- 15 Mart 2017
- 679
- 1.626
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oooo akşam sonrası olmamış evet..Sabah 10.00 cavdar ekemginden tost peynir domates 1 catal recel
Ara kahve 2 tane kucuk havuc topu
Aksam 18.30 1 kase pırasa yemegi 1 kase salata yarm kase corba
20.00 misafir gekdive ben 1 koca dilim pasta ve yarim kadayif yedim
Güzel canım.. Çiğ sebze de ekle kuzu...İyi akşamlar...
Bu günkü menüm
Kahvaltı (6:00) 1 adet haşlanmış yumurta, 1 dilim çavdar ekmeği
Ara (9:00) 3 yemek kaşığı yoğurt
Ara (10:00) Bol limonlu yeşil çay
Öğlen (12:00) 1 kase yoğurt çorbası
Ara (3:00) Ballı süt
Akşam (5:00) 1 kase Yoğurt çorbası
Ara (6:00) Bol limonlu yeşil çay
Su 3 litre
Spor 30 dakika yürüyüş
Kitap Kurani-Kerim
Sabah 10.00 cavdar ekemginden tost peynir domates 1 catal recel
Ara kahve 2 tane kucuk havuc topu
Aksam 18.30 1 kase pırasa yemegi 1 kase salata yarm kase corba
20.00 misafir gekdive ben 1 koca dilim pasta ve yarim kadayif yedim
İyi akşamlar...
Bu günkü menüm
Su 3 litre
Spor 30 dakika yürüyüş
Kitap Kurani-Kerim
2. Takıma beklerim canım.
Evet çok pismanoldum bende bugun cok guzel geçiyor insallah boyle gider bklm cnmafiyet olsun canım, keşke ya pasta ya da kadayıf yeseydin ikisi biraz ağır olmuş onun dışında gayet güzel bir menü birazcık ayran yoğurt eklemen lazım.
Cok guzel bir liste olmus aslnda su da iyi ama cay icince 3 bardak daha eklemek gerekiyirmus27/11/2018 menüm;
yorumlarınızı alırım kızlar
sabah:1 haşlanmış yumurta, bir dilim untad tam buğday ekmeği,3 adet zeytin ve yeşil çay
ara: 1 kivi
öğlen: haşlanmış sebze üzerine zeytinyağı ekledim, karnabahar, fasulye ve brokoliden oluşuyor
ara:1 greyfurt
akşam: kuzu etinden yapılmış(100 gram) domatesli biberli soğanlı sote
ara: baharatlı smothie yanında minik çok minik bi kase ayıtlanmış nar,
tarif vereyim hemen smothie olarak şunu yaptık eşimle
İki bardak süt, bir kaşık zerdeçal, bir kaşık tarçın, bir kaşık ev yapımı fıstık ezmesi, bir kaşık çörek otu, yarım Anamur muzunu makinadan çektik, birer bardak olarak içtik:) tadının bu kadar güzel olacağını tahmin etmiyoduk, kesinlikle tavsiye ederim.
yine suda sınıfta kaldım istediğim kadar içemedim 2,2 litre civarında kaldım ,aslında bu kadar çay içmesem daha çok içeceğim ama bakalım deniyorum, ama zorlanıyorum
Cok guzel masallahİyi akşamlar...
Bu günkü menüm
Su 3 litre
Spor 30 dakika yürüyüş
Kitap Kurani-Kerim
Gecmis olsun[/QUOTE]Evet çok pismanoldum bende bugun cok guzel geçiyor insallah boyle gider bklm cnm
Cok guzel bir liste olmus aslnda su da iyi ama cay icince 3 bardak daha eklemek gerekiyirmus
[QMirafatos, post: 58043718, member: 750336"]Kızlar 2gündür hastaym birde benim bohazımda iki tane beze çıkmıştı onlar da geçmek bilmedi ağrıda yapıyor bayadır ondan yarın bir doktora çıkıcam hemde gitmişken kan değerlerimede baktırıyım niye bu kadar yavaş kilo veriyorum bir bakılsın diyorum
Muhteşem bir menü27/11/2018 menüm;
sabah:1 haşlanmış yumurta, bir dilim untad tam buğday ekmeği,3 adet zeytin ve yeşil çay
öğlen: haşlanmış sebze üzerine zeytinyağı ekledim, karnabahar, fasulye ve brokoliden oluşuyor
İki bardak süt, bir kaşık zerdeçal, bir kaşık tarçın, bir kaşık ev yapımı fıstık ezmesi, bir kaşık çörek otu, yarım Anamur muzunu makinadan çektik, birer bardak olarak içtik:) tadının bu kadar güzel olacağını tahmin etmiyoduk, kesinlikle tavsiye ederim.
yine suda sınıfta kaldım istediğim kadar içemedim 2,2 litre civarında kaldım ,aslında bu kadar çay içmesem daha çok içeceğim ama bakalım deniyorum, ama zorlanıyorum
sağol canım senin önerilerin bana çok iyi geliyorMuhteşem bir menü
Canım öğün saatlerini de yazarmısın?27/11/2018 menüm;
Geçmiş olsun canımKızlar 2gündür hastaym birde benim bohazımda iki tane beze çıkmıştı onlar da geçmek bilmedi ağrıda yapıyor bayadır ondan yarın bir doktora çıkıcam hemde gitmişken kan değerlerimede baktırıyım niye bu kadar yavaş kilo veriyorum bir bakılsın diyorum
Sen mi yapıyosun bunu canımBen yarin sekersiz 21 gune baslayacam benimle baslamak ister nisiniz
KURALLAR
-Paketli Ürünleri
- Şekerli ve Gazlı İçeçekleri
- Beyaz Ekmeği
- Alkollü içeçekleri
- Çikolata, Gofret ve Çikolatayı
- Glikoz şurubu içeren herşeyi
21 gün boyunca hayatımızdan çıkarıyoruz.
- Günde en az 2 litre su tüketiyoruz ve 30 dk. spor yapıyoruz.
21 gün bittiğinde, kendinizi çok daha sağlıklı ve enerjik hissetmeye başlayacaksınız. Hatta büyük ihtimalle kilo bile vereceksiniz. Alarm bile çalmadan sabahları uyanmaya başlayacaksınız. ALİNTİDİR
Tamamdır :)Güzel canım.. Çiğ sebze de ekle kuzu...