- 5 Eylül 2018
- 274
- 644
- 18
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugun menunu paylamakla baslayabilirsin. Kitap bildigim kadariyla zorunlu degil. Takim kaptani Ellssa geldiginde o soyler kitap konusunu :)Menü ve spor paylaşımı dıor yarınmı paylaşmam gerekir bugunmu birde kitap okumuyorum ben okumam gerekıormu dıer kurallar bana uyuyor
Tamam ozaman :)Bugun menunu paylamakla baslayabilirsin. Kitap bildigim kadariyla zorunlu degil. Takim kaptani Ellssa geldiginde o soyler kitap konusunu :)
Menun ve sporun cok guzel :) seni taniyalim biraz da . Evli misin kac yasindasin adin ne kac kilosum hedefin neTamam ozaman :)
Menü
Sabah10.00 2 haşlanmış yumurta salata 1 kucuk elma peynır
Öğlen 13.00 1 patates haşlama 1 tabak yogurt
Akşam 18.00 1tabak zeytin yağlı fasulye 1 kase yogurt
Gece yogurt kürü
Aralarda lımon maden suyu yeşil caylı karışım youtubede buldum 2 gündür yapıorum 3 bardak içtim
Su 3 .2 lt
Spor
300 ip atlama çoğaltmak dusunuorumda zamanla
60 dakka bisiklet
Ev işi spordan sayılıorsa 1saat ev işi
Eksik yazmadgm brsey varmı
Saol :)Menun ve sporun cok guzel :) seni taniyalim biraz da . Evli misin kac yasindasin adin ne kac kilosum hedefin ne
Bir bucuk ayda guzel kilo vermissin tebeik ederim :) hedef kilon ne pekiSaol :)
Ben yaklaşık 1 bucuk aydır dıyetteyım
Suankı kılom 86.500 ilk kılom 98.100
Yaşım 22 olacak 9 eylülde :) yanı 3 gun var
Evli deılım ama ciddi ilişkim var
Sanal ortamda isim bilgisi vermek ıstemıorum sakıncası yoksa tabıkı :)
Kılo alma sebebım bir ara depresyon yaşadım okul sıtresıyle beraber
Mesleğim muhasebe fakat calısmıorum suan
Hedefim 50lere dusmek
Tesekkur ederimBir bucuk ayda guzel kilo vermissin tebeik ederim :) hedef kilon ne peki
Hadi bakalim. Iradeli bir sekilde ilerlersen en kisa zamanda hedefine ulasirsin ♡Tesekkur ederim
Hedef suanda 60ları görmek sonrasında tam 1 hedef belırlerım :)
Bende onu düşünerek geldim hem kalabalık ortam hemde buradaki sorumluluk dıyetten uzaklaşmayı engeller dıe düşündüm :)Hadi bakalim. Iradeli bir sekilde ilerlersen en kisa zamanda hedefine ulasirsin ♡
Cok iyi yapmissinBende onu düşünerek geldim hem kalabalık ortam hemde buradaki sorumluluk dıyetten uzaklaşmayı engeller dıe düşündüm :)
Forumuda patates diyetini araştırırken buldum biraz gezındım diyet grubu olayını görünce bende katılmalıyım dedim buna ıhıyacım var
pazartesi ve cuma gunleri ac karnina saat 12 ye kadar tartilip bildirim yapiyoruzBirde haftada kac gün nezaman tartılıoruz
:)Cok iyi yapmissin
pazartesi ve cuma gunleri ac karnina saat 12 ye kadar tartilip bildirim yapiyoruz
Tabi ki sorabilirsin :) elimden geldigince yardimci olurum:)
Tamam yardımın için çok tesekkurederım eksik bısı olursa sorabılırmıyım sakıncası yoksa
Tamam çok minnettar olurum :)Tabi ki sorabilirsin :) elimden geldigince yardimci olurum
Tamam çok minnettar olurum :)
Grup bukadarmı başkaları da varmı dıer sayfalara henüz bakamadım gunum yoğun geçtiği için
Herkes kendi diyetini yapiyor.1de özellikle uyguladığınız grup içinde 1 diyet varmı yoksa herkez kendine goremı yapıyor
Anladım :)Kaptan bi kac gun gelemicek. Takimda baskalarida var tabi ama genelde gunduzleri burda oluyolar. Bende aslinda 6. Takimda yarisiyorum ama burdada takiliyorum arada :)