• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

74,2 ile günaydııınnn:KK73:

Pazar 76,4
Pazartesi 75,5
Salı 75,2
Çarşamba 74,5
Bugün 74,2 :KK73:

Aaa kilo gidişatı hep aynı gramlarla gitmişş:KK57:
Yarın 73 ü görmeliyimm :KK17:

Yok yok maşallah barekellah diyelim akıp gidiyor kilolar ohhh. Ikindi serinliğinde bende zıplarım artık bakalım

GÜNAYDIN kızlar gece muhabbet yoğun masallah ben tavuk misali 10 -10.30 uyuyan insan olduğumdan sohbeti kaçırdım .sabah gülümseyerek okudum çok tatlısınız.

Menünün güzelliği çemenli çemenli :KK36:
Bi şey sorsam Bu 100 ip atlamada memitolar yerinde sağlam duruyormu denicemde aklımda deli sorular:rolleyes:
Ayy ne güldüm sabah sabah bende tutuorum öyle atlıyorum yada sıkı büstiyer falan giyip öyle atlıyorum :spor:

Yok yok maşallah barekellah diyelim akıp gidiyor kilolar ohhh. Ikindi serinliğinde bende zıplarım artık bakalım
Ah canımm bayram öncesi 73,7 idim zaten. Pis boğazlığım yüzüne :KK67: şimdi çektiğim :KK62: üstelik akşamları :KK67:
Sen hangi şehirdesin?
Bence serinliği bekleme, bahane olmasın hava şartları:KK25:

Serinlikmi :KK57::KK57:
Ben şu an kalın hırkamı giydim, battaniyenin altında oturuyom:KK57::KK57:
Neeeey buralar yaniyo istanbuldayım bi iki damla yamur attı oda NEM yaptı tam oldu gözlerim isilik oldu battaniye yorgan kelimelerini görünce:KK48:
Akşam üstü atlicam serinlik olsun.
Nerdesin canım sen öyle bende gece hala yorganımla yatsamda öğlen bahtaniye :stop:

Ne :KK57: battaniye mi :KK57: hırka mı :KK57:
Şaka dimi :KK53: evet şaka :rapci:
Yook gayet ciddiyim.
Işim bitti, dışarı çıktım, şarıl şarıl yağmur başladı. Neyse o anda bi dükkândaydım , hafifleyince koştur koştur eve geldim. Sıcak su torbası doldurdum, sıcak kahve yaptim, hırkamı giydim, battaniyenin altında oturuyom, vadinin eski bölümüne bakıyom

Neeeey buralar yaniyo istanbuldayım bi iki damla yamur attı oda NEM yaptı tam oldu gözlerim isilik oldu battaniye yorgan kelimelerini görünce:KK48:
Akşam üstü atlicam serinlik olsun.
Valla tadını çıkarın, ben sıcağı çok seviyom:mad::mad::mad:

Selam kızlar
Sabah 08.30
2 yumurtalı omlet 2ufak fırın patates
2 parmak suzmepeynir 5yeşil zeytin karpuz
Öğle 13.00
6 top köfte 2 kaşık yogurt 1dilim ekmek
Ara
15.00
4 hurma az şekerli cinsinden
Akşam 17.00