Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Hoşgeldiniz kızlar. Kurallarımız ilk sayfamızda.
Tesekür ederim

Selam arkadaslar, aranizda olmaktan mutluluk duyuyorum. Evet, kuralari okudum... cok disziplin gerektiren bir grub. Bu cok umut verici. Yarinden itibaren Menü ve Spor programima basliyorum. Yalniz anlamadigim su kitap meselesi... neden kitap okuyoruz? Ve hangi tür kitablari? Ayrica bilginize, ben almanyadan katiliyorum ve burdaki tastatür farkli oldugu icin harfler eksik malesef kusura bakmazsiniz artik .
Herkese iyi geceler

Bugün baya yeni katılan var aramıza, hepiniz hoş geldiniz
Bugün akşam sevgili kaynanacigimi gönderdim
Bu hafta düzensiz oldu benim için, pek menü de paylasamadim

Selam canim, evet evde misafir oldumu baya bir düzeni karisiyor insanin. Ama artik rahatca yine zayiflama planina dönebilirsin . Sevgiler

Canım su ve kitap kilo vermemizde önemli bir etken. Su yağları yok etmek için olmazsa olmaz. Kitap da ruhumuzdaki beynimizdeki gereksiz boşluğu doldurmak ve bizi sadece yeme odaklı bir düzenden kurtarmak için olmazsa olmaz.
Kitap her çeşit olabilir.
Kelimeler için de kusura bakmayız canım. İnsanız sonuçta. Herşey bizim için.

merhaba günaydın,
1. sayfadaki kurallar bölümünde görsel de paylaşılacak yazıyor menülerin , bu zor olmaz mı ben işten 8 de geliyorum açıkçası buna fırsat bulamayabilirim hafta sonu olur ama hafta içi çok zor, herkes yapıyor mu görsel paylaşımı?

benım beynım yandı resmen ve nasıl dıyet yapcam şaşırdım şimdi sadece karbonhıdrat yok hayatımda akşam yemeğını kestım ama sonuç yıne kılo alımı akşam yemeğı yerıne 1 bardak sütlü nescafe ve kefır içicem 1 hafta denıycem

Mrb cnm hosgeldin Almanyanin neresindensin

Dünkü menüm:

12:30 1 dilim ekmek, 1 hasl. Yumurta, 1kk peynir, az salca, 1yk sürme peynir, 2 hindusalam, 5zeytin

17:15 1 tabak tavuklu keskek

20:00 1 sütlü kahve, 2 lokum

2lt Su
1 saat yürüyüs

Aa yok öyle bişi tatlım. Ben o kuralı hemen güncellerim. Görsel zorunluluğu yok tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…