Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

onsallah canm ya dogru dyrsun mesela ben senden 27 kilo fazla.tasiyorum

Kızlar kemik suyunu kaç saat kaynatıyordunuz ???
Canim ben duduklude degkde normal tencere de agzi agzi kapali 6 7 saat kaynatiyorum.kisik ateste yavas yavas yavas iligi iyice eriyor icine kkarisiyor icine 1 yenek kasigi sirke de koyarsan fermente olur daha iyidir

Canim ben duduklude degkde normal tencere de agzi agzi kapali 6 7 saat kaynatiyorum.kisik ateste yavas yavas yavas iligi iyice eriyor icine kkarisiyor icine 1 yenek kasigi sirke de koyarsan fermente olur daha iyidir
Canm çok sağol bazı sitelerde 8saat yazıyor bazılarında 6 ama bende senin gibi 6 saat kaynattım bende aynen normal tencerede ve sirke koymuşdum aynı şekil yaptm canm iyi 6 saat yeter ozman dedign gibi ilikler cok guzel çıkmış zatn birde şefler yaparken aroma olsun diye havuc kereviz sapı filan gibi bazı bir kaç sebze ile lezzetlendiriyorlarmis cannım faydasıda artar zatn iyi olur bende bu sefer öyle yaptm 1bütün soğan,bir kaç diş sarımsak,2havuç,az tuz,karabiber attım içinin iliginide çıkardıkdan sonra en son da rondodan çektim şimdi çok güzel oldu soğumasını bekliyorum canm soğusun kaplara bölücem sebzeli de tavsiye ederim ama patates gibi nişastalı sebzeler bozuyormuş sakın onları koymayın dedi baharatlar ve havuç,soğan vs. tarzı konuluyor

Son düzenleme:
Gizembetulyusa canm bak ben burda kalori sayımı yöntemiyle kilo verme sayfasınıda takip ediyorum orda Melehat47 adlı kullanıcı 125den 65kiloya düşmüş canım şuan hedefi olan 55 kiloya doğru gidiyor canm 60kiloyu vermiş sadece 1 yılda istersen gir sayfaya

Bende doğum kılolarmı vermek için geldim.2 hafta önce
İnşallah kurtuluruz. Canım hayırlı olsun bebişinde buraya gelişinde
İnan akrep kaptan çok iyi bit insan çok anlayışlı bilgili yardımsever ben şahsen çok seviyorum kendisini inşallah sende seversin
Balım aynı yeni üye gibi 15 gün sonra listedesin.. O zaman yazarsın bilgilerini.
tmm dır kaptanım

Merhabalar grubs Katilma sartlarisnedir acaba
Günaydın canım kurallar ilk sayfa da yazıyor.

Cümleten hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
İlk tartılan ben olucam sanırım
Eveeettrr
Başkoyduğum bu yolda
Eski kilo. 76.1
Yeni kilo 75.2
Fark 900 gr
Kendime kocaman bir alkış
Günaydın canım, hayırlı Cumalar.
Kocaman tebrikler canım, kocaman da alkış

*** 2. Takım 599. Etap*** ALTINCI

Akrrep( 70,3 / 70,2 / 0,1 / 0,14%)
_happy_mom_( 57,7 / 57,5 / 0,2 / 0,35%) İzne ayrıldı
gokyuzundekiturna( 80,5 / 79,2 / 1,3 / 1,61%)

2. Takım ortalaması: % 0,700

Ha hamlıyorsun alışınca gecer merak etme
evet cnm hamlama.agrisi kendileri biran once gecerse sevinirim

Vaaaay suoermis kuzum ins bugun debiyorum o tarifi cocuklara booool vitaminli
gordum canim harika birsey ya 1 yilda 60 kilo ne demek
Cümleten hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
İlk tartılan ben olucam sanırım
Eveeettrr
Başkoyduğum bu yolda
Eski kilo. 76.1
Yeni kilo 75.2
Fark 900 gr
Kendime kocaman bir alkış
tebrijler cancanim cok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…