Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Amanin yanlış kabloyu kesmişim desene
Bu arada canım kahvaltıyı ne olursa olsun es geçme böyle kendimizi aç bırakıyoruz sonraki günler acısı çıkıyor :/

Maşallah kuzum sen terse çevirdin darısı başıma son kez yeminsiz deniyorum olmadı bende edicem :) bu arada başlığı sevdim şişman ama gururlu kadınlar :)

Maşallah kuzum sen terse çevirdin darısı başıma son kez yeminsiz deniyorum olmadı bende edicem :) bu arada başlığı sevdim şişman ama gururlu kadınlar :)
Ya İnan yemin ederken vicdanım çok rahatsız oluyor ama baktım yapamıyorum öyle bi nefsizim ki 90a da yaklaşınca çok korktum önünü alamam eski halime dönerim diye mecbur kaldım inş sen yeminsiz başarabilirsin canım bunun sonu yok çünkü kendimizi kısır bir döngünün içine atıyoruz

korkun benden demiştim amaaa
Tehlikeli ama iddialı sevdim
Eveet bugün bu kadaar
Dün 100 atladım. Bugün 2 katı atladım. Yarın da bugünün iki katı atlarım
Bu hafta kimse tutamaz bizi ahh listeye girebilseydik iyiydi
Bu arada canım kahvaltıyı ne olursa olsun es geçme böyle kendimizi aç bırakıyoruz sonraki günler acısı çıkıyor :/
Bu haftanın tek hatası inşallah canım
Bende uzun zamandır denedim grup dışındaykende 1 veriyosam 2 alıyorum oyüzden 13 kilo artıdayım sıkıldım bu diyetteyim durumundan nefsime müdahele edemez hale geliyorum inşallah bugün son kez başa çıkmaya çalışmışmdır devam ederim umarım yeminsiz

Böyle bende şekerim. Yiyerek vericiim o kiloları

Kaç gün kaldı bitmesine

deprem felan olmasın sakın

Ya bırak yemesin hatta sen de yeme
Sabah yemeyinki akşam yemeğinde çok abartın

İnş kuzum güveniyorum sana aslında yarışıyoruz niye güveniyorsam

Böyle bende şekerim. Yiyerek vericiim o kiloları
Yine de dikkatli ol derdim ama rakibiz sonuçta

Aboooovv müthişsin maşallah demiyim de nazar değsin ama yok yok maşallah devamı da gelsin inş :)

50 fazla atlamasan ölürdün dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…