- 5 Eylül 2018
- 274
- 644
- 18
- 28
TamamHerkes kendi diyetini yapiyor.
Nerelisin canim soylemek istersen tabi
Bursa ama yasadıgım yer baska
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TamamHerkes kendi diyetini yapiyor.
Nerelisin canim soylemek istersen tabi
Sen gelirken bu takimin uyeye ihtiyaci oldugunj nerden anladin :) bunlari okuyup gelmis olman gerekmiyo mu :) oyle sappadanak daldin onune gelen yere heraldeAnladım :)
Hem rakip hem dost :)
Başlıkta cuma yarışma yazıyor o ne oluor tam olarak yani nasıl bir yarışma
Aaa bursanin neresi benim cok arkadasim var bursali ve cok severim bursayi :)Tamam
Bursa ama yasadıgım yer baska
Ya şöyle oldu aslında ben üye oldum assagı inerken diyet gruplarını gördümSen gelirken bu takimin uyeye ihtiyaci oldugunj nerden anladin :) bunlari okuyup gelmis olman gerekmiyo mu :) oyle sappadanak daldin onune gelen yere heralde
Cuma yarismasi cunku burda takimlar adilce yarisiyor. Cuma gunleri bildirim yapiliyor. Zaman gectikce anlarsin zaten
Anladim canim. Eger kalirsan zamanla ogrwnirsinYa şöyle oldu aslında ben üye oldum assagı inerken diyet gruplarını gördüm
Sonra cuma yarısmasına katılmak isteyenler dıordu oraya bastım ve orda takımlar yazıordu rastgele seçtim zamanında pek yokdu bugün pek arastıramadım akşam bakarım demısdım
Inegöl ama ben uzun zamandır gitmedim dayımlar var sadece ordaAaa bursanin neresi benim cok arkadasim var bursali ve cok severim bursayi :)
TamamAnladim canim. Eger kalirsan zamanla ogrwnirsin
Inegole gitim ben cok guzel biyer. Bursa basli basima guzel zaten. Yazin baska kisin baska. Sen neden gitmiyosun uzun zamandir. Oyle yere gidilmez miInegöl ama ben uzun zamandır gitmedim dayımlar var sadece orda
Çok istedim de düzenimiz başka yerde birde okul vardı kısmet olmadı gitmek en son gittiğimde 12 yaşındaydım sanırımInegole gitim ben cok guzel biyer. Bursa basli basima guzel zaten. Yazin baska kisin baska. Sen neden gitmiyosun uzun zamandir. Oyle yere gidilmez mi
Owww bayaga olmus. Universite okudun muÇok istedim de düzenimiz başka yerde birde okul vardı kısmet olmadı gitmek en son gittiğimde 12 yaşındaydım sanırım
Evet çok olduOwww bayaga olmus. Universite okudun mu
Anladim canim :) neden calismiyosun pekiEvet çok oldu
okudum 2 senelik muhasebe
Çalışmama sebebım biraz karışık ama kilo verdikten sonra iş bakacağım biro lardaAnladim canim :) neden calismiyosun peki
Hayirlisi olsun. Boyun kac pekiÇalışmama sebebım biraz karışık ama kilo verdikten sonra iş bakacağım biro larda
SaolHayirlisi olsun. Boyun kac peki
Cok soru sordum kusura bakmaSaol
1.58
Yok önemli deil :)Cok soru sordum kusura bakma
Tamam canim kolay gelsin :)Yok önemli deil :)
Bende bir yandan foruma bakıyım hep sormak olmaz araştırmakta lazım :)
Saol :)Tamam canim kolay gelsin :)
Kaçıncı üyeliği bu sence?Cok soru sordum kusura bakma