Eveet bugün bu kadaarAfiyet olsun kaptanım da ip bu kadarcık mı
Amanin yanlış kabloyu kesmişim desene9 gün aradan sonra erken kalkamadım dolayısıyla kahvaltı yapamadım canım :)
Aksamda bukadar iddia ya yeme iştahım kalmadı iyi gazladım kendimi =)
Hanginiz kesti bilmem ama eşim elektrik arızayı aradı civar illeride kesmiş kesen kocaeli bolu düzce karanlıktayız =)
Maşallah kuzum sen terse çevirdin darısı başıma son kez yeminsiz deniyorum olmadı bende edicem :) bu arada başlığı sevdim şişman ama gururlu kadınlar :)İyi akşamlar 2. Takımın şişman ama gururlu üyeleri
Bugünkü menümü paylaşayım. İstediğim gibi olmadı çünkü ev tam anlamıyla tak takır kuru bakır ne sebze var ne yoğurt :/ yarın alışveriş şart oldu ondan sonra daha bi korkun benden
PAZARTESİ 66/40
KAHVALTI
1 dilim esmer ekmek salçalı
10 zeytin
1 incir içine 10 tane Antep fıstığı koydum :)
ARA
1 incir
1 salkım üzüm
ÖĞLE
1 dilim esmer ekmek
3 dilim peynir
Çeyrek döner dürüm
AKŞAM
1 tabak tirit (etli kemik suyu)
ARA
6 Antep fıstığı
Yarım dilim peynir
Anam çok az kalmış yeminimin bitmesine bayağı işe yaradı 36 günde bi 5 kilo kadar gitti çok şükür en önemlisi de kilom gittikçe artıyordu 90a doğru onu ters istikamete çevirdim inş :) darısı yeminden sonrasına olsun :)
Maşallah ama çok iyi hergün artırmak :) darısı başıma ne diyim :/Eveet bugün bu kadaar
Dün 100atladım. Bugün 2 katı atladım. Yarın da bugünün iki katı atlarım
Ya İnan yemin ederken vicdanım çok rahatsız oluyor ama baktım yapamıyorum öyle bi nefsizim ki 90a da yaklaşınca çok korktum önünü alamam eski halime dönerim diye mecbur kaldımMaşallah kuzum sen terse çevirdin darısı başıma son kez yeminsiz deniyorum olmadı bende edicem :) bu arada başlığı sevdim şişman ama gururlu kadınlar :)
Tehlikeli ama iddialı sevdimkorkun benden demiştim amaaa
Bu hafta kimse tutamaz bizi ahh listeye girebilseydik iyiydiEveet bugün bu kadaar
Dün 100atladım. Bugün 2 katı atladım. Yarın da bugünün iki katı atlarım
Bu haftanın tek hatası inşallah canımAmanin yanlış kabloyu kesmişim desene
Bu arada canım kahvaltıyı ne olursa olsun es geçme böyle kendimizi aç bırakıyoruz sonraki günler acısı çıkıyor :/
Bende uzun zamandır denedim grup dışındaykende 1 veriyosam 2 alıyorum oyüzden 13 kilo artıdayım sıkıldım bu diyetteyim durumundan nefsime müdahele edemez hale geliyorum inşallah bugün son kez başa çıkmaya çalışmışmdır devam ederim umarım yeminsizYa İnan yemin ederken vicdanım çok rahatsız oluyor ama baktım yapamıyorum öyle bi nefsizim ki 90a da yaklaşınca çok korktum önünü alamam eski halime dönerim diye mecbur kaldıminş sen yeminsiz başarabilirsin canım bunun sonu yok çünkü kendimizi kısır bir döngünün içine atıyoruz
Böyle bende şekerim. Yiyerek vericiim o kilolarıBende varım
bak ya
Oooo görüşiciizzz ben hedefimi daha düşürdüm çünkü çok kolay olmasın zorlasın biraz beni di mi
