How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

al benden de o kadar. daha ocakta kaynamaya devam edenler var, sabahlarım gibi
Ayy taze haber bizde haftaya çarşamba bi 50kgda domates yapcakmisizzzz :KK76:
Neyse ama kışın kolaylık oluyo afiyetle yeriz inşaallah .deriz tombik tombik hazırladık incecik yiyoruz. Ãmin :dua:

Allah kabul etsin canim ve kolay gelsin kislik hazirliklarinda neler yapiyorsunuz bende domates konserve yaptm taze fasulye, barbunya biraz da kirmizi közlenmis biber attim buzluga.
Bu arada Menüde güzel

Sağol canım 60kg domates yaptık.50daha yapıcaz.dunde domates soslu karışık kızartma kavanozladik. Biber az var pazarda haftaya onuda yapayım iyi hatırlattın :super:

Ayy taze haber bizde haftaya çarşamba bi 50kgda domates yapcakmisizzzz :KK76:
Neyse ama kışın kolaylık oluyo afiyetle yeriz inşaallah .deriz tombik tombik hazırladık incecik yiyoruz. Ãmin :dua:
aynen canım incecik olalım gönül rahatlığı ile yiyelim

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese Günaydın :KK66:

Kullaklarimerhaba çınladı da geldim desem yemeyin :KK70: etiketi görüp kostum; :KK66:
Bu ara boyun fıtığı yüzünden karpuz gibi yatıyorum çoğu zaman :KK43: bugün fizik Tedavi doktoruna gideceğim bakalım belki biraz rahatlatır da bende spor salonuna izin verirse ağrılar geçince başlarım da su üzerime yapışan kiloları gönderirim :KK66:

Tam bende anam hangi Kürdü o diyecektim ki sonraki mesajda jeton düştü :KK70:
Yaz kış fark etmiyor o kürde :KK66: her zaman yapılabilir

2 Litre suya;
2 adet kabuklarıyla dilimlenmiş yeşil elma ( yoksa sarı da olur )
2 adet limon ( sıkıp kabuklarınıda ekliyoruz )
1 çubuk tarçın
3 - 4 tane karanfil
3 - 4 tane karabiber ( yoksa tozda olur bir miktar )
1 ufak parça zencefil

Bütün malzemeleri elmalar iyice yumuşayana kadar ağzı kapalı bir şekilde haşlıyoruz :KK66:süzdükten sonra dilediğiniz gibi içebilirsiniz :KK66:
Diyetisyenin ölçümlerinde yağ yaktığı ıspatlanmış ve hiç bir zararı yok :KK66:

Bu arada ben deneyip de memnun kaldığım detokslari bizim takımın ilk sayfasına ekledim ki devamli ulaşması kolay olsun diye :KK66: aklınızda bulunsun ♡♡♡♡♡

İnşallah sizlerde çok faydasını görürsünüz :KK66:
Tarif için çok teşekkür ederiz ben bugün yapıcam malum kilolar yakamı bırakmadı:KK70:
Bu arada büyük geçmiş olsun en kısa sürede düzelir inşallah bizde bu enerjinden mahrum kalmayız :KK36:

Sevgili kaptanım ve arkadaşlar
Bugün torunların 1 haftalığına bana yarıya gelecekler. Onlarla bol vakit geçirmek istediğim için buraya fazla uğrayamayacağım. Hepinize bol kilo vermeli sağlıklı günler dilerim:KK200::KK200:
Sağol canım. İyi eğlenceler sana da.

Ya kızlar bu sabah tartıldım ölçü günüm zaten bir de tartılayım diye. 73,4 çıktım.
İnanamadım yaa :bicak:
Dedim dün çıksaydın ya 100 gr eksilme yerine 700 gram eksilmiş olurdum :halay:

Bence lahmacun kürü yapın kızlar :KK53: o lahmacunlardan sonra 600 gr daha gitmiş :KK53: lahmacun candır :rolleyes:
Not:
Normal lahmacun değil. Antep lahmacunu.

