- 18 Mart 2018
- 30.585
- 121.622
- 598
- 35
Inşallah74,2 ile günaydııınnn
Pazar 76,4
Pazartesi 75,5
Salı 75,2
Çarşamba 74,5
Bugün 74,2
Aaa kilo gidişatı hep aynı gramlarla gitmişş
Yarın 73 ü görmeliyimm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah74,2 ile günaydııınnn
Pazar 76,4
Pazartesi 75,5
Salı 75,2
Çarşamba 74,5
Bugün 74,2
Yarın 73 ü görmeliyimm
74,2 ile günaydııınnn
Pazar 76,4
Pazartesi 75,5
Salı 75,2
Çarşamba 74,5
Bugün 74,2
Yarın 73 ü görmeliyimm
SerinlikmiYok yok maşallah barekellah diyelim akıp gidiyor kilolar ohhh. Ikindi serinliğinde bende zıplarım artık bakalım
Nerdesin canım sen öyle bende gece hala yorganımla yatsamda öğlen bahtaniyeSerinlikmi
Ben şu an kalın hırkamı giydim, battaniyenin altında oturuyom
Aşk olsun kaptanımDaha fazla yeseydin ya
Ayy ne güldüm sabah sabah bende tutuorum öyle atlıyorum yada sıkı büstiyer falan giyip öyle atlıyorumGÜNAYDIN kızlar gece muhabbet yoğun masallah ben tavuk misali 10 -10.30 uyuyan insan olduğumdan sohbeti kaçırdım .sabah gülümseyerek okudum çok tatlısınız.
Menünün güzelliği çemenli çemenli
Bi şey sorsam Bu 100 ip atlamada memitolar yerinde sağlam duruyormu denicemde aklımda deli sorular
Ah canımm bayram öncesi 73,7 idim zaten. Pis boğazlığım yüzüne şimdi çektiğim üstelik akşamlarıYok yok maşallah barekellah diyelim akıp gidiyor kilolar ohhh. Ikindi serinliğinde bende zıplarım artık bakalım
Ne battaniye mi hırka mıSerinlikmi
Ooooo naptınn güzelimm maşallah sanaa bugün ye biraz akşam olarmııPazar 74.4
Pazartesi 74.0
Salı 73.5
Çarşamba 73.1
Perşembe 72.4
Cuma 72.7 ydi
Çok olmasada altına düşmek mutluluk
Gece yorganla mı yatıyosunNerdesin canım sen öyle bende gece hala yorganımla yatsamda öğlen bahtaniye
Dimi canım aşk olsunAşk olsun kaptanım
Tutalım bence de kaçmasınlarAyy ne güldüm sabah sabah bende tutuorum öyle atlıyorum yada sıkı büstiyer falan giyip öyle atlıyorum
Neeeey buralar yaniyo istanbuldayım bi iki damla yamur attı oda NEM yaptı tam oldu gözlerim isilik oldu battaniye yorgan kelimelerini görünceSerinlikmi
Nerdesin canım sen öyle bende gece hala yorganımla yatsamda öğlen bahtaniye
Ya ben kocaeli gebze çok sıcak diye ortalığı yıkıyo insanlar ben yorganla yatıyorum alışkanlık benimkisiGece yorganla mı yatıyosun
Sen nerdesinki?
Hayal gibi geliyo bana şu an
AlmanyadayimNerdesin canım sen öyle bende gece hala yorganımla yatsamda öğlen bahtaniye
Yook gayet ciddiyim.Ne battaniye mi hırka mı
Şaka dimi evet şaka
Valla tadını çıkarın, ben sıcağı çok seviyomNeeeey buralar yaniyo istanbuldayım bi iki damla yamur attı oda NEM yaptı tam oldu gözlerim isilik oldu battaniye yorgan kelimelerini görünce
Akşam üstü atlicam serinlik olsun.