Ohooooo menü de menüymüş yani götürmüşsün sıkmaları ekmekleri
Sen niçin bu kadar az yidin kız halsiz kalırsın amaa
bende kesmiş olabilirim
Kaç gün kaldı bitmesineİyi akşamlar 2. Takımın şişman ama gururlu üyeleri
Bugünkü menümü paylaşayım. İstediğim gibi olmadı çünkü ev tam anlamıyla tak takır kuru bakır ne sebze var ne yoğurt :/ yarın alışveriş şart oldu ondan sonra daha bi korkun benden
PAZARTESİ 66/40
KAHVALTI
1 dilim esmer ekmek salçalı
10 zeytin
1 incir içine 10 tane Antep fıstığı koydum :)
ARA
1 incir
1 salkım üzüm
ÖĞLE
1 dilim esmer ekmek
3 dilim peynir
Çeyrek döner dürüm
AKŞAM
1 tabak tirit (etli kemik suyu)
ARA
6 Antep fıstığı
Yarım dilim peynir
Anam çok az kalmış yeminimin bitmesine bayağı işe yaradı 36 günde bi 5 kilo kadar gitti çok şükür en önemlisi de kilom gittikçe artıyordu 90a doğru onu ters istikamete çevirdim inş :) darısı yeminden sonrasına olsun :)
9 gün aradan sonra erken kalkamadım dolayısıyla kahvaltı yapamadım canım :)
Aksamda bukadar iddia ya yeme iştahım kalmadı iyi gazladım kendimi =)
Hanginiz kesti bilmem ama eşim elektrik arızayı aradı civar illeride kesmiş kesen kocaeli bolu düzce karanlıktayız =)
Ya bırak yemesinAmanin yanlış kabloyu kesmişim desene
Bu arada canım kahvaltıyı ne olursa olsun es geçme böyle kendimizi aç bırakıyoruz sonraki günler acısı çıkıyor :/
Yok bee yat sen..Maşallah ama çok iyi hergün artırmak :) darısı başıma ne diyim :/
Yok çok şükür bişey olmadı canımdeprem felan olmasın sakın
Ayy senden korkulur ama bizde kolay lokma değilizYa bırak yemesinhatta sen de yeme
Sabah yemeyinki akşam yemeğinde çok abartın
Yarını saymazsam 26 :/ çoğu gitti azı kaldı 78 olsam var ya müthiş olur inş ondan sonra da gelsin pilatesKaç gün kaldı bitmesine
İnş kuzum güveniyorum sana aslında yarışıyoruz niye güveniyorsamBende uzun zamandır denedim grup dışındaykende 1 veriyosam 2 alıyorum oyüzden 13 kilo artıdayım sıkıldım bu diyetteyim durumundan nefsime müdahele edemez hale geliyorum inşallah bugün son kez başa çıkmaya çalışmışmdır devam ederim umarım yeminsiz
Yine de dikkatli ol derdim ama rakibiz sonuçtaBöyle bende şekerim. Yiyerek vericiim o kiloları
Hem de hiç değiliz bi açıldık mı tutabilene aşkolsun kaptan zaten 2 güne koyverirAyy senden korkulur ama bizde kolay lokma değiliz
Aboooovv müthişsin maşallah demiyim de nazar değsinKızlar yapıcam dediğim herşeyi çok şükğr tamamladım
1 saat spor yapıldı basen ve karın egzersizleri 250 ip
2 bardak yeşilçay
Yoğurt kürü
Duşumuda aldım artık mışıl mışıl uyuyabilirim
He he nasıl tanıyor beniYok bee yat sen..
Sen bi başladınmı bırakmıyosun. Tırsıyorum senden
50 fazla atlamasan ölürdün dimiKızlar yapıcam dediğim herşeyi çok şükğr tamamladım
1 saat spor yapıldı basen ve karın egzersizleri 250 ip
2 bardak yeşilçay
Yoğurt kürü
Duşumuda aldım artık mışıl mışıl uyuyabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?