- 6 Kasım 2015
- 704
- 2.088
- 63
- 38
Bir an kendimi gördum sankiÇok sıcak annem burası. Oturduğumuz yerde sular süzülüyo her yerimizden. Günlük koşturma ile siz düşünün halimizi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir an kendimi gördum sankiÇok sıcak annem burası. Oturduğumuz yerde sular süzülüyo her yerimizden. Günlük koşturma ile siz düşünün halimizi.
Ohh akşam yürüşü miss.menude guzelKızlar iyi akşamlar, hepinizin menülerini okudum gayet iyi sıkıntı yok gibi hiç birinde. Benim menüm:
Sabah
Menemen, bir dilim ekmek, azıcık peynir, çay
Öğle
Bir kase çorba
Akşam
Beş kaşık bulgur pilavı, küçük bir tabak nohut yemeği, ayran, salata
Spor: şimdi yürüyüşe gidiyorum
Kitap: Hz. Hatice
Benimde detox hazırKaptanım senden ötürü yarın menüde dolma var zaten kışkırtmayalım birbirimizi
Yeşil çayımı içtim şimdi bastırsın biraz diye posof of.
Ama detoxuda hazırladım hemen yarın iccem
Yok canım tek seferde 1000 olmuyor 150 200 atlayabiliyorum bende hatta çok yorgunsam 100 de bir bikaç saniye dinlenip nefesleniyorumÇok güzel olmuş canım afiyetler olsun.
Şu 1000 ip maşallah ben bu gün 200 tek seferde yaptım biraz daha acilmam lazımmış sen tek seferde mi 1000 atliyosun
Hadi inşallah ya ben baya umutluyum olcak gibiAma düşünsene 2 ay sonra M giyiyomuşuz. İple de sıkılaşmışız ve o kıyafetler üstümüzde efil efil.
3 ayda 15 kilomuuu
Ayy ben de yapim bugün ay dur yapamam elma sirkem yok üzüm var. Üzüm olurmuki
Spor da yaparaktan 2 ayda deviririm o zaman 14 kiloyuu
15 kiloda 10 kg yağmı hemde m bedende xs a kilolu bi hatunda değil aman yarabbim ne güzel haber darısı başımıza inşallah
Bende sabahları 1 bardak suda elma sirkesi denediğim oldu ozaman kokuyoda 2 litrede anlamam gitsin 10 kg yağda
Gitsin de 1 ay geç gitsin canım ♡♡♡♡
Üzüm sirkesinle olacağını düşünmüyorum ama yarın alır bir gün gecikmeli yaparsın sende
Önce 2 yk elma sirkesiyle dene baktın iyi bir sonraki gün 3 kaşıkla denerim inan tadı rahatsız etmiyor hiç ♡
Peki 2 litre olarak değilde tüm karışım 1 litrede içsek bir zararı olurmuGitsin de 1 ay geç gitsin canım ♡♡♡♡
Üzüm sirkesinle olacağını düşünmüyorum ama yarın alır bir gün gecikmeli yaparsın sende
Önce 2 yk elma sirkesiyle dene baktın iyi bir sonraki gün 3 kaşıkla denerim inan tadı rahatsız etmiyor hiç ♡
Baya umutlandık hep birlikte güzel sonuçlar alırız inşallahyarın başlıyorum ben de. sonuçları göreyim dedim ama yok bekleyemeyeceğim
Dolma ne alaka kız.. Ben dolma yemedimki bugün ama pek severim kendilerini yoksa ben mi geliyorum yarın sizeKaptanım senden ötürü yarın menüde dolma var zaten kışkırtmayalım birbirimizi
Yeşil çayımı içtim şimdi bastırsın biraz diye posof of.
Ama detoxuda hazırladım hemen yarın iccem
Tamam canım. Yarın alırım ben de.Gitsin de 1 ay geç gitsin canım ♡♡♡♡
Sende var o zaman malzemeleryarın başlıyorum ben de. sonuçları göreyim dedim ama yok bekleyemeyeceğim
Elma sirkesi müthiş ödem atar ve yağ yakarBaya umutlandık hep birlikte güzel sonuçlar alırız inşallah
sonuçları merakla bekliyorum
Ama aynı tarif olcak
Teşekkürler canım. Evet çok sevindim. İp acaip sıılaştırıyor tabi doğru beslenme ile birlikte.
Ben de heveslendim baya ama evde sirke yok, yarın alıp akşam hazirlayayim ertesi sabaha ben de baslarim artıkyarın başlıyorum ben de. sonuçları göreyim dedim ama yok bekleyemeyeceğim
Menüm
Sabah
9:30
1 lahmacun
Peynir
Zeytin
Çemen
Ekmek
Çokoprens
Çay
Öğle 15:30
1 lahmacun