Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bir de bana bakim bakalm 3 gundur guzel gdyr bence
Sabah 09.30 1 haslanmis yumurta 3 cesit oeynirden az az 1 dilim ekmek maydanoz dereotu 1mandalina (icecek icmiyrm onun yerine mandalinayla islatyrm agzimi) 3 tane de patates kizartmasi
Ara 11.30 balli sut 5 er findik badem fistik 1 yemek kasigi kuru uzum
13.00 da 3 kasik kadar kuru fasulye kasikladim yuruyuse ciktim
Oglen 15.30 kucuk kase kisir 1 tabak kurufasulye 1 salatalik tursusu
Su hesaplamadim ama canm tatli cektikce diktim sisemi kafama 3 u gecmistir canim canil tatli istyr analatamam olecem smdi spor 1 saat yurudum 8 bin kusur adim
sütlü kahve benim tatlı isteğimi ve iştahımı direk alıyor canm tavsiye ederim türk kahvesini yarıyarıya süt ve su ile pişirip iç geçen diyetisyende aynını dedi ara ögünlerde sütlü kahve yanında bir iki kuru yemişle çok güzel tok tutuyor diye :KK66: benim direk tokluk sırrım hep o zaten her gün fix yoksa duramam :KK66: menünde sende biliyorsundur zatn o zararlı patetes kızartmasını zatn sende tadımlık gibi yemişsin canın çekmiş belli onun dışında güzel menü sporda var süper sabah senden çok umutluyum güzel bir düşüş olucak.

sütlü kahve benim tatlı isteğimi ve iştahımı direk alıyor canm tavsiye ederim türk kahvesini yarıyarıya süt ve su ile pişirip iç geçen diyetisyende aynını dedi ara ögünlerde sütlü kahve yanında bir iki kuru yemişle çok güzel tok tutuyor diye :KK66: benim direk tokluk sırrım hep o zaten her gün fix yoksa duramam :KK66: menünde sende biliyorsundur zatn o zararlı patetes kızartmasını zatn sende tadımlık gibi yemişsin canın çekmiş belli onun dışında güzel menü sporda var süper sabah senden çok umutluyum güzel bir düşüş olucak.
İnsallah cnmm insallah dusmusumdur cok heycanliyim patates kizartmasi dedgn gbi gbi tadimlik aldim kuzum normalde 1 tabak yerdim hemen sutlu kahveyi yapıyorum cn cok tskler

İnsallah İnsallah canm ama ona daha cok var en son tartildigimda 101 kiloydum gecen haftalarda
Canm sen yarın 100den aşağı düşmüş olursun bence :KK66: bak gör 90lara geç hızlada 80lere geçiceksin senin metobolizman bize göre iki kat hizlı şuan bozmadan yaparsan biz bir verirken sen iki vericeksin az sabır

Bir de bana bakim bakalm 3 gundur guzel gdyr bence
Sabah 09.30 1 haslanmis yumurta 3 cesit oeynirden az az 1 dilim ekmek maydanoz dereotu 1mandalina (icecek icmiyrm onun yerine mandalinayla islatyrm agzimi) 3 tane de patates kizartmasi
Ara 11.30 balli sut 5 er findik badem fistik 1 yemek kasigi kuru uzum
13.00 da 3 kasik kadar kuru fasulye kasikladim yuruyuse ciktim
Oglen 15.30 kucuk kase kisir 1 tabak kurufasulye 1 salatalik tursusu
Su hesaplamadim ama canm tatli cektikce diktim sisemi kafama 3 u gecmistir canim canil tatli istyr analatamam olecem smdi spor 1 saat yurudum 8 bin kusur adim
Güzel gidıyor kesin bermişimdir kıloları

Canm sen yarın 100den aşağı düşmüş olursun bence :KK66: bak gör 90lara geç hızlada 80lere geçiceksin senin metobolizman bize göre iki kat hizlı şuan bozmadan yaparsan biz bir verirken sen iki vericeksin az sabır
Ayyyy canm bnmm cok tskler yaa sen byle dedikce ttatli istegik gtti

Yuruyus yapiyorum yacanim insn butun gun ayaklarimin bacaklarının ağrısi mahvedyr ins 1 hagtaya alisirum gecer dye dusunuyorum
Evt canm ilk haftalar normal kaslarda yeni açılıyor ya ondan sonra bidaha ağrımıyor zatn bide kilo verdikçede insan hada haficlemiş hissediyor daha rahat daha kolay spor yapiyordaha hareketli oluyor ağırlıklardan kurtuldukça

9 da 1 dilim ekmek 1 corba kasik tulum peynir acik cay 1 haslanmis yumurta 5 yesil zeytin roka

12 de Bir avuc karisik cerez

14 de form cay

18 de menemen sogan tere tursu 1 dilim ekmek

15 mekik 2.5 litre su gece su iciyorum kizlara masal dunyasindan masal :)

9 da 1 dilim ekmek 1 corba kasik tulum peynir acik cay 1 haslanmis yumurta 5 yesil zeytin roka

12 de Bir avuc karisik cerez

14 de form cay

18 de menemen sogan tere tursu 1 dilim ekmek

15 mekik 2.5 litre su gece su iciyorum kizlara masal dunyasindan masal :)
Menü spor su hepsi harika canm :KK66:

X