Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cimbomlu da burda ya
250 kaloriyle beslenir gunde 140 dkk eliptik yaparsaniz ve abin halatciysa neden olmasinHeee benim
Onu listeye alacam
Buraların piremsesi olacağız
Kazen seninle konusur canim sen merak etme. Buranin bas kaptaniKonuyu anlamadım fakat kaptan gelince onunla konuşurum saolun
Ya sinirim bozuluyor250 kaloriyle beslenir gunde 140 dkk eliptik yaparsaniz ve abin halatciysa neden olmasin
Ben cimbomlu yuzinden buraya geldi diye dusundum. Yazik kizin basinada bela olduCimbomlu da burda ya
Sözde kendince kankisi
Kazen Bey. yarışmamızı sabote eden hepimizi aptal yerine koyup eğlenmeye çalışan bu arkadaştan bıktık. Sizden geri dönüş bekliyoruzKonuyu anlamadım fakat kaptan gelince onunla konuşurum saolun
En kolayi otomatik duzeltmeyi acYa sinirim bozuluyor
Madem kandırmaya çalışıyor
Bi üslup değiştir
Tepki değiştir bişeyleri değiştir demi
Erkek üye bence. Aşık mı oldu lan cimbomluyaBen cimbomlu yuzinden buraya geldi diye dusundum. Yazik kizin basinada bela oldu
AçamıorumEn kolayi otomatik duzeltmeyi ac
Ya miu sen nerden anladin buraya geldin allah askina cok merak ettim suanAçamıorum
Anlamıorsun
Olmuor
Acaba cimbomlukiz la hic telefonda konustular mi ?
Ben akrebin banı açıldı mı yazdı mı hoşgeldn diyeyim diye geldimYa miu sen nerden anladin buraya geldin allah askina cok merak ettim suan
Akıl vermeyinEn kolayi otomatik duzeltmeyi ac
YapDım olmadıAçamıorum
Anlamıorsun
Olmuor
Ben yime menuden anladim ama eferim bu sefer bekarim dediBen akrebin banı açıldı mı yazdı mı hoşgeldn diyeyim diye geldim
Baktım son sayfada bir tane yazısını okudum
Direk anladım
yine anlariz biz yaa. Kaptan banlanirsam 3 gun yokum haAkıl vermeyin
Artık boş galp yapmıyorBi dahakine otomotik düzenlemeyi açıp gelir