- 28 Şubat 2018
- 1.492
- 6.858
Evet haklısın canım. Ama biraz üşütmüşüm çorba iyi geliyor . Pirinç kullaniyorum.700 kaloriyi geçmez canım, afiyet olsun çok temiz bir menü, bence iki öğünde çorba yerine birine et veya sebze (tencere yemeği) koyabilirsin, bu çorbanın içinde pirinç mi kullanıyorsun buğday mı , tabi ona göre de değişir, afiyet olsun cnm
Guzel bir menü olmuş. Suda fena diyil aslinda ama kac kiloydun sen?27/11/2018 menüm;
yorumlarınızı alırım kızlar
sabah:1 haşlanmış yumurta, bir dilim untad tam buğday ekmeği,3 adet zeytin ve yeşil çay
ara: 1 kivi
öğlen: haşlanmış sebze üzerine zeytinyağı ekledim, karnabahar, fasulye ve brokoliden oluşuyor
ara:1 greyfurt
akşam: kuzu etinden yapılmış(100 gram) domatesli biberli soğanlı sote
ara: baharatlı smothie yanında minik çok minik bi kase ayıtlanmış nar,
tarif vereyim hemen smothie olarak şunu yaptık eşimle
İki bardak süt, bir kaşık zerdeçal, bir kaşık tarçın, bir kaşık ev yapımı fıstık ezmesi, bir kaşık çörek otu, yarım Anamur muzunu makinadan çektik, birer bardak olarak içtik:) tadının bu kadar güzel olacağını tahmin etmiyoduk, kesinlikle tavsiye ederim.
yine suda sınıfta kaldım istediğim kadar içemedim 2,2 litre civarında kaldım ,aslında bu kadar çay içmesem daha çok içeceğim ama bakalım deniyorum, ama zorlanıyorum
Baktir canım . Sonuçlar iyi çıkar insallah.Kızlar 2gündür hastaym birde benim bohazımda iki tane beze çıkmıştı onlar da geçmek bilmedi ağrıda yapıyor bayadır ondan yarın bir doktora çıkıcam hemde gitmişken kan değerlerimede baktırıyım niye bu kadar yavaş kilo veriyorum bir bakılsın diyorum
Tesekkur ederimCok guzel masallah
Gecmis olsun canim.Kızlar 2gündür hastaym birde benim bohazımda iki tane beze çıkmıştı onlar da geçmek bilmedi ağrıda yapıyor bayadır ondan yarın bir doktora çıkıcam hemde gitmişken kan değerlerimede baktırıyım niye bu kadar yavaş kilo veriyorum bir bakılsın diyorum
Evet canm ben yapiyorum diyetisyen var instagramda takip ediyordum onun turettigi bir program 21gubde vucut sekerden tamamen ariniyor sonrasında da devam edebilirsek cok daha iyi tabikiSen mi yapıyosun bunu canım
Cok guzel oturtmussunasallah canmBugünkü menüm
06:00 limonlu su
07:00 kahvaltı 2 adet sade krep, biraz peynir, 1 adet haşlanmış yumurta, 1 bardak yeşil çay
09:00 Ballı süt
12:00 Öğle Izagara tavuk , yagsız az tuzlu mevsim salata
2:00 3 adet hurma 1 bardak yeşil çay
5:00 Akşam Yeşil mercimek çorbası
Su 3 litre
Spor 2 saat yürüyüş
2.5 litre su spor yapamadmBugun
sabah 10.00 kahvalti
1 peynurli omlet 1 dilim ekmek 1 kk peynir 1 tatli kasigi recel
Ara 11.00 1 mandalina
Ara 12.00 sade kahve 4 badem 8 fistii
Oglen 14.00 yarim yarim ekmek 2 kepce corba salata borani(cacigin yumurtalisi)
16.00 gbi kizimin tsbagndan 3 kasik makarna yedm
18.30 8 tane mucver(8kasik sebze niyetine) 2 kepce mercimek corbasi salata
Tesekkur ederimCok guzel oturtmussunasallah canm
Çok güzelBugünkü menüm
06:00 limonlu su
07:00 kahvaltı 2 adet sade krep, biraz peynir, 1 adet haşlanmış yumurta, 1 bardak yeşil çay
09:00 Ballı süt
12:00 Öğle Izagara tavuk , yagsız az tuzlu mevsim salata
2:00 3 adet hurma 1 bardak yeşil çay
5:00 Akşam Yeşil mercimek çorbası
Su 3 litre
Spor 2 saat yürüyüş
Neden bu kadar kısa aralıklarda yiyosun canım?Bugun
sabah 10.00 kahvalti
1 peynurli omlet 1 dilim ekmek 1 kk peynir 1 tatli kasigi recel
Ara 11.00 1 mandalina
Ara 12.00 sade kahve 4 badem 8 fistii
Oglen 14.00 yarim yarim ekmek 2 kepce corba salata borani(cacigin yumurtalisi)
16.00 gbi kizimin tsbagndan 3 kasik makarna yedm
18.30 8 tane mucver(8kasik sebze niyetine) 2 kepce mercimek corbasi salata
Emziriyorum da canim sutum azalacak doye korkuyrm bi kac kere daha diyete basladim hemen sütüm azaldi ondan br de asknda ben buraya yazmaknicin yediklerime ve saatlerine dikkt edeince farkettim ben butun gun yiyorum aksama kadsr 1 dakika agzim bos kalmiyr mutfaga girip çıktıkca 2 fondik 3 badem 2 isirik havuc yarim yari 1 mandakina boyel surekli sürekli atstryrm benim bunu duzeltmem lazim ihtoyacim kendimeyok ac degil.canim.bile cekmiyor engel olamiyrm yenek icin yiyorum sankiNeden bu kadar kısa aralıklarda yiyosun canım?
Hoşgeldin canımSlm bende araniza yeni katildim kilo veren oldumu 1 ayda kac kilo verdiniz motive olmak super basarilar diliyorum her kese :)
Canım samırım akşam 10:00 da yemişsin meyveyi.. Lütfen olmasın bir daha..Sabah 9.5 da tam bugdayli 1 dilim ekmek1 yumurta bol maydonoz bir corba kasigi tulum peynir acik cay
Saat 11 de kayisili form cay
Saat 3 de 5 adet susamli kraker bir avuc yer fistigi acik cay
7 de 1 kase etli kuru fasulye turp sogan aci tursu 3 adet 1 dilim ekmek
10 da cennet meyvesi bende gecen hafta basladim diyete
Sadece alışkanlık olmuş işte balım.. Bunu yok etmen lazım.. Akşam erken bırakıyosun ama dimi?Emziriyorum da canim sutum azalacak doye korkuyrm bi kac kere daha diyete basladim hemen sütüm azaldi ondan br de asknda ben buraya yazmaknicin yediklerime ve saatlerine dikkt edeince farkettim ben butun gun yiyorum aksama kadsr 1 dakika agzim bos kalmiyr mutfaga girip çıktıkca 2 fondik 3 badem 2 isirik havuc yarim yari 1 mandakina boyel surekli sürekli atstryrm benim bunu duzeltmem lazim ihtoyacim kendimeyok ac degil.canim.bile cekmiyor engel olamiyrm yenek icin yiyorum sanki