How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ya kızlar bu sabah tartıldım ölçü günüm zaten bir de tartılayım diye. 73,4 çıktım.
İnanamadım yaa :bicak:
Dedim dün çıksaydın ya 100 gr eksilme yerine 700 gram eksilmiş olurdum :halay:

Bence lahmacun kürü yapın kızlar :KK53: o lahmacunlardan sonra 600 gr daha gitmiş :KK53: lahmacun candır :rolleyes:
Not:
Normal lahmacun değil. Antep lahmacunu.
Demeeeeeeeeeeee bak sen .sen bana kilo aldırcan kaptanım. Ben antepliyim zaten lahmacun can olmazmi
Benden tavsiye arasına köz patlıcan sarincada başka bir şey oluyo. Herturlusu güzel :KK19:seviyorum seni başkanım tam benim frekanstansın :KK56::KK9:

Son 33
Günün ilk menüsü bugünde benden gelsin

Kahvaltı 4 tane köfte 2 dilim karpuz 1 küçük dilim ekmek şekersiz çay

Ara 1 bardak bitki çayı 1 avuç kabak çekirdeği

Akşam et döner bir porsiyon pul biberli yogurt

Ara 1 bardak bitki çayı

Spor 1 saat basen göbek egzersizi
1000 ip atlama :spor:
Su 3 litre
Kitap Kuran
Çok güzel olmuş canım:)

Demeeeeeeeeeeee bak sen .sen bana kilo aldırcan kaptanım. Ben antepliyim zaten lahmacun can olmazmi
Benden tavsiye arasına köz patlıcan sarincada başka bir şey oluyo. Herturlusu güzel :KK19:seviyorum seni başkanım tam benim frekanstansın :KK56::KK9:
Kuzu yapmammıııı..
Patlican yoktu evde. Bu sefer olmadı amaa o közlenmiş patlicanı şööleee nazlı nazlı yatırcan lahmacunun içine nane maydanoz ve acı kırmızı biber, süs biber de olur... Hızlıca sarcan anacım yoksa kaçar belki elindenn:KK53: sonra ısır mmmmmmm böyle bi lezzet yok :KK45:

Kuzu yapmammıııı..
Patlican yoktu evde. Bu sefer olmadı amaa o közlenmiş patlicanı şööleee nazlı nazlı yatırcan lahmacunun içine nane maydanoz ve acı kırmızı biber, süs biber de olur... Hızlıca sarcan anacım yoksa kaçar belki elindenn:KK53: sonra ısır mmmmmmm böyle bi lezzet yok :KK45:
Kızlar bi durun ya yoksa herşeye durduk yere aş eren ben gece gece buldurur yerim lahmacunu közlenmiş patlıcanı :kk77:

Bu arada yağ yakıcı detoks suyu olarak aşağıdaki tarifi denicem oynakbasi34 oynakbasi34 nın sayfasından buldum :KK66:

500 ml su
3 yemek kaşığı elma sirkesi
1 adet limonun suyu
1 cay kaşığı tarcın yada 2 cubuk tarcın

Akşamdan ağzı kapalı şişeye koyup sabah kahvaltıdan sonra şişeye 1.5 litre su ekleyip içmeye başlıyormuşuz gitsin yağlar :KK50:

Ya kızlar bu sabah tartıldım ölçü günüm zaten bir de tartılayım diye. 73,4 çıktım.
İnanamadım yaa :bicak:
Dedim dün çıksaydın ya 100 gr eksilme yerine 700 gram eksilmiş olurdum :halay:

Bence lahmacun kürü yapın kızlar :KK53: o lahmacunlardan sonra 600 gr daha gitmiş :KK53: lahmacun candır :rolleyes:
Not:
Normal lahmacun değil. Antep lahmacunu.

