Yaaa dayanamadin miKaçıncı üyeliği bu sence?
YAni neyi zorluyor bu arkadaş anlamadım kiYaaa dayanamadin mikokusunu mu aliyosun
Saplantili sanirim. Illa burada olacakYAni neyi zorluyor bu arkadaş anlamadım ki
Yaz bakalim. Ben sikayet ettim. Tamamen girmesini engelleyecek birsey yok mu ip engelleme falan. Esperenza da yazacakKazen e yazayım
Hayeller ve hayatlar işDeKaçıncı üyeliği bu sence?
Yaz bakalim. Ben sikayet ettim. Tamamen girmesini engelleyecek birsey yok mu ip engelleme falan. Esperenza da yazacak
Hayeller ve hayatlar işDe
@trabzonlu6134 de vardı canım.Kazen bey,
Hayalllervehayatlar üyesinin @hedef38beden43 üyesi ve öncesinde de trabzonlu diye başlayan bir önceki üyeliğiyle aynı kişi olduğunu düşünüyorum. Yine çoklu üyelik sanırım. Bakabilir misiniz?
Bahsettiğim önceki üyeliklerdeki aynı kişi yarışmamızın kurallarını ihlal edip yalan beyanlarla bu platformu karıştırmaya çalışıp çabaladı da epey.
Bizim için önemli.
Hayeller ve hayatlar işDe[/QUOT
Uzuluyorum aslinda onun icinYazdım. Ruh hastası. Buraya harcadığı vakti keşke psikoloğa harcasa.
Bebeeem bir de nicki de kendini anlatıyor. Hayallerini kendi hayatı sanıyor ya arkadaş. 86 kiloyum ama hayalimde 70 imSaplantili sanirim. Illa burada olacak
Sen de yaz kuzum@trabzonlu6134 de vardı canım.
Ben de yazıyordum ki mesajını gördüm canım.
Gram üzülmüyorum. Tedavi olsun. Akıllıyı da deli ediyorlar bunlar. Olan bize oluyorUzuluyorum aslinda onun icin
peki neden bu sefer 2. TakimBebeeem bir de nicki de kendini anlatıyor. Hayallerini kendi hayatı sanıyor ya arkadaş. 86 kiloyum ama hayalimde 70 im
Anlayamadım özürdilerim 2 kere okudum amaKazen bey,
Hayalllervehayatlar üyesinin @hedef38beden43 üyesi ve öncesinde de @trabzonlu6134 bir önceki üyeliğiyle aynı kişi olduğunu düşünüyorum. Yine çoklu üyelik sanırım. Bakabilir misiniz?
Bahsettiğim önceki üyeliklerdeki aynı kişi yarışmamızın kurallarını ihlal edip yalan beyanlarla bu platformu karıştırmaya çalışıp çabaladı da epey.
Bizim için önemli.
Çünkğ akrep inandığını söyledi. Ondan biraz ılımlı yaklaşım görünce akrepi gözüne kestirdi sanırım. Kandırabileceğini sanıyor akrebipeki neden bu sefer 2. Takim
2263637263836 kere daha oku. Ama yine anlamazsın.Anlayamadım özürdilerim 2 kere okudum ama
Çünkğ akrep inandığını söyledi. Ondan biraz ılımlı yaklaşım görünce akrepi gözüne kestirdi sanırım. Kandırabileceğini sanıyor akrebiyılların akrebi buraların en deneyimlisi akrebi
Çok yanlış sularda yüzüyor haberi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?