Demeeeeeeeeeeee bak sen .sen bana kilo aldırcan kaptanım. Ben antepliyim zaten lahmacun can olmazmiYa kızlar bu sabah tartıldım ölçü günüm zaten bir de tartılayım diye. 73,4 çıktım.
İnanamadım yaa
Dedim dün çıksaydın ya 100 gr eksilme yerine 700 gram eksilmiş olurdum
Bence lahmacun kürü yapın kızlaro lahmacunlardan sonra 600 gr daha gitmiş lahmacun candır
Not:
Normal lahmacun değil. Antep lahmacunu.
Çok güzel olmuş canım:)Son 33
Günün ilk menüsü bugünde benden gelsin
Kahvaltı 4 tane köfte 2 dilim karpuz 1 küçük dilim ekmek şekersiz çay
Ara 1 bardak bitki çayı 1 avuç kabak çekirdeği
Akşam et döner bir porsiyon pul biberli yogurt
Ara 1 bardak bitki çayı
Spor 1 saat basen göbek egzersizi
1000 ip atlama
Su 3 litre
Kitap Kuran
Kuzu yapmammıııı..Demeeeeeeeeeeee bak sen .sen bana kilo aldırcan kaptanım. Ben antepliyim zaten lahmacun can olmazmi
Benden tavsiye arasına köz patlıcan sarincada başka bir şey oluyo. Herturlusu güzelseviyorum seni başkanım tam benim frekanstansın
Kızlar bi durun ya yoksa herşeye durduk yere aş eren ben gece gece buldurur yerim lahmacunu közlenmiş patlıcanıKuzu yapmammıııı..
Patlican yoktu evde. Bu sefer olmadı amaa o közlenmiş patlicanı şööleee nazlı nazlı yatırcan lahmacunun içine nane maydanoz ve acı kırmızı biber, süs biber de olur... Hızlıca sarcan anacım yoksa kaçar belki elindennsonra ısır mmmmmmm böyle bi lezzet yok
Teşekkürler canım :)Çok güzel olmuş canım:)
Ya kızlar bu sabah tartıldım ölçü günüm zaten bir de tartılayım diye. 73,4 çıktım.
İnanamadım yaa
Dedim dün çıksaydın ya 100 gr eksilme yerine 700 gram eksilmiş olurdum
Bence lahmacun kürü yapın kızlaro lahmacunlardan sonra 600 gr daha gitmiş lahmacun candır
Not:
Normal lahmacun değil. Antep lahmacunu.
Hadi kızlar alın ölçülerinizi yazın ajandalarınıza.
Sporlar yapılıyor Her ayın 8 i ölçü alınıyor
Ben ip atlıyorum müthiş sıkılaştırıyor
Bu arada yağ yakıcı detoks suyu olarak aşağıdaki tarifi denicemoynakbasi34 nın sayfasından buldum
500 ml su
3 yemek kaşığı elma sirkesi
1 adet limonun suyu
1 cay kaşığı tarcın yada 2 cubuk tarcın
Akşamdan ağzı kapalı şişeye koyup sabah kahvaltıdan sonra şişeye 1.5 litre su ekleyip içmeye başlıyormuşuz gitsin yağlar
Sevgili kaptanım ve arkadaşlar
Bugün torunların 1 haftalığına bana yarıya gelecekler. Onlarla bol vakit geçirmek istediğim için buraya fazla uğrayamayacağım. Hepinize bol kilo vermeli sağlıklı günler dilerim
Bak onu yaptim ve cidden çok faydasını gördüm hatta hazır aklıma dusmusken bende yapıp iceyim
Benim büyük kız bile beğeniyor ama dalga geçiyor tabi Cadı Kazani Büyü falan diyehatta bazen mutfakta Anne ne zaman Büyü yapacaksın dediğinde hep diyorum len komsular duyunca yanlış anlayacaklar alt tarafı çay demliyoruz diye gülüyorum
Hemen demleyeyim yarın içeyim sağol canımBu arada yağ yakıcı detoks suyu olarak aşağıdaki tarifi denicemoynakbasi34 nın sayfasından buldum
500 ml su
1 adet limonun suyu
Akşamdan ağzı kapalı şişeye koyup sabah kahvaltıdan sonra şişeye 1.5 litre su ekleyip içmeye başlıyormuşuz gitsin yağlar
Kuzu yapmammıııı..
Patlican yoktu evde. Bu sefer olmadı amaa o közlenmiş patlicanı şööleee nazlı nazlı yatırcan lahmacunun içine nane maydanoz ve acı kırmızı biber, süs biber de olur... Hızlıca sarcan anacım yoksa kaçar belki elindennsonra ısır mmmmmmm böyle bi lezzet yok
Günün ilk menüsü bugünde benden gelsin
Kahvaltı 4 tane köfte 2 dilim karpuz 1 küçük dilim ekmek şekersiz çay
Ara 1 bardak bitki çayı 1 avuç kabak çekirdeği
Akşam et döner bir porsiyon pul biberli yogurt
Ara 1 bardak bitki çayı
Spor 1 saat basen göbek egzersizi
1000 ip atlama
Su 3 litre
Kitap Kuran
Sagol cnmne güzel torunlarla iyi eglenceler
ayy vallahi biri duysa ne hayal edicek mutfakda büyü falan aman Allahim
Ay insallah banada iyi gelir bugun 2 günündü ama istahda azalma hissettim gercektwn
Biz senle rakiptik dimiKızlar bi durun ya yoksa herşeye durduk yere aş eren ben gece gece buldurur yerim lahmacunu közlenmiş patlıcanı
Güzel bi karışımmış canım.Bu arada yağ yakıcı detoks suyu olarak aşağıdaki tarifi denicemoynakbasi34 nın sayfasından buldum
500 ml su
1 adet limonun suyu
Ama aynı tarif olcakOo süpermiss masallah kaptanim
Yarin lahmacunmu yapsam ne
Bu arada yağ yakıcı detoks suyu olarak aşağıdaki tarifi denicemoynakbasi34 nın sayfasından buldum
500 ml su
1 adet limonun suyu
Teşekkürler canım. Evet çok sevindim. İp acaip sıılaştırıyor tabi doğru beslenme ile birlikte.Bende ölcü almistim cuma günü yani dün onu yazayim birazdan. Eskidende alirdim cok motive ediyor insani gercekten. Masallah sendede baya incelme olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?