile günü kapatıyorum ..
Tebrikler cnm suoersingünaydın kızlar ;
hemen kilomu paylaşıyorum,
geçen hafta kilom 79,2 bu haftaa 78,0 ile günü kapatıyorum ..
Cok teşekkür o kadar mutluyumkı. 5.1 zayıflasam hedefme ulaşıcamAç karna olan canım. Harikasın tebrik ediyorum seni
akrep kaptanim etap raporunda puskkutun hatirlatmasi vardi g0zunden kacti sanirim.*** 2. Takım 600. Etap***
Akrrep( 70,2 / 70,1 / 0,1 / 0,14%)
gokyuzundekiturna( 79,2 / / / %)
2. Takım ortalaması: %
Ben hiç görmedimki...akrep kaptanim etap raporunda puskkutun hatirlatmasi vardi g0zunden kacti sanirim.
ETAP NOTLARI:
2. TAKIM
_happy_mom_ ile ilgili olarak;
595. etapta takım listesine giren üye 599. etapta izne ayrılamaz.
Kurallara özen gösterelim lütfen.
Bende gormuşdum bunu kac kes soylemek isdedim cekındimBen hiç görmedimki...
Tebrikler.Cümleten hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
İlk tartılan ben olucam sanırım
Eveeettrr
Başkoyduğum bu yolda
Eski kilo. 76.1
Yeni kilo 75.2
Fark 900 gr
Kendime kocaman bir alkış
Canim bu sabah ac karnina tardildigini yazicaksinAz çnce tartıldim şok oldum. Akşam tartışdım 71.2 şimdi tartırdım 70.1. Hangisi gercek kılom biri ac karna biri tok.
Tebrikler . Cok guzel vermissin :)Ellssa
Takıma geliş tarihi 26 kasım 2018
Takıma geliş kilosu 72,6
Geçen cuma kilo 72,2
Güncel kilo 70.1
Hedef kilo 65
Tebrikler yaa herkes ne guzel vermis kilolari sevindim adiniza :)Guuuuunnnnnaaayyydddiiiinnnn
Takima gelis tarihi 27.11.2018
Takima gelis kilosu 101
Gecen ccuma kilo 101.5
Guncel kilo 99.1
Hedef kilo 58
Nasıl yani. Paylaşımda mı gördün Neden çekindin canım söyleseydinBende gormuşdum bunu kac kes soylemek isdedim cekındim