Evet çok güzel karışım ben de sevdim.Buda süpermis ya bunuda yapmaliyim sonrasende bilgilendir bizi iyi geldimi diye olurmu
Tabiki canım yarın sabah tekrar tartılırım 1 hafta denerim ona göre kg bildiririmBuda süpermis ya bunuda yapmaliyim sonrasende bilgilendir bizi iyi geldimi diye olurmu
Ayy canım kısır humus çektii. Ayy bamya da varmışşMenüm
Sabah +öğlen 11.40
2 kaşık kısır 2kaşık humus 2parmak süzme peynir
Ara15.00
5hurma
Akşam 18.00
1 kase etli bamya 2 kaşık pirinç pilavı
200 ip zip
Kuran'ı Kerim
Afiyet olsun yağlarımız yok olsunHemen demleyeyim yarın içeyim sağol canım
Siz güneydesiniz tabi sıcaklar bitmediGüzel bi karışımmış canım.
Ben kışın yaparım.
Bizim buraları çok sıcak zaten. Meto bayaa hızlı çalışıyo mecburen. Eriyo yazık resmen.
3 ayda 15 kilomuuuCanım bunu da arkadaşıma Diyetisyeni vermiş ve cidden ölçümlerinde çoğu yağdan gitmiş ( 3 ayda 15 kg vermiş 10 kg su yağdan gitmiş) Spor yapan bir hatun değil ve ilk başladığında M beden giyen Hatun şu anda XS giyiyor
Sağlıklı beslenip her gün düzenli olarak bunu yapıp içmiş
Bende denedim ama sirke tatı baskın olunca arkadaş sirkeyi 1 kaşık azaltarak da olsa yap iç deditabi sağlıklı beslenmek şart sonuçta hiç bir şey mucizevi değil tek başına
Ben düzenli yapmadım birde tabi birazda karpuz gibi yatıp ne bulursam yiyince pek hayrini göremedim ama bu gece bende hazırlarım
İnşallah sizler çok çok faydasını görürsünüz
15 kiloda 10 kg yağmı hemde m bedende xs a kilolu bi hatunda değil aman yarabbim ne güzel haber darısı başımıza inşallahCanım bunu da arkadaşıma Diyetisyeni vermiş ve cidden ölçümlerinde çoğu yağdan gitmiş ( 3 ayda 15 kg vermiş 10 kg su yağdan gitmiş) Spor yapan bir hatun değil ve ilk başladığında M beden giyen Hatun şu anda XS giyiyor
Sağlıklı beslenip her gün düzenli olarak bunu yapıp içmiş
Bende denedim ama sirke tatı baskın olunca arkadaş sirkeyi 1 kaşık azaltarak da olsa yap iç deditabi sağlıklı beslenmek şart sonuçta hiç bir şey mucizevi değil tek başına
Ben düzenli yapmadım birde tabi birazda karpuz gibi yatıp ne bulursam yiyince pek hayrini göremedim ama bu gece bende hazırlarım
İnşallah sizler çok çok faydasını görürsünüz
Antalya dayim canım
Senin menü de güzelmiş canım. İslim kebabıııBugunki menüm:
10:30 1 fincan kahve
11:30 2 dilim ekmek, 1tavada yumurta, 1kk peynir, 6zeytin, az salca, domates biber
16:00 2kücük biskuvi
19:00 2kepce sehriye corbasi, 1islim kebabi, 3yk bulgur pilavi, salata
2lt Su
1lt soda limon yesilcay
1 saat yürüyüs
Kitap stephen king medyum
7.9.2018 Ölcülerim:
Kalca: 95
Göbek: 89
Bel: 77
Gögüs: 97
Üst Bacak: 55
Üst Kol: 30
Çok sıcak annem burası. Oturduğumuz yerde sular süzülüyo her yerimizden. Günlük koşturma ile siz düşünün halimizi.Siz güneydesiniz tabi sıcaklar bitmedi
Ohh olsun sana sen bana lahmacunla canmı çektirirsinAyy canım kısır humus çektii. Ayy bamya da varmışşaçım ben yaa
Hemen hesaplar hesaplar15 kiloda 10 kg yağmı hemde m bedende xs a kilolu bi hatunda değil aman yarabbim ne güzel haber darısı başımıza inşallah
Bende sabahları 1 bardak suda elma sirkesi denediğim oldu ozaman kokuyoda 2 litrede anlamam gitsin 10 kg yağda
Ne demiş şair hayalle yaşayanında yaşamayanındaHemen hesaplar hesaplar
YemicemOhh olsun sana sen bana lahmacunla canmı çektirirsin
Rakipsek yesene
Ama düşünsene 2 ay sonra M giyiyomuşuz. İple de sıkılaşmışız ve o kıyafetler üstümüzde efil efil.Ne demiş şair hayalle yaşayanında yaşamayanında
Kaptanım senden ötürü yarın menüde dolma var zaten kışkırtmayalım birbirimiziAyy canım kısır humus çektii. Ayy bamya da varmışşaçım ben yaa
Çok güzel olmuş canım afiyetler olsun.Günün ilk menüsü bugünde benden gelsin
Kahvaltı 4 tane köfte 2 dilim karpuz 1 küçük dilim ekmek şekersiz çay
Ara 1 bardak bitki çayı 1 avuç kabak çekirdeği
Akşam et döner bir porsiyon pul biberli yogurt
Ara 1 bardak bitki çayı
Spor 1 saat basen göbek egzersizi
1000 ip atlama
Su 3 litre
Kitap Kuran
Güzel ama coook sıcak hala canım, belki ileride ben de Muğla düşünebilirimantalya da olman çok güzel. ben ankara dayımmuğla çevresine yerleşmeyi istiyorum aslında kısmet olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?