- 15 Mart 2017
- 679
- 1.626
- 34
onsallah canm ya dogru dyrsun mesela ben senden 27 kilo fazla.tasiyorumEvt canm ilk haftalar normal kaslarda yeni açılıyor ya ondan sonra bidaha ağrımıyor zatn bide kilo verdikçede insan hada haficlemiş hissediyor daha rahat daha kolay spor yapiyordaha hareketli oluyor ağırlıklardan kurtuldukça
Canim ben duduklude degkde normal tencere de agzi agzi kapali 6 7 saat kaynatiyorum.kisik ateste yavas yavas yavas iligi iyice eriyor icine kkarisiyor icine 1 yenek kasigi sirke de koyarsan fermente olur daha iyidirKızlar kemik suyunu kaç saat kaynatıyordunuz ???
Ha hamlıyorsun alışınca gecer merak etmeYuruyus yapiyorum yacanim insn butun gun ayaklarimin bacaklarının ağrısi mahvedyr ins 1 hagtaya alisirum gecer dye dusunuyorum
Sakın toparlan hemen olmaz boyle.Yapamiyorum. Nedense kendime sahip cikamiyorum. Toparlanmam gerek artilardayim
Canm çok sağol bazı sitelerde 8saat yazıyor bazılarında 6 ama bende senin gibi 6 saat kaynattım bende aynen normal tencerede ve sirke koymuşdum aynı şekil yaptm canm iyi 6 saat yeter ozman dedign gibi ilikler cok guzel çıkmış zatn birde şefler yaparken aroma olsun diye havuc kereviz sapı filan gibi bazı bir kaç sebze ile lezzetlendiriyorlarmis cannım faydasıda artar zatn iyi olur bende bu sefer öyle yaptm 1bütün soğan,bir kaç diş sarımsak,2havuç,az tuz,karabiber attım içinin iliginide çıkardıkdan sonra en son da rondodan çektim şimdi çok güzel olduCanim ben duduklude degkde normal tencere de agzi agzi kapali 6 7 saat kaynatiyorum.kisik ateste yavas yavas yavas iligi iyice eriyor icine kkarisiyor icine 1 yenek kasigi sirke de koyarsan fermente olur daha iyidir
İnşallah kurtuluruz. Canım hayırlı olsun bebişinde buraya gelişindeBende doğum kılolarmı vermek için geldim.2 hafta önce
tmm dır kaptanımBalım aynı yeni üye gibi 15 gün sonra listedesin.. O zaman yazarsın bilgilerini.
Sabah tartılıp yazıyosun canımEllssa canim ne zaman geldigimi hatorlamiyorum 2 hafta olmustur 65.500 geldim gecen cuma 64.900 dum
İnşallah kurtuluruz. Canım hayırlı olsun bebişinde buraya gelişinde
İnan akrep kaptan çok iyi bit insan çok anlayışlı bilgili yardımsever ben şahsen çok seviyorum kendisini inşallah sende seversin
tmm dır kaptanım
Merhabalar grubs Katilma sartlarisnedir acaba** 2. Takım 579. Etap**
akrep33(73,2 / 73,2 / / %) Sabit
ipek zeynep( 73,4 / / / %) Takım kurallarına uymadığı için diskalifiye oldu
htcuzun(61,7 // / % ) izne ayrıldı
zeep(62 / 62 / 0/ %0) Sabit
2.TAKIM ORTALAMASI: % 0
Günaydın canım kurallar ilk sayfa da yazıyor.Merhabalar grubs Katilma sartlarisnedir acaba
2. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.
2. TAKIM KURALLARI:
Takım üyelerinin uyması gereken şartlar:
1. Her gün en az 5 mesaj paylaşımı
2. Günlük menü paylaşımı.Takım düzenini sağlamak için herkes menüsünü hem görsel hem de içerik olarak alttaki sıralamaya göre paylaşmak zorundadır!!!
ÖRNEK MENÜ
KAHVALTI(saat)
ARA ÖĞÜN(saat)
ÖĞLE YEMEĞİ(saat)
ARA ÖĞÜN(saat)
AKŞAM YEMEĞİ (saat)
ARA ÖĞÜN (saat)
Spor:
Çay:
Su:
3.En az 2 litre su içilecek..
4.En az 1 kupa bitki çayı içilecek ve menüye eklenecek..
