- 18 Mart 2018
- 30.585
- 121.622
- 598
- 35
Ramazan bayramı öncesi 74.8 mişsin kaptanım.Ben de 75,3 leldim bugün
Pazar 76,4
Pazartesi 75,5
Bugün 75,3
Cuma kilom 73,7 idi
Artık 6 ları görme vaktin gelmedimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ramazan bayramı öncesi 74.8 mişsin kaptanım.Ben de 75,3 leldim bugün
Pazar 76,4
Pazartesi 75,5
Bugün 75,3
Cuma kilom 73,7 idi
Ne şakası gayet ciddimenün şakamı ciddimi
Ramazan bayramı öncesine neden baktınki şimdiRamazan bayramı öncesi 74.8 mişsin kaptanım.
Artık 6 ları görme vaktin gelmedimi
Herkesler yok biz varız bebem.Buraya tonla sopamla geleceğim artık.. akrap kaptanın menüleri için.. furucam kırbacı furucam kırbacı
şaka bir yana selam kızlar nasılsınız? herkesler nerede
O zaman al sanaNe şakası gayet ciddi
Sporları yazdığım defterde gözüme takıldı.Ramazan bayramı öncesine neden baktınki şimdi
Şimdi kaçsınSporları yazdığım defterde gözüme takıldı.
Hani 4 kişi şeker orucuna başlamıştık.
Orda bi köşede yazılı duruyor.
Hatta bende 67,5 muşum o zaman
69, 70 civarıŞimdi kaçsın
Cok iyiyiz canım 2 gündür yarış içindeyiz kaptanı geçmek derdimizBuraya tonla sopamla geleceğim artık.. akrap kaptanın menüleri için.. furucam kırbacı furucam kırbacı
şaka bir yana selam kızlar nasılsınız? herkesler nerede
olmuşmu sen söyleSelam kızlar benim menüm de şöyle
Kahvaltı 2 dilim ekmek domates salatalık peynir zeytin
Öğlen domates çorbası 4 köfte salata
Ara mc donals dondurma
Akşam 1 avuç üzüm 1 dilim ekmek peynir
Ara 1 kahve 1 gofret
2 bardak bitki çayı
3 litre su
1 saat spor
Bu menüylemi gerçi kaptaninkide bundan kötüydüCok iyiyiz canım 2 gündür yarış içindeyiz kaptanı geçmek derdimiz
Evt ya kötü olmuş ama gün içinde yapabilceğimin en iyisi gibiydiolmuşmu sen söyle
al sana 2 dilim ekmek
al sana mc donald's
buda akşam ekmeği için
al sana gofret
Yürüyüşüne yazık deyilmi
Tatlım, vermen gereken kilon çok deyil, bu kadar ekmekle zor verirsin. Dışarı cektigin zaman yanına meyva yada kuruyemiş al, yada mc donald's gideceğine, gir mis gibi lahmacun ye ayran iç, en azından daha sağlıklıEvt ya kötü olmuş ama gün içinde yapabilceğimin en iyisi gibiydi
Üzüm ve eriğin miktarı yokmu?Salı menüsü
Sabah 11:00
Kıymalı yumurta
Üzüm erik
3 zeytin
Yoğurt kaymağı
Ekmek
Çay
Öğle 16:00
1 dilim kavun
1 fincan kahve
Akşam 20:00
400 ml shake
Su
2 litre
Spor
40 dk yürüyüş
200
Çok haklısın canım ekmeği bu ara baya yemeğe başladım ona dikkat etmem lazım mc donalsa dondurma en hafif olur diye gittim ama doğru diyosun onun yerine lahmacun protein olurdu daha dikkat lazımTatlım, vermen gereken kilon çok deyil, bu kadar ekmekle zor verirsin. Dışarı cektigin zaman yanına meyva yada kuruyemiş al, yada mc donald's gideceğine, gir mis gibi lahmacun ye ayran iç, en azından daha sağlıklı