1.76 boy kilo, 81 , 60 kilo olmak istiyorum ve takıma dahil olmak istiyorum:)
Hoşgeldiniz kızlar. Kurallarımız ilk sayfamızda..Selam bende araniza katilabilirmiyim? Biraz kafam karisti forum cok genis capli
Kilo 76,3 kg hedef 61 kg
Sevgiler
MERHABA
bende 160 boyunda 90 kg yım
Hoşgeldiniz kızlar. Kurallarımız ilk sayfamızda. Günlük menü ve bol paylaşım yapıyoruz.Merhaba nasıl katılıyoruz.Zayıflamak istiyorum bunun için beni teşvik edecek bir şeylere ihtiyacım var.Bilgi verirseniz sevinirim
Tesekür ederimHoşgeldiniz kızlar. Kurallarımız ilk sayfamızda.
Bugün baya yeni katılan var aramıza, hepiniz hoş geldiniz
Bugün akşam sevgili kaynanacigimi gönderdim
Bu hafta düzensiz oldu benim için, pek menü de paylasamadim
Canım su ve kitap kilo vermemizde önemli bir etken. Su yağları yok etmek için olmazsa olmaz. Kitap da ruhumuzdaki beynimizdeki gereksiz boşluğu doldurmak ve bizi sadece yeme odaklı bir düzenden kurtarmak için olmazsa olmaz.Tesekür ederim
Selam arkadaslar, aranizda olmaktan mutluluk duyuyorum. Evet, kuralari okudum... cok disziplin gerektiren bir grub. Bu cok umut verici. Yarinden itibaren Menü ve Spor programima basliyorum. Yalniz anlamadigim su kitap meselesi... neden kitap okuyoruz? Ve hangi tür kitablari? Ayrica bilginize, ben almanyadan katiliyorum ve burdaki tastatür farkli oldugu icin harfler eksik malesef kusura bakmazsiniz artik.
Herkese iyi geceler
Tesekür ederim
Selam arkadaslar, aranizda olmaktan mutluluk duyuyorum. Evet, kuralari okudum... cok disziplin gerektiren bir grub. Bu cok umut verici. Yarinden itibaren Menü ve Spor programima basliyorum. Yalniz anlamadigim su kitap meselesi... neden kitap okuyoruz? Ve hangi tür kitablari? Ayrica bilginize, ben almanyadan katiliyorum ve burdaki tastatür farkli oldugu icin harfler eksik malesef kusura bakmazsiniz artik.
Herkese iyi geceler
Kan tahlili yaptır canım. Tam teşeküllü olsun.ben gıderek kılo alıyyorum anlamış değlim
akşamları yemek yemıyorum ama 91,1 olmuşum 1 saat de bisiklet suruyorum
Aa yok öyle bişi tatlım. Ben o kuralı hemen güncellerim. Görsel zorunluluğu yok tabikimerhaba günaydın,
1. sayfadaki kurallar bölümünde görsel de paylaşılacak yazıyor menülerin , bu zor olmaz mı ben işten 8 de geliyorum açıkçası buna fırsat bulamayabilirim hafta sonu olur ama hafta içi çok zor, herkes yapıyor mu görsel paylaşımı?
CANIM B12 EKSIK D VITAMINI EKSIK ONLARIN İLACINI VE İĞNESINI KULLANIYORUM TAM TEŞEKKÜLLÜ TAHLİL OLABILIR ASLINDAKan tahlili yaptır canım. Tam teşeküllü olsun.