• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kazen Kazen bey,

Hayalllervehayatlar Hayalllervehayatlar üyesinin @hedef38beden43 üyesi ve öncesinde de @trabzonlu6134 bir önceki üyeliğiyle aynı kişi olduğunu düşünüyorum. Yine çoklu üyelik sanırım. Bakabilir misiniz?

Bahsettiğim önceki üyeliklerdeki aynı kişi yarışmamızın kurallarını ihlal edip yalan beyanlarla bu platformu karıştırmaya çalışıp çabaladı da epey.

Bizim için önemli.

Kazen Kazen bey,

Hayalllervehayatlar Hayalllervehayatlar üyesinin @hedef38beden43 üyesi ve öncesinde de trabzonlu diye başlayan bir önceki üyeliğiyle aynı kişi olduğunu düşünüyorum. Yine çoklu üyelik sanırım. Bakabilir misiniz?

Bahsettiğim önceki üyeliklerdeki aynı kişi yarışmamızın kurallarını ihlal edip yalan beyanlarla bu platformu karıştırmaya çalışıp çabaladı da epey.

Bizim için önemli.
@trabzonlu6134 de vardı canım.
Ben de yazıyordum ki mesajını gördüm canım.

Kazen Kazen bey,

Hayalllervehayatlar Hayalllervehayatlar üyesinin @hedef38beden43 üyesi ve öncesinde de @trabzonlu6134 bir önceki üyeliğiyle aynı kişi olduğunu düşünüyorum. Yine çoklu üyelik sanırım. Bakabilir misiniz?

Bizim için önemli.
Anlayamadım özürdilerim 2 kere okudum ama

peki neden bu sefer 2. Takim
Çünkğ akrep inandığını söyledi. Ondan biraz ılımlı yaklaşım görünce akrepi gözüne kestirdi sanırım. Kandırabileceğini sanıyor akrebi:deli:yılların akrebi:deli:buraların en deneyimlisi akrebi:deli:
Çok yanlış sularda yüzüyor haberi yok:rolleyes:

Çünkğ akrep inandığını söyledi. Ondan biraz ılımlı yaklaşım görünce akrepi gözüne kestirdi sanırım. Kandırabileceğini sanıyor akrebi:deli:yılların akrebi:deli:buraların en deneyimlisi akrebi:deli:
Çok yanlış sularda yüzüyor haberi yok:rolleyes:
:KK57:

Back