- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
Muzu bir iki kaşık süt ve kakao ile ez 1 hurma azda fındık ile ezip karstr sarelle gibi oluyorSmdide 1 kasik kuruuzum 5 fondik yedim canm cok tatli istyr ya aglsyacam smdi
Bence kesin verdin canm 90lara sonsuza dek veda ediceksinBende
Cok merek ediyrm cnm ya veremediysem cok uzulurum cunku hergun agriyla uyiyorum uyaniyorum
Tamam canm cok tesekkurler muz yok suan yarin ylip.yapacamMuzu bir iki kaşık süt ve kakao ile ez 1 hurma azda fındık ile ezip karstr sarelle gibi oluyor
İnsallah İnsallah canm ama ona daha cok var en son tartildigimda 101 kiloydum gecen haftalardaBence kesin verdin canm 90lara sonsuza dek veda ediceksin
sütlü kahve benim tatlı isteğimi ve iştahımı direk alıyor canm tavsiye ederim türk kahvesini yarıyarıya süt ve su ile pişirip iç geçen diyetisyende aynını dedi ara ögünlerde sütlü kahve yanında bir iki kuru yemişle çok güzel tok tutuyor diyeBir de bana bakim bakalm 3 gundur guzel gdyr bence
Sabah 09.30 1 haslanmis yumurta 3 cesit oeynirden az az 1 dilim ekmek maydanoz dereotu 1mandalina (icecek icmiyrm onun yerine mandalinayla islatyrm agzimi) 3 tane de patates kizartmasi
Ara 11.30 balli sut 5 er findik badem fistik 1 yemek kasigi kuru uzum
13.00 da 3 kasik kadar kuru fasulye kasikladim yuruyuse ciktim
Oglen 15.30 kucuk kase kisir 1 tabak kurufasulye 1 salatalik tursusu
Su hesaplamadim ama canm tatli cektikce diktim sisemi kafama 3 u gecmistir canim canil tatli istyr analatamam olecem smdi spor 1 saat yurudum 8 bin kusur adim
İnsallah cnmm insallah dusmusumdur cok heycanliyim patates kizartmasi dedgn gbi gbi tadimlik aldim kuzum normalde 1 tabak yerdim hemen sutlu kahveyi yapıyorum cn cok tsklersütlü kahve benim tatlı isteğimi ve iştahımı direk alıyor canm tavsiye ederim türk kahvesini yarıyarıya süt ve su ile pişirip iç geçen diyetisyende aynını dedi ara ögünlerde sütlü kahve yanında bir iki kuru yemişle çok güzel tok tutuyor diyebenim direk tokluk sırrım hep o zaten her gün fix yoksa duramam menünde sende biliyorsundur zatn o zararlı patetes kızartmasını zatn sende tadımlık gibi yemişsin canın çekmiş belli onun dışında güzel menü sporda var süper sabah senden çok umutluyum güzel bir düşüş olucak.
Canm sen yarın 100den aşağı düşmüş olursun benceİnsallah İnsallah canm ama ona daha cok var en son tartildigimda 101 kiloydum gecen haftalarda
Ne ağrısı canımBende
Cok merek ediyrm cnm ya veremediysem cok uzulurum cunku hergun agriyla uyiyorum uyaniyorum
Güzel gidıyor kesin bermişimdir kılolarıBir de bana bakim bakalm 3 gundur guzel gdyr bence
Sabah 09.30 1 haslanmis yumurta 3 cesit oeynirden az az 1 dilim ekmek maydanoz dereotu 1mandalina (icecek icmiyrm onun yerine mandalinayla islatyrm agzimi) 3 tane de patates kizartmasi
Ara 11.30 balli sut 5 er findik badem fistik 1 yemek kasigi kuru uzum
13.00 da 3 kasik kadar kuru fasulye kasikladim yuruyuse ciktim
Oglen 15.30 kucuk kase kisir 1 tabak kurufasulye 1 salatalik tursusu
Su hesaplamadim ama canm tatli cektikce diktim sisemi kafama 3 u gecmistir canim canil tatli istyr analatamam olecem smdi spor 1 saat yurudum 8 bin kusur adim
Ayyyy canm bnmm cok tskler yaa sen byle dedikce ttatli istegik gttiCanm sen yarın 100den aşağı düşmüş olursun bencebak gör 90lara geç hızlada 80lere geçiceksin senin metobolizman bize göre iki kat hizlı şuan bozmadan yaparsan biz bir verirken sen iki vericeksin az sabır
Yuruyus yapiyorum yacanim insn butun gun ayaklarimin bacaklarının ağrısi mahvedyr ins 1 hagtaya alisirum gecer dye dusunuyorumNe ağrısı canım
İnsallah ccanimmm insallah hepimiz verelimGüzel gidıyor kesin bermişimdir kıloları
Evt canm ilk haftalar normal kaslarda yeni açılıyor ya ondan sonra bidaha ağrımıyor zatn bide kilo verdikçede insan hada haficlemiş hissediyor daha rahat daha kolay spor yapiyordaha hareketli oluyor ağırlıklardan kurtuldukçaYuruyus yapiyorum yacanim insn butun gun ayaklarimin bacaklarının ağrısi mahvedyr ins 1 hagtaya alisirum gecer dye dusunuyorum
Yapamiyorum. Nedense kendime sahip cikamiyorum. Toparlanmam gerek artilardayimAman canım sakın kılo alma sonra birde onu bermek zorunda kalırsın bu kılolar zor veriliyor ama kolay alınıyor izindeyim deyip dikatsız davranma.
Cok guzel senin adina sevindim canim.Kızlar dayanamadım az önce tartıya cıkdım inanamadım 71.2
Düşünsenize 1.2 zayıflamışım cok mutluyum gorunce mutluşukdan zıpladım resmen
Zaten kafami dagitmak icin giriyorum buraya :/Aman canım sakın kılo alma sonra birde onu bermek zorunda kalırsın bu kılolar zor veriliyor ama kolay alınıyor izindeyim deyip dikatsız davranma.
Menü spor su hepsi harika canm9 da 1 dilim ekmek 1 corba kasik tulum peynir acik cay 1 haslanmis yumurta 5 yesil zeytin roka
12 de Bir avuc karisik cerez
14 de form cay
18 de menemen sogan tere tursu 1 dilim ekmek
15 mekik 2.5 litre su gece su iciyorum kizlara masal dunyasindan masal :)