5. Kitap okumak şart..Okunan kitabın günlük paylaşımı..
6. En az 30 dk spor yapılacak..
ÖZEL KURALLAR
1-Takımda aktif olunmalı, diğer üyelerin menüleri yorumlanmalı, takım arkadaşları motive edilmeli, menü ve spor konusunda fikir verilmeli,takım düzenine ve sağlıklı beslenmeye yönelik kötü örnek teşkil edebilecek davranışları sergilenmemelidir!!!
2-Zaruri durumlarda takıma girilmeyeceği belirtilmeli, kaptan veya yardımcılardan izin alınmalı, diğer üyelere de haber verilmelidir!!!
4.Pazartesi ve Cuma kilo bildirimi vardır. En geç 12.00ye kadar yapılmak zorundadır! 12.00den sonra bildirim yapmak uyarı almaya sebeptir!!!
5.Takım içi dereceler listemiz de uyarı tablosunda her derece bir uyarıyı siler. 2 uyarı alınır, hiç derece olmazsa ve ertesi haftada derece alarak uyarılar yine silinmezse O üyeye bir yaptırım uygulanacaktır!!!
6.Kilo vermek zor ve ciddi bir iştir.Ve birlikte takım halinde kilo vermek çok daha ciddi bir iştir. Eğer takımsak birbirimizin moralini bozup, motivasyonunu düşüyorsak takım olmamızın hiçbir anlamı olmaz.Ayrıca bir görünüp bir kaybolursak, her gün her gün bozdum vs diye yazıp düzeltmek için adım atmıyorsak bu şekilde hem bireysel hem de takımca ilerlememiz çok zor. Çünkü birimiz düşünce hepimiz düşüyor.Birimiz motive olunca da bu hepimize yansıyor!!!
NOT: Arkadaşlar lütfen tek tek uyarmak zorunda kalmadan kurallara uyum sağlayınız. Amacımız takımımızı düzenli , kurallı ve başarılı bir takım haline getirmektir. Takımın üyeleri olarak bu kurallara uymak keyfiyet değil zorunluluk gereğidir!!!
Hatta paylaştım bak istersenMerhabalar grubs Katilma sartlarisnedir acaba
Merhaba canım, hoşgeldin.Merhabalar grubs Katilma sartlarisnedir acaba
Günaydın canım, hayırlı Cumalar.Cümleten hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
İlk tartılan ben olucam sanırım
Eveeettrr
Başkoyduğum bu yolda
Eski kilo. 76.1
Yeni kilo 75.2
Fark 900 gr
Kendime kocaman bir alkış
evet cnm hamlama.agrisi kendileri biran once gecerse sevinirimHa hamlıyorsun alışınca gecer merak etme
Vaaaay suoermis kuzum ins bugun debiyorum o tarifi cocuklara booool vitaminliCanm çok sağol bazı sitelerde 8saat yazıyor bazılarında 6 ama bende senin gibi 6 saat kaynattım bende aynen normal tencerede ve sirke koymuşdum aynı şekil yaptm canm iyi 6 saat yeter ozman dedign gibi ilikler cok guzel çıkmış zatn birde şefler yaparken aroma olsun diye havuc kereviz sapı filan gibi bazı bir kaç sebze ile lezzetlendiriyorlarmis cannım faydasıda artar zatn iyi olur bende bu sefer öyle yaptm 1bütün soğan,bir kaç diş sarımsak,2havuç,az tuz,karabiber attım içinin iliginide çıkardıkdan sonra en son da rondodan çektim şimdi çok güzel oldusoğumasını bekliyorum canm soğusun kaplara bölücem sebzeli de tavsiye ederim ama patates gibi nişastalı sebzeler bozuyormuş sakın onları koymayın dedi baharatlar ve havuç,soğan vs. tarzı konuluyor
Gizembetulyusa canm bak ben burda kalori sayımı yöntemiyle kilo verme sayfasınıda takip ediyorum orda Melehat47 adlı kullanıcı 125den 65kiloya düşmüş canım şuan hedefi olan 55 kiloya doğru gidiyor canm 60kiloyu vermiş sadece 1 yılda istersen gir sayfaya
tebrijler cancanim cok iyiCümleten hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
İlk tartılan ben olucam sanırım
Eveeettrr
Başkoyduğum bu yolda
Eski kilo. 76.1
Yeni kilo 75.2
Fark 900 gr
Kendime kocaman bir alkış