Oo süpermiss masallah kaptanim :halay:
Yarin lahmacunmu yapsam ne :KK45:

Hadi kızlar alın ölçülerinizi yazın ajandalarınıza.
Sporlar yapılıyor Her ayın 8 i ölçü alınıyor:KK73:
Ben ip atlıyorum müthiş sıkılaştırıyor :spor:

Bende ölcü almistim cuma günü yani dün onu yazayim birazdan. Eskidende alirdim cok motive ediyor insani gercekten. Masallah sendede baya incelme olmus :super:

Bu arada yağ yakıcı detoks suyu olarak aşağıdaki tarifi denicem oynakbasi34 oynakbasi34 nın sayfasından buldum :KK66:

500 ml su
1 adet limonun suyu

Akşamdan ağzı kapalı şişeye koyup sabah kahvaltıdan sonra şişeye 1.5 litre su ekleyip içmeye başlıyormuşuz gitsin yağlar :KK50:

Buda süpermis ya bunuda yapmaliyim sonra :KK53: sende bilgilendir bizi iyi geldimi diye olurmu

Sevgili kaptanım ve arkadaşlar
Bugün torunların 1 haftalığına bana yarıya gelecekler. Onlarla bol vakit geçirmek istediğim için buraya fazla uğrayamayacağım. Hepinize bol kilo vermeli sağlıklı günler dilerim:KK200::KK200:

Sagol cnm :KK200: ne güzel torunlarla iyi eglenceler :KK76:

Bak onu yaptim ve cidden çok faydasını gördüm hatta hazır aklıma dusmusken bende yapıp iceyim :KK66:
Benim büyük kız bile beğeniyor ama dalga geçiyor tabi Cadı Kazani Büyü falan diye :KK70: hatta bazen mutfakta Anne ne zaman Büyü yapacaksın dediğinde hep diyorum len komsular duyunca yanlış anlayacaklar alt tarafı çay demliyoruz diye gülüyorum :KK70: :KK70: :KK70:

:KK48::KK48::KK48: ayy vallahi biri duysa ne hayal edicek mutfakda büyü falan aman Allahim :KK53:
Ay insallah banada iyi gelir bugun 2 günündü ama istahda azalma hissettim gercektwn :halay:

500 ml su
1 adet limonun suyu

Hemen demleyeyim yarın içeyim sağol canım

Kuzu yapmammıııı..
:mad: busaatte töbe töbe sabir çekiyorum
Yeşil çay içeyim bari hühüü

Günün ilk menüsü bugünde benden gelsin

Kahvaltı 4 tane köfte 2 dilim karpuz 1 küçük dilim ekmek şekersiz çay

Ara 1 bardak bitki çayı 1 avuç kabak çekirdeği

Akşam et döner bir porsiyon pul biberli yogurt

Ara 1 bardak bitki çayı

Spor 1 saat basen göbek egzersizi
1000 ip atlama :spor:
Su 3 litre
Kitap Kuran

:KK9::KK9::KK9:

Sagol cnm :KK200: ne güzel torunlarla iyi eglenceler :KK76:

:KK48::KK48::KK48: ayy vallahi biri duysa ne hayal edicek mutfakda büyü falan aman Allahim :KK53:
Ay insallah banada iyi gelir bugun 2 günündü ama istahda azalma hissettim gercektwn :halay:

sonuçları merakla bekliyorum

500 ml su
1 adet limonun suyu

Güzel bi karışımmış canım.
Ben kışın yaparım.
Bizim buraları çok sıcak zaten. Meto bayaa hızlı çalışıyo mecburen. Eriyo yazık resmen.

500 ml su
1 adet limonun suyu

Canım bunu da arkadaşıma Diyetisyeni vermiş ve cidden ölçümlerinde çoğu yağdan gitmiş ( 3 ayda 15 kg vermiş 10 kg su yağdan gitmiş ;) ) Spor yapan bir hatun değil ve ilk başladığında M beden giyen Hatun şu anda XS giyiyor :KK57:
Sağlıklı beslenip her gün düzenli olarak bunu yapıp içmiş ;)
Bende denedim ama sirke tatı baskın olunca arkadaş sirkeyi 1 kaşık azaltarak da olsa yap iç dedi ;) tabi sağlıklı beslenmek şart sonuçta hiç bir şey mucizevi değil tek başına :21:

Ben düzenli yapmadım birde tabi birazda karpuz gibi yatıp ne bulursam yiyince pek hayrini göremedim ama bu gece bende hazırlarım ;)
İnşallah sizler çok çok faydasını görürsünüz :KK60:

Bende ölcü almistim cuma günü yani dün onu yazayim birazdan. Eskidende alirdim cok motive ediyor insani gercekten. Masallah sendede baya incelme olmus :super:
Teşekkürler canım. Evet çok sevindim. İp acaip sıılaştırıyor tabi doğru beslenme ile birlikte.

Back