Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy taze haber bizde haftaya çarşamba bi 50kgda domates yapcakmisizzzzal benden de o kadar. daha ocakta kaynamaya devam edenler var, sabahlarım gibi
Allah kabul etsin canim ve kolay gelsin kislik hazirliklarinda neler yapiyorsunuz bende domates konserve yaptm taze fasulye, barbunya biraz da kirmizi közlenmis biber attim buzluga.
Bu arada Menüde güzel
Sağol canım 60kg domates yaptık.50daha yapıcaz.dunde domates soslu karışık kızartma kavanozladik. Biber az var pazarda haftaya onuda yapayım iyi hatırlattın
aynen canım incecik olalım gönül rahatlığı ile yiyelimAyy taze haber bizde haftaya çarşamba bi 50kgda domates yapcakmisizzzz
Neyse ama kışın kolaylık oluyo afiyetle yeriz inşaallah .deriz tombik tombik hazırladık incecik yiyoruz. Ãmin
çalışıyorum ben de neresi görev yerinGercekten öyle
Evet canım çalışıyorum, sen?
Antalya dayim canımçalışıyorum ben de neresi görev yerin
Tarif için çok teşekkür ederiz ben bugün yapıcam malum kilolar yakamı bırakmadıSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese Günaydın
Kullaklarimerhaba çınladı da geldim desem yemeyin etiketi görüp kostum;
Bu ara boyun fıtığı yüzünden karpuz gibi yatıyorum çoğu zaman bugün fizik Tedavi doktoruna gideceğim bakalım belki biraz rahatlatır da bende spor salonuna izin verirse ağrılar geçince başlarım da su üzerime yapışan kiloları gönderirim
Tam bende anam hangi Kürdü o diyecektim ki sonraki mesajda jeton düştü
Yaz kış fark etmiyor o kürde her zaman yapılabilir
2 Litre suya;
2 adet kabuklarıyla dilimlenmiş yeşil elma ( yoksa sarı da olur )
2 adet limon ( sıkıp kabuklarınıda ekliyoruz )
1 çubuk tarçın
3 - 4 tane karanfil
3 - 4 tane karabiber ( yoksa tozda olur bir miktar )
1 ufak parça zencefil
Bütün malzemeleri elmalar iyice yumuşayana kadar ağzı kapalı bir şekilde haşlıyoruz süzdükten sonra dilediğiniz gibi içebilirsiniz
Diyetisyenin ölçümlerinde yağ yaktığı ıspatlanmış ve hiç bir zararı yok
Bu arada ben deneyip de memnun kaldığım detokslari bizim takımın ilk sayfasına ekledim ki devamli ulaşması kolay olsun diye aklınızda bulunsun ♡♡♡♡♡
İnşallah sizlerde çok faydasını görürsünüz
Sağol canım. İyi eğlenceler sana da.Sevgili kaptanım ve arkadaşlar
Bugün torunların 1 haftalığına bana yarıya gelecekler. Onlarla bol vakit geçirmek istediğim için buraya fazla uğrayamayacağım. Hepinize bol kilo vermeli sağlıklı günler dilerim
Kaptanım son 60 gün için bak ne güzel haberYa kızlar bu sabah tartıldım ölçü günüm zaten bir de tartılayım diye. 73,4 çıktım.
İnanamadım yaa
Dedim dün çıksaydın ya 100 gr eksilme yerine 700 gram eksilmiş olurdum
Bence lahmacun kürü yapın kızlar o lahmacunlardan sonra 600 gr daha gitmiş lahmacun candır
Not:
Normal lahmacun değil. Antep lahmacunu.
Kesin öyledir canımKaptanım son 60 gün için bak ne güzel haber
Ay ölçüm alıyoduk dimi hemen elime mezurayı alıyorum ölçü almasamda kesin 90-60-90 dır
Ay ben de bu kız niye son 60 gün dedi diyorumKaptanım son 60 gün için bak ne güzel haber
Ay ölçüm alıyoduk dimi hemen elime mezurayı alıyorum ölçü almasamda kesin 90-60-90 dır
Cok güzel bi tarif ben şu aralar soda yesilcay limon kürüne basladim onunla ilgilide bilgin varmi etkilimidir acaba, ondan sonra bunu deniyim
Ah canım geçmiş olsun. Bi an önce sağlığına kavuşursun inşallah..
Evet dün kulaklarını çınlattık biraz. İyi de etmişiz. Seni gördük. Özlemişiz
Tarif için çok teşekkür ederiz ben bugün yapıcam malum kilolar yakamı bırakmadı
Bu arada büyük geçmiş olsun en kısa sürede düzelir inşallah bizde bu enerjinden mahrum kalmayız
Ooo harikasın canımmGünün ilk menüsü bugünde benden gelsin
Kahvaltı 4 tane köfte 2 dilim karpuz 1 küçük dilim ekmek şekersiz çay
Ara 1 bardak bitki çayı 1 avuç kabak çekirdeği
Akşam et döner bir porsiyon pul biberli yogurt
Ara 1 bardak bitki çayı
Spor 1 saat basen göbek egzersizi
1000 ip atlama
Su 3 litre
Kitap Kuran