Ya kızlar bu sabah tartıldım ölçü günüm zaten bir de tartılayım diye. 73,4 çıktım.
İnanamadım yaa :bicak:
Dedim dün çıksaydın ya 100 gr eksilme yerine 700 gram eksilmiş olurdum :halay:

Bence lahmacun kürü yapın kızlar :KK53: o lahmacunlardan sonra 600 gr daha gitmiş :KK53: lahmacun candır :rolleyes:
Not:
Normal lahmacun değil. Antep lahmacunu.
Kaptanım son 60 gün için bak ne güzel haber :dondurma:
Ay ölçüm alıyoduk dimi hemen elime mezurayı alıyorum ölçü almasamda kesin 90-60-90 dır:KK70::KK70:

08 kasım 2017 ölçülerim gelsin önce

Göğüs:107
Bel: 95
Göbüş: 111
Basen: 109
Kalça: 108

08 Aralık 2017 ölçülerim

Kilo:77,2

Göğüs: 104
Bel: 89
Göbüş: 102
Basen: 104
Kalça: 106

13 Ocak 2018 ölçülerim

Kilo:76,2

Göğüs: 103
Bel: 88
Göbüş: 101
Basen: 103
Kalça: 105

08 Şubat 2018 ölçülerim

Kilo: 75,3

Göğüs: 100
Bel: 86
Göbüş: 99
Basen: 100
Kalça: 103
Üst bacak: 58
:halay::KK71::KK31::KK73::KK9::spor:

08 Ağustos 2018

Kilo: 75

Göğüs: 103
Bel: 92
Göbüş: 103
Basen: 105
Kalça: 105

8 Eylül 2018

Kilo:73,4

Göğüs:101
Bel: 86
Göbüş:99
Basen:101
Kalça:105
Üst bacak:57
Üst kol:32
:spor::spor:

Kaptanım son 60 gün için bak ne güzel haber :dondurma:
Ay ölçüm alıyoduk dimi hemen elime mezurayı alıyorum ölçü almasamda kesin 90-60-90 dır:KK70::KK70:
Ay ben de bu kız niye son 60 gün dedi diyorum :KK70:
Unutmuşum yahu :KK70:
8 kasıma son 60 gün tabiki :KK70:

Cok güzel bi tarif ben şu aralar soda yesilcay limon kürüne basladim onunla ilgilide bilgin varmi etkilimidir acaba, ondan sonra bunu deniyim

Bak onu yaptim ve cidden çok faydasını gördüm hatta hazır aklıma dusmusken bende yapıp iceyim ;)
Benim büyük kız bile beğeniyor ama dalga geçiyor tabi Cadı Kazani Büyü falan diye :D hatta bazen mutfakta Anne ne zaman Büyü yapacaksın dediğinde hep diyorum len komsular duyunca yanlış anlayacaklar alt tarafı çay demliyoruz diye gülüyorum :D :D :D

Ah canım geçmiş olsun. Bi an önce sağlığına kavuşursun inşallah..
Evet dün kulaklarını çınlattık biraz. İyi de etmişiz. Seni gördük. Özlemişiz :KK200:

Sağ olasın canım ;)
Benim boyun fıtığı yüzünden Ameliyat şart oldu :( kivirip durdum ama bugün gittiğim Fizik Tedavi Merkezindeki doktor sana Fizik Tedavi olmaz kesinlikle erteleme ameliyatı ol dedi ;) Bakalim ayarliyayim da artık Ameliyat olup toptan kurtulayim inşallah ♡

Tarif için çok teşekkür ederiz ben bugün yapıcam malum kilolar yakamı bırakmadı:KK70:
Bu arada büyük geçmiş olsun en kısa sürede düzelir inşallah bizde bu enerjinden mahrum kalmayız :KK36:

Sağ Olsun canım ♡♡♡♡ İnşallah şu Tatsız faslı da atlatip çok daha enerjik bir şekilde dönerim ♡♡♡ Gerci enerjide eksilme yok ve Ameliyatı da Ha değinen yapmazlar sonuçta hazırlıkları var daha ;)

Günün ilk menüsü bugünde benden gelsin

Kahvaltı 4 tane köfte 2 dilim karpuz 1 küçük dilim ekmek şekersiz çay

Ara 1 bardak bitki çayı 1 avuç kabak çekirdeği

Akşam et döner bir porsiyon pul biberli yogurt

Ara 1 bardak bitki çayı

Spor 1 saat basen göbek egzersizi
1000 ip atlama :spor:
Su 3 litre
Kitap Kuran

Ara 1 bardak bitki çayı

Su 3 litre
Kitap Kuran
Ooo harikasın canımm

Benim yemek kısmı bitsede spor daha bitmedi. Akşam yazarım menüyü.

Son 33

Ara 1 bardak bitki çayı

Su 3 litre
Kitap Kuran

Back