Akşam sonrası yenen meyve çok gözüme battı ama rakibemsinÇARŞAMBA (SON 25)
KAHVALTI
1 dilim esmer ekmek
1 haşlanmış yumurta
3 dilim peynir
Domates
ÖĞLE
1 porsiyon karışık kızartma
Çeyrek lavaş
ARA
1 avuç leblebi
AKŞAM
1 şiş kuşbaşı
5-6 kaşık yumurtalı köfte
1 küçük kase yoğurt
ARA
1 şeftali
2 porsiyon üzüm
Daha fazla yeseydin yaBenim bugün saçma oldu yine menü
Sabah 1 dilim ekmek domates zeytin
Öğlen 2 küçük biber dolması yoğurt(işyerimde)
Ara 1 avuc kuruyemiş
Akşam 3 biber dolması (kayınvalidede)
2bardak yeşilçay
3 litre su
Spor 100 ip atladım yapabilirsem yapmaya çalışıcam yatmadan
Herşey benden yanabiliyorumtüm meyve hakkımı bi kereden yedim canım acayip bişeyler yemek istedi eve geç gelince :/ öğleleri Evde olmadığım için de hep menüm dışı şeyler yemek zorunda kalıyorum hava sıcak yanıma alsam bozulacak ortada kaldım :/
Hazır menü uygulamasına karşıyım kuzum. Benim meto şirazeden kayıyor o zaman.. Tüm yasaklılara doğru kayıyor..Vaktimiz olunca örnek bir menü çıkaralım ortaya.
Herkes ona göre ayarlamaya çalışsın
Tam ayar çekemediysen demekki beynine.. Özellikle akşamlarıAyyy canım benim
Harikasın önemli olan azaltmak günbe gün dengeye yaklaşmak :)
Benim ki niye benden yana değil
Bugünkü çok güzel canım ekmek türü sadece akşam yemişsin çok güzel dengelenmiş
Hoşgeldin canım :) oh ne güzel oldu takımımızinş kurtulucaz şu fazlalıklardan hayırlısıyla hep beraber
Genel olarak. Uymayan uygun ve benzerini yaparTüm takıma genel olarak mı? Herkese uyar mı ki
Bizim kızların kemikleri çok kırıldı, birazda sizinkileri dövüyüm dedim. Sonrada toplaşıp beni döversinizBu ne kızkilo verme yarışmasımı olcak dayak atma yarışması mı
Ekmeği ayrı ayrı yazınca görmedikÇarşamba menüm
Sabah 10:00
5 mürdüm eriği
1 salkım siyah üzüm
Öğle 13:00
2 kaşık et sote
1 dilim ekmeğe çemen
2 dilim peynir
4 zeytin
Yoğurt
2 dilim ekmek
Çay
Ara 16:30
1 dilim çikolata
Kahve
Akşam 22:00
400 ml shake
Su
3 litre
Spor
50 dk yürüyüş
100
Bizim kızların kemikleri çok kırıldı, birazda sizinkileri dövüyüm dedim. Sonrada toplaşıp beni döversiniz
Bu da ayrı bi stratejiEkmeği ayrı ayrı yazınca görmedik
Kız 3 dilim olmuşya
Yooo, bana serbest de, dövdüklerim birgun isyan çıkarırsa hiç şaşmamdayağa karşıyızz ama dimii
Menünün güzelliği çemenli çemenliÇarşamba menüm
Sabah 10:00
5 mürdüm eriği
1 salkım siyah üzüm
Öğle 13:00
2 kaşık et sote
1 dilim ekmeğe çemen
2 dilim peynir
4 zeytin
Yoğurt
2 dilim ekmek
Çay
Ara 16:30
1 dilim çikolata
Kahve
Akşam 22:00
400 ml shake
Su
3 litre
Spor
50 dk yürüyüş
100
Hiç durumu? Bende atlıycam bende atlıycam diye birbirleriyle yarış yapıyorlar.GÜNAYDIN kızlar gece muhabbet yoğun masallah ben tavuk misali 10 -10.30 uyuyan insan olduğumdan sohbeti kaçırdım .sabah gülümseyerek okudum çok tatlısınız.
Menünün güzelliği çemenli çemenli
Bi şey sorsam Bu 100 ip atlamada memitolar yerinde sağlam duruyormu denicemde aklımda deli sorular
Denicem bakalım tansiyonum dusmesse demekki onlarda düşmezHiç durumu? Bende atlıycam bende atlıycam diye birbirleriyle yarış yapıyorlar.
Bazen sıkı kıyafetim varsa zıplarken kollarımıda hareket ettiriyorum, yoksa malesef onları tutup öyle zıplıyorum
Ben ipsiz atlıyorum ve o memitoları tutarak atlıyorumGÜNAYDIN kızlar gece muhabbet yoğun masallah ben tavuk misali 10 -10.30 uyuyan insan olduğumdan sohbeti kaçırdım .sabah gülümseyerek okudum çok tatlısınız.
Menünün güzelliği çemenli çemenli
Bi şey sorsam Bu 100 ip atlamada memitolar yerinde sağlam duruyormu denicemde aklımda deli sorular
AhaaaHiç durumu? Bende atlıycam bende atlıycam diye birbirleriyle yarış yapıyorlar.
Bazen sıkı kıyafetim varsa zıplarken kollarımıda hareket ettiriyorum, yoksa malesef onları tutup öyle zıplıyorum
Tatlım ilk hafta 50 yap. Sonraki hafta 100 le devam et. Durumuna göre bakcaz sonraki haftalarda.Denicem bakalım tansiyonum dusmesse demekki onlarda düşmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?