- 29 Mart 2008
- 552
- 0
vay be 28 kilo vermiş ha.. süper ya hakikatende darısı bizim başımıza....:Saruboceq:Bugün işe gitmedim. Tv'de pilates programı vardı. Handemim direk sen geldin aklıma. Bugün Ebru Şallı ile yaptınmı sporunu???Diyetimi hiç bozmadım elimden geldiğince de hareket etmeye çalışıyorum kızlar Bugün sabah programlarından birinde bir kız vardı 6 ayda 28 kilo vermiş. Neler yaptığını anlatıyordu. Eski ve yeni hali arasındaki farka inanamadım. Millette ne azim var. Darısı başımıza..:Saruboceq:
Papatya tebrik ederim hamileliğini..
kızlar merhaba
demiştim ya mens olmadım diye hamileymişim
güya zayıflayıcaktım ama kısmet değilmiş.artık doğumdan sonra.
galiba grubumuza burada veda edicem.
hepiniz inşallah istediğiniz kilolara ulaşırsınız.hepinizi öpüyorum.
SİLVİŞ,
Buyur ,beklerim.bende isterim.
bende bugün daha dikkatli olmaya çalıştım. 1 gün iyi gidiyorumda ertesi gün fazlalıklar olabiliyordu. ama hangisini daha çok istediğime karar verdim.mayalı gıdalara veda....
didicim yolun açık olsun o zaman .ne toplıyacağınız bellli mi ona göre?
sabah
2 dilim kepek ekmeği 1 domates az tulum peyniri
ara,
1 bardak süt 1 portakal. öğlen 1 tabak şakşuka.
ara
4 kaşık pırasa1 dilim ekmek
akşam
1 kase tarhana çorbası.1 dilim ekmek yiyeceğim.
ara
elma.kefir
merhaba yine ben
temizlik bitti nihayet öldüm ama bittim resmen
şimdi yemek yapıcam ama neyapsam bilmiyorum
ben bugün öğlen yemek yiyemedim
oyüzden bu saatte öğle akşam karışık bişey oldu
kendime güzel bi salata yaptım evde nohut ve pilav vardı
4 kaşık pilav yedim iki kaşıkda nohut
artık akşamı meyve ile geçiştiricem sanırım
çok yoruldum yine gelirim görüşürüz kızlar
Bugün işe gitmedim. Tv'de pilates programı vardı. Handemim direk sen geldin aklıma. Bugün Ebru Şallı ile yaptınmı sporunu???Diyetimi hiç bozmadım elimden geldiğince de hareket etmeye çalışıyorum kızlar Bugün sabah programlarından birinde bir kız vardı 6 ayda 28 kilo vermiş. Neler yaptığını anlatıyordu. Eski ve yeni hali arasındaki farka inanamadım. Millette ne azim var. Darısı başımıza..:Saruboceq:
Papatya tebrik ederim hamileliğini..
ya bide şu sol üst köşede
mesajlar puanlar felan var şu puan olayı nedir arkadaşlar bilen varmı acaba
hep sorucam unutuyorum aklımdayken sorayım dedim
kızlar bende katılmak istiyorum bu gruplardan birine ama okudum okudum bir türlü anlayamadım nereye başvurucam nasıl katılıcam yeni takımlar cuma günümü toplanıyor, anlatırmısınız lütfeeensenağlama